• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra değişen hayatım...

Vallaha baslarim sakalarina. Ben 9 ay cocuk tasiyacagim, dogrucam lohusalik felan ugrasicagim es korkulugu da sakalar yapacak. Bir kadinin vücudunu ne yapacagini bilir. Kiminki kizli dogum Kilolari atar, kiminki kilolari tutar. Her vücut ayni degil. Ben erkeklere bu konuda gram söz hakki tanimam. Elbette zamani gelince herkes kendine bakmali, ama su anda öncelik sizin iylesmeniz ve bebegin yeterli kadar beslenmesi. Terbiyesizlige gerek yok. Almanlarin bir sözü vardir "Her sakanin altinda bir gercek vardir" diye. O yüzden hic cekemem. Öncelik su anda kocanin begenmesi degil

Eşinize bu yaptığının zulüm olduğunu söyleyin. Yeni anne olmuş yeni bir hayata alışmaya çalışan birine bu imalar yapılmaz. 10 kilo üstelikte doğum kilosu çok rahat verilir. En az bir 3 ay daha bu konuya çok kafa yormayın. Onun görevi şu aşamada sizin hayatınızı kolaylaştırmak. 3 kişilik hayatınıza adapte olmanıza yardımcı olmak. El kadar bebekle pijamaya yapışık gözümün feri sönmüş vaziyette gezdik hepimiz. Alıştık rutine oturttuk toparlandık geçti gitti
Şu sıra söylediği kırıcı sözlerin yıkıcı bi etkisi olduğunu hassas bi dönemde olduğunuzu tekrarlamamasını zamana ihtiyacınız olduğunu kararlı bir ses tonuyla söyleyin ve konuyu kapatın.

Back