- 15 Nisan 2017
- 3.320
- 8.627
- Konu Sahibi emptystring
Ben hamileligimde soyle marifetliydim boyle titizdim diyenler ne bekliyorsunuz iltifat mi edelim simdi size. Hamileligi gercekten zor gecen bir insanin kalkip o bulantiyla temizlik veya yemek yapabilecegini hic zannetmiyorum kendini ne kadar zorlasada bir insanin buna gucu yoksa yoktur. Kimi insanin bulantisi olur hafif gecirir yapar yinede ama kiminde gercekten agir gecer birak temizlik ve yemek yapmayi evin icinde dolanmak bile kabus olur. Dusuk tehlikesinden bahsetmiyorum bile! Kimseyi kendimizle kiyaslamak zorunda degiliz degilmi? Herkesin bunyesi farklidir ve herkesin hamilelikte cektigi zorluklar ayni derecede olacak diye birsey yok. Ha dogrudur bazi insanlar gercekten dunyada tek hamile olan kendisiymis gibi gosterisinden nazindan niyazindan eksik olmaz bunu inkar edemeyiz ama oncesinde bir dusuk yasamis olan birinin ve ustune yogun derecede bulantilari olan birinin neden yemek yapmiyor temizlik yapmiyor diye elestirmek bence vicdana sigmiyor kusura bakilmasin. Ustune birde son gunlerinde evine misafir kabul etmek zorundaymis gibi sacma sapan bir fikir dayatilmaya calisilmasina pes diyorum! Neymis yardima geliyorlarmis. Oldu canim sen tak kocani koluna kucucuk cocuguda surukle pesinden git dogum yapmak uzere olan kadinin evine kurul kayninda bir yandan size gezme planlari yapsin. Cocuk kandiriyorlar sanki.