Doğumdan sonra değişen hayatım...

Huyum pistir bana böyle davransa depresyona sokarım o gereksiz özgüvenini yerle bir ederim kesin . Terbiyesiz adam bir çocuğun ne kadar zor dünyaya geldiğinden habersiz ayıcık . Bir de sadece yemek yeyip uyukluyormus diğer canlılardan ne farkı var şimdi bu adamın ?

İki taraf ta bu durumdan memnun değil ki zaten

eğer ateşse çok şefkatli olur pozitif yönleri de var,
bencilliğinden kaynaklı olmayabilir
hani öyleyse bu onun fıtratından ,onun ihtiyacı

eğer bunu bilirseniz rahatlarsınız

Bu tavrını doğru anlaması gerekiyor zıtlaşmak mutsuzluk getirir

Adam dovmuyor sovmuyor iki dogum yaptım hastanede yanımda annem değil o kaldı pedimi o değiştirdi sezeryan olduğum için temizligimi banyomu o yaptırdı yani şimdi bunları hepsini bir kerede silmek doğru mu tamam patavatsiz biraz ama bunun içinde adamı mı bosayayim ben dört dörtlük müyüm

Bende de bir 10 kilo yapisti gitmiyor Allahim gitmiyorduui .taki tatliyi kestim bizimki yürüdü yurudu bende kos kos bazen masadan ac kalktim ona yedirecem diye pespese veriyordum yemegi bi o bi ben yersem hemen doyardi15 aylikken sutten kesildi benim uzuntuden sutum kesildi bosanma asamasina girdim zavalli bebemde emmedi oyle gitti. Sonra bir kilo verdim ekmegi sekeri kestim tam 8 kilo gitti 4 ayda protein agirlikli beslendim yogurt yumurta et salata sütü bol yapan şeyler proteindir kiloda yapar bebege bol su tabiki gitti bitti bosver takma sana cvp bile vermiyorum de acaba esiniz cok mu fitt .seker ekmek yeme bak nasil gidiyor bu ara seker kirizin olur benim hatam oydu tatli yedim halbuse zarar bu

Ayy çok komiksiniz. fıkra gibi bir durum oluştu valla.eee madem neden burada sabahtan beri kocana sövdürüyorsun bacım.hiç güleceğim yoktu.bence konuyu kapat. Madem seviyorsun,memnunsun.burayı okuyan kocaya laf eder gerek yok.bak neler yazmışlar adamcağıza.

Çok tatlısınız
En güzeli onun beğendiği kıyafetten giyinin yavaş yavaş sağlıklı kilo verirsiniz boşuna üzülmeyin kasıtlı yapmıyordur onu

Ben hamilelikte 13 kilo aldım sadece doğumdannhemen sonra da 5 kilo verdim arfından süt olsun diye yedikçe yiyince dopuma gittiğim günün kilosun ulaştım. Ama yavaş yavaş onlar da gitti. Yani demek istediğim gidecek o kilolar siz takmazsanız daha kolay gidecek. Şuan bebeğinize odaklanın anneliğin tadını, çıkarmaya bakın. Lafları duymayın siz hiç tepki vermedikçe eşinizinde susacağını, düşünüyorum. Ama söyledikleri tavırları doğru değil. Kohısayken insan çık hassas oluyor zaten. Sizin abarttığınızı düşünmüyorum. Ama hepsi geçecek. Siz ne kadar takar üzülürseniz o kadar zorlaşacak malesef hayatın kuralı bu sanki. Sizin mutlu keyifli zaman geçirmeniz kilo emzirme vs hepsiniin daha hızla düzelmesini sağlayacak. Lütfen huyatın tadını çıkarmaya çalışın siz annesiniz ve dünyanın en harika şeyine sahipsiniz ve anne olmak için aldığınız kilo, 9 ay karınızda yaşımanız, şuan bir bebek büyütmeniz sorumşuluğunu almış olmanız, hayatımızın biranda tamamen değişmesi vs hepsi sizi muhteşem yapıyor. Bu saydıklarımızın 10 da birini bir erkek kaldıramaz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etmiş şükğrler olsun daim olsun. Bundna harika bir şey yok. Sevin herşeyinizi sevin, anne olmak için vücudumuzda ınca değişkiliğe ve ye katlanıyoruz göze alıyoruz bu haytan olunacak birşey. Siz harikasınız bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. Lütfen hiçbirşeyi takmayın hayatın tadını çıkarın herşey çok güzel olacak

Bu atesse dediğiniz burç grubu olan ateş mi eşim aslan burcu ateş grubundan

Ya konu sahibi kocasının kilolarına takilmasindan dem vurmuş benimde kocamdan bu konuda şikayetçiyim dedim sadece adamın her huyu kötü demedim ki canım kocam gidip öpeyim çok günahını aldık

Bu atesse dediğiniz burç grubu olan ateş mi eşim aslan burcu ateş grubundan
Hayır bu İbni Sina'nin bahsettiği mizaç ilmi
ateş su hava toprak
Ateş insan bedeninde safra suyuna karşılık geliyor hangi madde baskın ise onun özellikleri beliriyor çok zevkli bir ilim tavsiye ederim

Sakince ifade ediyorum ama bazen kopuyorum artık çıldırıyorum ağlamaya başlıyorum özür diliyor bakıyorum yine aynı sürekli giyim konusunda bir tartışmalarımız başladı
çok mu kusursuz eşiniz?
sizde onun biyerlerini beğenmeyin veya sanatçılarla kıyaslayın
adam insan değil ki yunan heykeli mübarek diye iltifatlar edin sanatçılara vs

empati yaptırmak gerek bazen

Benim eşimde balina diyo kendimi sevmesem çok alınırdım ama kalçamın geniş göğsümün dolgun olması nedense hoşuma gitti daha kadınsı duruyo bence şimdi spor yapmaya başladım baya yumuşamıştk etim ama yaptığımdan beri sıkılaştı vücudum korse aldım doğumda açılan basen kemiklerim eskisi gibi olsun diye düzelicez şimdi kendini çaresiz hissetmen çok normal ama herşeyin bi çözümü var bende bu şekilde kendimi avutuyorum kendinize güvendikten sonra eşinizin sözleri sizi üzmez siz onu kaybetmekten korktuğunuz için belki üzülüyorsun ve o bunun farkında tekrarlayarak egosunun okşanmasını sağlıyor eşim bana şimdi ben istesem bu genç halimle birsürü kız bulurum diyo bende git yap diyorum yapsın çokta umruöda bi içimlik su gibi kızım

Yazınız çok hoşuma gitti oladar haklısınız ki

Ben çocuğu besleme derdindeyim bu yüzden yemek yemek zorundayım derim.. Kiloluysa sen kendi göbeğine bak derim, kelse sen kendi saçınla ilgilen derim gibi gibi.. altta kalmayın sessiz kalmayın sessiz kalırsanız içinizde kalır böylece de dert edinirsiniz.

Maalesef doğumdan sonra erkekler kadınları anne gibi görüyor artık eski seksi güzel karilari olmuyor.Sizinle aynı anda doğum yapan bir arkadaşım ucube bir kadinla aldatiliyor ve kadının gram yağı yok manken gibi ama erkeklerin çocuktan sonra dışarı sarkma eğilimi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…