Doğum yapanların paylaşım alanı

Emel yucel ben hasta bezi aldım.Bizim burda onu istiyorlar.hemen giydirmiyorlar.7-8 ssat sonra felan giydirince hasta bezi de takıyorlar.
ben memnun kaldım..bende acayip bi ciş geldi serumdan mı acaba?Günlerce hemde :) Hemen kalkmak zor oluyo ilk gün olsa iyi olur.
Çok çişten konular oldu ama hayatın gerçekleri napalım:) Bilgilendirme amaçlı sadece

zepp cim geçmiş olsun canım inşalla bir daha hastalanmaz bebişin cnm

emel ben de ped kullandım ilk hafta pamuğa gazlı bez sardım öle kullandım daha sonra da ped kullandım

kızlar size bir sorum olacak..geri tecrübeli annler topiğine sormuştum ama 1 yada 2 kişi cevap vermişti...
şuan 35.haftanın içindeyim ve göğsümden akıntı gelmiyor..sanki bir kere hissettim sıvı gelmiş gibiydi ama oda öylesine varla yok arası...diyorlarki eğer göğsünden akıntı gelmezse sütün olmaz..gelenin bol bol sütü olur.doğrumudur???.buda beni düşününce çok üzüyor..böyle değildir umarım..bebeğimin annesütünden mahrum kalmasını istemiyorum ben yaa.doya doya emzirmek istiyorum yarasın istiyorum

bence alakası yok. benim hamileyken bir iki defa akıntı olmuştuu gögsümden ve ööle çok değildi. az bişey iççamaşırıma bulaşmıştı. fakat şimdi sütle ilgili bir sorun yaşamıyorum çok şükür. süt arttırıcı özel bişey yapmıyorum kısacası..

bunu duyduğuma çok sevindim saol canıma.s.

ben file de almıştım sünger de.. fileyi daha hiç kullanmadım üşür diye.. süngeri sürekli kullanıyorum, kurutması zor oluyor ama bebek için rahat oluyor. tavsiye ederim.

canım benim hamilelliğimde göğsümde akıntı hiç olmadı,hatta sadece 1 beden büyüdü..
doğumdan sonra göğüslerim sütle dolmaya başladıktan sonra büyüdü.
sütüm de yeterli ve yarıyor kuzuma
hiç endişe etme yani...

için rahat olsun canım, hiç öyle birşey yok, kim uyduruyor bunları bilmem ki
tecrubeyle sabittir, hamileyken 1 damla bile gelmedi göğsümden ve bol bol sütüm oldu
sen rahat ol kafana takma ki sütün olsun canım

kızlar günaydın bebeğimin sol gözü çapak yapıyor ve sulanıyor saat 10 da doktora gidecegiz üfff çok canım sıkılıyor
sizin bebişler nasıl ALLAH tüm bebeklere sağlık versin :Saruboceq:

geçmiş olsun zerencim.
bir kaçkişi daha bahsetmişti bu çapaklanma olayından.
damlayla çözmüşlerdi sanırım sorunu.
canını sıkma iyileşir inş..

geçmiş olsun zerencim.
bir kaçkişi daha bahsetmişti bu çapaklanma olayından.
damlayla çözmüşlerdi sanırım sorunu.
canını sıkma iyileşir inş..

sağol canım bizede doktor verdi damla ama ben gece fark edince aramıştım oda tobrex diye bir damla verdi ama içim rahat etmedi götürüp göstereceğim çok çapaklanmaya başladı çünkü senağlama

beyazlilyum bu olay binde bir oluyor kimi kadında bu akıntı geliyor benimde akıntım oldu her kadında olacak diye birsey yok sütünde bunla alakası yok bol ol sıcak su içersen sütün cok oluyor ama tabi bunun yanıda beslenmelisinde sütünün yaraması için bunlara takılma sen moralini bozma

sağol canım bizede doktor verdi damla ama ben gece fark edince aramıştım oda tobrex diye bir damla verdi ama içim rahat etmedi götürüp göstereceğim çok çapaklanmaya başladı çünkü senağlama

geçmiş olsun canım benim kızımındasağ gözü sulanıyo çapak çok fazla olmuyo ilk zamanlarda oluyodu dr aradım oda bana tobrex verdi 6 saatte bir 1 damla masaj yap dedi bide

hayır canım kesinlikle yok öyle bişey üzme kendini

bendende bi damla bişi gelmedi..

bırak 35. haftayı ben 42. hafta içinde doğum yaptım son güne kadar gelmedi bişi..

ama allahıma çokşükür yalnız anne sütü veriyorum oğluma va yetiyo..

kızlar günaydın bebeğimin sol gözü çapak yapıyor ve sulanıyor saat 10 da doktora gidecegiz üfff çok canım sıkılıyor
sizin bebişler nasıl ALLAH tüm bebeklere sağlık versin :Saruboceq:

gecmis olsun zeren :teselli: mikrop kapmistir ...
korkma canim doktor damla verir bir iki gune kalmaz gecer canim :teselli:
AMin :Saruboceq:

oohhhhh valla nasıl rahatladım..hepinizden Allah razı olsun..bizim halkımızı bilirisniz illa olumsuz şeyler söylerler insanın moralini bozarlar..benim karnım 7.ayın sonuna doğru hamile göbeğine benzedi.diyorlardıki bebek çok küçük galiba beslemiyormusun falan filan..halbuki tam haftasında gidiyordu..sonra 6.aydan beri kafası aşağıda duruyor kızmın bende seviniyorum normal yapabilirim diye ona da kulp taktılar..bir yanlışlık var bebek son haftalarda döner acaba erken doğummu yapacaksın dediler..bide bu süt olayı..moral vereceklerine tam bir felaket tellallığı yapıyorlar..cahilliklerine veriyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…