• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra değişen hayatım...

Hanımlar merhaba 🌞
Hemen konuya girmek istiyorum doğum yapalı 3 buçuk ay oldu gün içinde sürekli bebeğimle evle ilgileniyorum meme reddimiz başladı sürekli sağım yaparak bebeğimi beslemeye çalışıyorum her anlamda çok yıprandığım bir dönem oldu benim için.Doğumdan sonra yaklaşık bir 10 kilo üzerime yapıştı ben takmıyorum henüz bebeğim çok küçük fakat eşimin şakayla karışık yaptığı esprileri ciddi manada takıntı yapıyorum.Örnek vericek olursam bir fotoğrafımı gösteriyor eskiden neymişsin be diyor birde şimdiki haline bak diyip gülüyor, dışarı çıkacak oluyoruz bir şey giyiyorum kendimi giydiğim şeyde daha rahat hissediyorum onu giymeyip şunu mu giysen hiç yakışmadı diyor elbise giyiyorum popona bak diyip alaycı bir tavırla gülüyor ,zayıflarsan dolabını baştan asagıya yenileyeceğim diyor.Alışveriş yapmak için birşeyler bakıyorum kendisi karar vermeye çalışıyorum senin hiç zevkin yok diyor tabi ben çıldırıyorum.Dün dışarı çıkmak için üzerimi değiştim yanıma gelip onu geçen gün giydin başka bir şeyini giysene dedi yahu ben böyle rahat ediyorum daha yeni doğum yaptım diyip anlatıyorum şaka yapıyorum ben sana diyor yani giyim kuşam kilo konusuna baya bir takmış durumda ve bu konuşmaların sonu hep kavgayla bitiyor ben çok abartıyormuşum o böyle konuştukça, kendimi çok aşağılanmış hissediyorum bazen ben mi abartıyorum acaba diye düşünüyorum.Muhabbetimiz azaldı sürekli uyku halinde kendisi veya tv izliyor az önce biraz sohbet edelim neden birşeyler konuşmuyoruz dedim sen neden konuşmuyorsun diyor hep ben konuşuyorum hep kendimi birşeyler anlatırken buluyorum birazda ondan bekliyorum.Diyetisyene başladım fakat sütüm azalmaya başladıgı için bırakmak zorunda kaldım ne yaptıysak olmadı zor toparladım tekrardan kendi görüntüm için bebeğimi sütten kesmek istemiyorum.Bir köşeye geçip imdat diye bağıracağım az kaldı artık bende koptum sürekli bebeğimi alıp gitmeyi düşünüyorum her hareketi konuşması batar hale geldi bana (bu arada ikimizde memleketimizden uzaktayız)☹️Bu kilo konusunda veya giyim konusunda bir daha konuşursa ne yapmamı önerirsiniz ? Teşekkür ederim şimdiden🙏
Madem o kadar görüntü düşkünüymüş çocuk yapmasaymış terbiyesiz herif. Sanki cennetteyiz hem evlat sahibi olacak hem de karısı eskisi gibi manken gibi dolaşacak.neredeymiş öyle bir dünya biz de gidelim.off çok sinirlendim.ben erkeklerin yerinde olsam mahcup bile olurum kadınların yanında bana iş düşmüyor diye.herifler bir de pişkin.ben valla sabredemez sağlam bir kavga çılartırdım.bir daha bu tarz birşey yaparsan valizimi alıp çıkarım diye taktikle maktikle uğraşacak sabrım olmazdı. Çocuğunu da göremesin.madem çocuğun yol açtığı durumlardan şikayetçi.

Bende de tam tersi oldu emzirirken neredeyse iskelete döndüm ve hala kilo alamıyorum, ne giysem yakışmıyor ama eşim asla bu konuda imada bile bulunmaz.
Sizi çok iyi anlıyorum, kusura bakmayın ama eşiniz hadsiz. Açık açık söyleyin bu şekilde yersiz şakalar yapınca moralinizin çok bozulduğunu.
Sanki kocalar manken, anlayamıyorum
Aynen görsen göbekli, saçı seyrek dayı tipli birşeydir.

Söylüyorum ağlamaya başlıyorum bazen geliyor sarılıyor özür diliyor fakat üç beş gün sonra yine aynı artık gına geldi bana bu konu benim zayıf noktam olmaya başladı
Bu adam seni hiç ciddiye almıyor.sarılırken bile gıcık bir şekilde sarıldığını düşünüyorum.

Beslenilen konular büyür, sizde şakaya vurun. Ve aynı golü ona atın elbet alındığı bir noktası vardır. Bundan artık zevk almayacaktır. Çünkü artık attığı çöp onun yani başına dökülüyordur. İnsanlar acımasızca geldiğinde onlara naif davranmanın pek faydalı olduğunu düşünmüyorum. Aynısını pandemide yasadim 5 kilo almıştım. O kadar kısa sürdü ki şakaya vurma hilesi, ağzını açmaya bile cesaret edemedi çünkü çöp kokusunu onunda tatmasini sağladım. Doğumunuzu tebrik ederim. Umarım bir an önce çözülür.
Allah aşkına bu kişiler hastalıkta, sağlıkta her konuda bizlere destek olacak kişiler değiller mi ? Yabancı insanlar daha anlayışlı, sevecen.gerçekten yazıklar olsun bu tip eşlere.

Ben bel altı vururdum ya. Bu huyumu sevmiyorum ama böyleyim. Kilosuyla, göbeğiyle her neyle vurabileceksem vururum. Hala devam ediyorsa karı kocalık ilişkisindeki mevzulara bile gelir konu. O kadar diyorum.
Karılık kocalık ilişkisine gelirse kadınları zararlı çıkartırlar valla.biz beceremiyoruz demez sen seksi değilsin ben ne yapayım der. O konu yaş 😄

Sizde onun gibi yapın o zaman aynalama tekniği diyorlar sanırım. Eşim de bana şaka yollu takılırdı bende ona sarışın Recep İvedik benim kiloma takmış dedim sonra espiriler kesildi 🤪
Siz nasıl karı kocasınız ya.eşinin bu tarz terbiyesiz biri olduğunu bile bile nasıl hâlâ aynı yatakta yatabiliyorsunuz ? Bana sınıfta biri münasebetsiz bir şaha yapsa bir daha selam bile vermem.buradakiler sidik yarıştıra yarıştıra aynı evde yaşıyor.

Karılık kocalık ilişkisine gelirse kadınları zararlı çıkartırlar valla.biz beceremiyoruz demez sen seksi değilsin ben ne yapayım der. O konu yaş 😄

İstediğini söylesin, duydukları içine oturur. 😀 Ağzım iyi laf yapar benim, ne söylerse verecek cevabım kesin olur. 😀😀

Hanımlar merhaba 🌞
Hemen konuya girmek istiyorum doğum yapalı 3 buçuk ay oldu gün içinde sürekli bebeğimle evle ilgileniyorum meme reddimiz başladı sürekli sağım yaparak bebeğimi beslemeye çalışıyorum her anlamda çok yıprandığım bir dönem oldu benim için.Doğumdan sonra yaklaşık bir 10 kilo üzerime yapıştı ben takmıyorum henüz bebeğim çok küçük fakat eşimin şakayla karışık yaptığı esprileri ciddi manada takıntı yapıyorum.Örnek vericek olursam bir fotoğrafımı gösteriyor eskiden neymişsin be diyor birde şimdiki haline bak diyip gülüyor, dışarı çıkacak oluyoruz bir şey giyiyorum kendimi giydiğim şeyde daha rahat hissediyorum onu giymeyip şunu mu giysen hiç yakışmadı diyor elbise giyiyorum popona bak diyip alaycı bir tavırla gülüyor ,zayıflarsan dolabını baştan asagıya yenileyeceğim diyor.Alışveriş yapmak için birşeyler bakıyorum kendisi karar vermeye çalışıyorum senin hiç zevkin yok diyor tabi ben çıldırıyorum.Dün dışarı çıkmak için üzerimi değiştim yanıma gelip onu geçen gün giydin başka bir şeyini giysene dedi yahu ben böyle rahat ediyorum daha yeni doğum yaptım diyip anlatıyorum şaka yapıyorum ben sana diyor yani giyim kuşam kilo konusuna baya bir takmış durumda ve bu konuşmaların sonu hep kavgayla bitiyor ben çok abartıyormuşum o böyle konuştukça, kendimi çok aşağılanmış hissediyorum bazen ben mi abartıyorum acaba diye düşünüyorum.Muhabbetimiz azaldı sürekli uyku halinde kendisi veya tv izliyor az önce biraz sohbet edelim neden birşeyler konuşmuyoruz dedim sen neden konuşmuyorsun diyor hep ben konuşuyorum hep kendimi birşeyler anlatırken buluyorum birazda ondan bekliyorum.Diyetisyene başladım fakat sütüm azalmaya başladıgı için bırakmak zorunda kaldım ne yaptıysak olmadı zor toparladım tekrardan kendi görüntüm için bebeğimi sütten kesmek istemiyorum.Bir köşeye geçip imdat diye bağıracağım az kaldı artık bende koptum sürekli bebeğimi alıp gitmeyi düşünüyorum her hareketi konuşması batar hale geldi bana (bu arada ikimizde memleketimizden uzaktayız)☹️Bu kilo konusunda veya giyim konusunda bir daha konuşursa ne yapmamı önerirsiniz ? Teşekkür ederim şimdiden🙏
Sorun eşiniz, gerçekten ayıp yaptığı..

İstediğini söylesin, duydukları içine oturur. 😀 Ağzım iyi laf yapar benim, ne söylerse verecek cevabım kesin olur. 😀😀
Hmm tamam da bu tarz birbirini vurmak, kırmak üzere devam eden bir ilişki ne kadar sağlıklı olacak ? Bu kişiler hayatta en büyük destekçimiz olması gereken kişiler.zorla susturduktan sonra ne anladım ben bu işten ?

Hmm tamam da bu tarz birbirini vurmak, kırmak üzere devam eden bir ilişki ne kadar sağlıklı olacak ? Bu kişiler hayatta en büyük destekçimiz olması gereken kişiler.zorla susturduktan sonra ne anladım ben bu işten ?

O kısmı bilemeyeceğim. O zaman boşanmak icap eder bu mantıkla. Her evlilik farklı farklı.

Ay haspam sanki kendisi Hollywood yıldızı. Bazı insanlara ne yaparsan yap çenelerini tutamıyorlar ne yazık ki. Benim eşim de yemeklere yorum yapar diyecek hicbir sey bulamadiysa biraz az mi isittin der. Cok kavga ettik yaptığı yorumlara cok pisman oldugu kavgalarimiz da oldum ama vazgecemiyor adam huyundan ya saç baş yoldurur 😂 sizin durumunuz cok farkli tabii ki belki okuyunca tebessum edersiniz diye bundan bahsettim. İsterseniz once bi guzellikle konusun hâlâ çenesini tutamiyorsa takmayin duymayın

Hanımlar merhaba 🌞
Çok biliyorsa kendisi hamile kalıp doğum yapsın ve bebeği emzirsin ondan sonra görelim fiziğini.
Sallamayın eşinizi, o size öyle bir laf soktuğunda sizde onun hoşuna gitmeyecek bir fiziksel eksiğini yüzüne vurup ardından şaka yaptım deyin.
Yüzü asıldığı anda bak ben her defasında bunu yaşıyorum o yüzden bu konuda şaka yapma deyin.
Bazen elimde bir sopa olsun da şuradan kadınları bu şekilde üzen erkekleri bir temiz dövsem diye hissediyorum.

kilonuzu görüşünüzü boş verin bebeğinize odaklanıp nasıl rahat ediyorsanız o şekilde davranın.
Henüz bebeğiniz çok küçük biraz büyüyüp ek gıdaya geçtikten sonra kendi kilonuz ile ilgili bir şeyler yaparsınız.

Birde süt en çok içilen su ile ve dinlenme i+ moral yüksekliği ile artıyor.
Bol bol su içmeye, protein ağırlıklı ve zamanlı beslenmeye en önemlisi de vakit buldukça dinlenmeye özen gösterin.
Bu şartlarda hem psikolojinizi hem de fiziğinizi en iyi şekilde muhafaza edersiniz.

Siz çok önemli bir olayı başardınız bir canlı dünyaya getirdiniz ve şuan onun en büyük yaşam kaynağısınız gerek üstünüze yapışan kilonuzla gerek yakışmayan elbisenizle de gurur duyun bu hayatın en muazzam varlığı olan anne oldunuz ve bu gerçekten çok özel.

Siz nasıl karı kocasınız ya.eşinin bu tarz terbiyesiz biri olduğunu bile bile nasıl hâlâ aynı yatakta yatabiliyorsunuz ? Bana sınıfta biri münasebetsiz bir şaha yapsa bir daha selam bile vermem.buradakiler sidik yarıştıra yarıştıra aynı evde yaşıyor.

bekarsınız herhalde

Bi kürekle ağzına vurabilirsin mesela !
Adamın bişeyleri idrak etmesi gerekiyor. Benim eşimde bana söylüyordu bende ona istediğin kadar kusura bakabilirsin bebeğim öncelikli diyordum :)
Hatta eşim bana şahane marka bir çeket almıştı , 36-38 beden , ben 42 giyiyordum :)) ne bu diyen sordum zayıflayınca giyersin dedi :) internetten sattım o ceketi :)) parasınıda götürdüm verdim eline :) bebeğim şimdi 7 yaşında ben hala 42 bedenim :)))

Eşinizin densizliğini bir yana bırakarak sizin hislerinize çok üzüldüm. Mutlaka geçecek emin olun. Kilolu olmayı da tercih edebilirsiniz tabiki, sizin mutsuz olduğunuzu varsayarak söylüyorum.
Doğumdan hemen sonra tüm kilolarımı vermişken 2.aydan sonra birden tekrar almıştım. Bir gün dışarı çıkacağımızda üzerime hiçbir şey olmamıştı ve eşim kendi eşofmanını vermişti bak bunu dene bir de diye. O iyi niyetle verdi tabi ama ben hüngür hüngür ağlamıştım bu olaya.
3. ay dolduğu gün diyetisyene başladım ben sonra rahatladım. Üzülmeyin geçer, istedikten sonra ilerde verirsiniz. Vermeseniz de canınız sağ olsun.

Back