Zepp geçmiş olsun bebeğinin iyileşmesine sevindim.
bence alakası yok. benim hamileyken bir iki defa akıntı olmuştuu gögsümden ve ööle çok değildi. az bişey iççamaşırıma bulaşmıştı. fakat şimdi sütle ilgili bir sorun yaşamıyorum çok şükür. süt arttırıcı özel bişey yapmıyorum kısacası..
zepp cim geçmiş olsun canım inşalla bir daha hastalanmaz bebişin cnm
kızlar size bir sorum olacak..geri tecrübeli annler topiğine sormuştum ama 1 yada 2 kişi cevap vermişti...
şuan 35.haftanın içindeyim ve göğsümden akıntı gelmiyor..sanki bir kere hissettim sıvı gelmiş gibiydi ama oda öylesine varla yok arası...diyorlarki eğer göğsünden akıntı gelmezse sütün olmaz..gelenin bol bol sütü olur.doğrumudur???.buda beni düşününce çok üzüyor..böyle değildir umarım..bebeğimin annesütünden mahrum kalmasını istemiyorum ben yaa.doya doya emzirmek istiyorum yarasın istiyorum
kızlar size bir sorum olacak..geri tecrübeli annler topiğine sormuştum ama 1 yada 2 kişi cevap vermişti...
şuan 35.haftanın içindeyim ve göğsümden akıntı gelmiyor..sanki bir kere hissettim sıvı gelmiş gibiydi ama oda öylesine varla yok arası...diyorlarki eğer göğsünden akıntı gelmezse sütün olmaz..gelenin bol bol sütü olur.doğrumudur???.buda beni düşününce çok üzüyor..böyle değildir umarım..bebeğimin annesütünden mahrum kalmasını istemiyorum ben yaa.doya doya emzirmek istiyorum yarasın istiyorum
geçmiş olsun zerencim.
bir kaçkişi daha bahsetmişti bu çapaklanma olayından.
damlayla çözmüşlerdi sanırım sorunu.
canını sıkma iyileşir inş..
sağol canım bizede doktor verdi damla ama ben gece fark edince aramıştım oda tobrex diye bir damla verdi ama içim rahat etmedi götürüp göstereceğim çok çapaklanmaya başladı çünkü senağlama
kızlar günaydın bebeğimin sol gözü çapak yapıyor ve sulanıyor saat 10 da doktora gidecegiz üfff çok canım sıkılıyor
sizin bebişler nasıl ALLAH tüm bebeklere sağlık versin :Saruboceq:
canım benim hamilelliğimde göğsümde akıntı hiç olmadı,hatta sadece 1 beden büyüdü..
doğumdan sonra göğüslerim sütle dolmaya başladıktan sonra büyüdü.
sütüm de yeterli ve yarıyor kuzuma
hiç endişe etme yani...
için rahat olsun canım, hiç öyle birşey yok, kim uyduruyor bunları bilmem ki
tecrubeyle sabittir, hamileyken 1 damla bile gelmedi göğsümden ve bol bol sütüm oldu
sen rahat ol kafana takma ki sütün olsun canım
beyazlilyum bu olay binde bir oluyor kimi kadında bu akıntı geliyor benimde akıntım oldu her kadında olacak diye birsey yok sütünde bunla alakası yok bol ol sıcak su içersen sütün cok oluyor ama tabi bunun yanıda beslenmelisinde sütünün yaraması için bunlara takılma sen moralini bozma
hayır canım kesinlikle yok öyle bişey üzme kendini
bendende bi damla bişi gelmedi..
bırak 35. haftayı ben 42. hafta içinde doğum yaptım son güne kadar gelmedi bişi..
ama allahıma çokşükür yalnız anne sütü veriyorum oğluma va yetiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?