goldgelbcim gobek dusmesi derken ne demek istiyosun nasil anlayacazki soyle bi kendime bakayim canim
canım göbeginin asağiya inmesi yani daha göğüs altından baslayan göbegn gittikçe aşağıdan baslaması...
Sende nasıl keyifler, nasıl geçiyor bekleyiş doktorun bişi diyor mu bence sen haftaya carsamba doguracaksın içimden öyle geçti...
cnm evet benimki baya indi doktor heran olabilir diyor suan kahverengi lekelenmelerim var hatta bunun icin konu bile actim dun doktor vajinal muayene yapti sonrada bu lekeler gelmeye basladi dunden beridir bekliyoruz bakalim artik hayirlisi neyse o olsun
geçen gün soru sormuştum ama kimse cevaplamamış tekrar soruyım. bebeklerin uyku ve emzirme düzeniniz nasıl? benimli gündüzleri 3 saat bir uyanıp emip tekrar uyuyor gündüz çok rahatım ancak gece 2 den 5-6 ya kadar uyutmakta zorluk çekiyorum, emiyor gazını çıkartıyorum ondan sonra bi huysuzluk başlıyor sabahı zor ediyoruz. sizden durumlar nasıl?
kızlar hepinize iyi günler. bir sorum olacak... bebeklerinizin gazını çıkarırken, gazla beraber ağzından yada burnundan bir miktar kan gelen oldu mu??
kızlar çok fena depresyona girdim bana zypexa bu ilacı verdiler dün nezman emzirebilirm??
iyi akşamlar kızlar...
spinal anestezi ile doğum yapanlara bi sorum olacaktı,
doktorum hastanede doğumdan sonra başım ağrıyo dediğim zaman bana kahve içmemi önermişti muhtemelen 1,5ay baş yada bel ağrısı yapabilir günde 4 fincan kahve içmeni öneririm demişti ama ben türk kahvesimi nescafemi sormadım şimdi ise bu soruiçin arayamadım...aranızda doktoru kahve içmesini öneren arkadaş varmı acaba?var ise hangi kahve...bilgisi olan varmı?
merhaba anneler..
inş herkesler iyidir.
bugün bizim evde akrabalarla kızıma Kur'an okuma günü tarzı bişey yapıcaz.
bir sürü kişi gelicek.
hazır annecim de burdayken aradan çıkarayım dedim.
40ını falan bekleyemedim doğrusu.
kayınvalidemin dediğine göre insanlra getirdikleri hediyeleri ortaya yer açılcakmış,
oraya atacaklarmış.
bu yengesinden,bu falancadan,bu filancadan diyekaydirigubbakcemile3
ben de hiç sevmem böle adetleri.
isteyen hediye bile getirmesin,nolcak yani.
gösteriş gibi bişey oluyor böyle..
bizde de hiç yoktur böle seyler
neyse görücez bakalım neler olucak:1closedeyes:
canım bendede 1 hafta çok baş ağrısı oldu ben çok su tükettim 1 günde 8 litre gibi gerisini sen düşün artık kahve derken nescafe canım ama suyla yapacaksın az süt damlatabilirsin
çok geçmiş olsun o baş ağrısı felaket bişey benim başım ağırdığında kafamı kesip atsam gözüme gelmezdi ensemden damarları çekiyolardı sanki 2 gün bol su tüket geçer canım :1hug:a.s.
kızlarrrrrrrr bebeğimin yüzünde sivlceler çıktı bir iki derken yüzünde ufak ufak sivilceler var ve ayrıca kızarıklık var bebeğinde bu durum olanlar varmı acil cevappppppppppppp
kızlarrrrrrrr bebeğimin yüzünde sivlceler çıktı bir iki derken yüzünde ufak ufak sivilceler var ve ayrıca kızarıklık var bebeğinde bu durum olanlar varmı acil cevappppppppppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?