tatlım ben dogumumu ziyapaşa kadın dogumda dr bayram bukana yaptırdım
süperr memnun kaldım
Dogum hikayemize gelince: Çok korkak olan ben nedense o gün o kadar sakindim ki,
saat 14:00 de hastanedeydik,hemen serum takıldı ve saat 15:00 de ameliyata gectik
Bu arada ne lağman ne sonda,hiç biri yapılmadı:)
epidural için belden iğne yapıldı (gercekten hiç ama hiç acımadı) ve 5dk içinde uyustum
derken önüme perde gerildi, bu arada benim tansiyonum çok düştü midem bulandı ama gecti hemen ve ben hiçbirşey hissetmeden sadece 10 dk sonra İpek bebeğimizin ağlama sesini duydum,,,3230 gr 49 cm dogdu, çok şahane bir duygu.ama o aglarken benim içimden de ağlamak geldi hep...neyse onu götürdükten 15 dk sonra falan benim de işim bitmişti,eşim kapının önünde beni bekliyordu:)derken o gece orada kaldık... saat 7 gibi falan anestezi etkisini kaybetmeye başlayınca agrılarım oldu biraz.gece saat 10 da ilk kez ayaga kalktım o kadar zor olmadı ama 2. ayaklanışım ve 3.sü çok zor oldu,sonda olmadıgı için tuvalete kalkmak zorundaydım,bayaa zor oldu ama hareket etmek zorunda oldugumdan iyi de oldu kalkmak zorunda olmak. derken sabah 9 da cıktık evimize geldik,bugün de dikişim alındı(çok korkuyordum ama hiçbirsey hissetmedim)
Bugün 1 hafta oldu ve anca bebeği 2 gündür kucagıma alabiliyorum
İlk günlerde kucagıma alamadıgım için emmede bayaa zorlandık ama suan oturur vaziyette
rahat emiyor ama benim gögüs uclarım çok acıyor...şimdilik bu kadar, dogum yapacak olan herkese hayırlı dogumlar diliyorum,Allah herkesin evladını esirgesin...