cnm bu sorduğun şeyi bende meark ediyorum valla...
cnm ben kısır,nohut,bulgur herşey yiyorum bide şimdi aşure ayıya yediğim aşurenin haddi hesabı yok ama kızımda hiç gaz olmadı ama tabi her bebek bir değil.sadece dün çok gazı oldu kızımın oda sütümü sağıp biberonla vermeyi denedim kızım sadece beni emdiği için biberondan ememedi çok hava yuttu galiba ondan oldu
herkeslere selam
ben bişiy merak ediyom. yediklerimiz içtiklerimiz ne kadar sonra süt olur sizce. ya da mesela yediklerimizin sütü etkilemesi ne kadar sonradır. ben kızım geceleri rahat uyusun diye 1 fincan rezene anason karışımı içiyorum. akşam 09:00-10:00 arası içiyorum sonra emziriyorum.. etki edip etmediği konusunda henüz bişiy diyemiyorum. acaba hemen geçer mi yenilenler içilenler. kasım anneleri siz kısır filan bişiyler yiyodunuz, yer yemez hemen gaz yapıyomuydu bebeklere.
pirayecim teşekkür butonları kalkmış teşekkür edemedim yazarak ediyim bari.:)))
ayy bizde elbise giyiyoruz artık ama ben kızıma elbise yakıştıramıyorum ne bilim kız gibi olmuyo giyince erkek gibi:))
ben genelde kot pantolon giydiriyorum bi yere giderken içine külotlu çorap ..evde pijama anası gibi:))
ay geçen gün ablamın bir arkadaşına gittim kadın evde haytta pijama eşofman giymezmiş hep normal kıyafetle otururmuş.eşofmanın yok diyo bi tane varmış onu da temizlik yaparken giyiyomuş taşlı maşlı ayyy kendimden utandım:))
hoşgeldin kuzummhuuu bende geldim
yer varmı buralarda a.s.
sen de cnm bende ki de havaya sanki konuyu ben açmışım gibi hoşgeldiniz diyorumbi kasım annesi daha geldiiiii.
canım fazla giydiriyorsun ben de sadece çorap ve ayakkabı giydiriyorum daha elbide giydirmediğim içinarkadaşlar bebeklerinize kilotlu çorap giydiriyor musunuz? ben elbise giydirirken birkaç kere giydirdim ama içine bir tane de ayaklı tulum ve üzerine kilotlu çorap onun da üzerine patik, ayakkabı ya da bir çorap daha giydirerek. acaba abartıyor muyum? sizler nasıl giydiriyorsunuz
dökülün iyi ki yazmışım kasım anneleri kısmınahuhuu hihoyyyt
bi kasım annesine daha yer var mı a.s.
günaydın fıstıklar..
inş herkes ve bebişler iyidir..
ben bugün spor yapmaya başladım en sonunda.
daha fazla dayanamadım.
evde tartı yoktu,bilmiyordum doğumdan sonra ne kadar olduğumu.
dün en sonunda öğrendim.
doğumdan sonra 15 kilom gitmiş.
ama daha var malesef baya..
kasım anneleri,siz neler yaptınız kilolar için merak ediyorum
kızımı yıkadım demin ne zamandan beri fileye sığmıyo danacık ben ısrarla filede yıkmaya devam ediyorum bide sarkıyo file eylül sen çıkardım demiştin sanki fileyi rahat yıkayabiliyomusun öyle cnm
merhaba bende mart ayında sezaryan ıle dogum yapacagım yalnız bırsey merak edıyorum sezeryandada çok kanama oluyor mu normal ped mı yoksa hasta bezı mı almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?