oohhhhh valla nasıl rahatladım..hepinizden Allah razı olsun..bizim halkımızı bilirisniz illa olumsuz şeyler söylerler insanın moralini bozarlar..benim karnım 7.ayın sonuna doğru hamile göbeğine benzedi.diyorlardıki bebek çok küçük galiba beslemiyormusun falan filan..halbuki tam haftasında gidiyordu..sonra 6.aydan beri kafası aşağıda duruyor kızmın bende seviniyorum normal yapabilirim diye ona da kulp taktılar..bir yanlışlık var bebek son haftalarda döner acaba erken doğummu yapacaksın dediler..bide bu süt olayı..moral vereceklerine tam bir felaket tellallığı yapıyorlar..cahilliklerine veriyorum artık
kızlar size bir sorum olacak..geri tecrübeli annler topiğine sormuştum ama 1 yada 2 kişi cevap vermişti...
şuan 35.haftanın içindeyim ve göğsümden akıntı gelmiyor..sanki bir kere hissettim sıvı gelmiş gibiydi ama oda öylesine varla yok arası...diyorlarki eğer göğsünden akıntı gelmezse sütün olmaz..gelenin bol bol sütü olur.doğrumudur???.buda beni düşününce çok üzüyor..böyle değildir umarım..bebeğimin annesütünden mahrum kalmasını istemiyorum ben yaa.doya doya emzirmek istiyorum yarasın istiyorum
bhk canım bizimkinin de önlerden dökülmeye başladı.. annem yattığı yerlerin dökülmesi lazım bu zamane bebekleri benim bildiğim herşeyi tepetaklak ediyorlar diyor.. normalde yattıkları yerlerdeki saçların dökülmesi normalmiş yani.. sanırım bizimki de kelleşiyor
kızlar size bir sorum olacak..geri tecrübeli annler topiğine sormuştum ama 1 yada 2 kişi cevap vermişti...
şuan 35.haftanın içindeyim ve göğsümden akıntı gelmiyor..sanki bir kere hissettim sıvı gelmiş gibiydi ama oda öylesine varla yok arası...diyorlarki eğer göğsünden akıntı gelmezse sütün olmaz..gelenin bol bol sütü olur.doğrumudur???.buda beni düşününce çok üzüyor..böyle değildir umarım..bebeğimin annesütünden mahrum kalmasını istemiyorum ben yaa.doya doya emzirmek istiyorum yarasın istiyorum
cnm hiiç alakası yok benden çok geliyordu ama sütümde iyi maşallahkızlar size bir sorum olacak..geri tecrübeli annler topiğine sormuştum ama 1 yada 2 kişi cevap vermişti...
cnm geçmiş olsun size dekızlar günaydın bebeğimin sol gözü çapak yapıyor ve sulanıyor saat 10 da doktora gidecegiz üfff çok canım sıkılıyor
sizin bebişler nasıl ALLAH tüm bebeklere sağlık versin :Saruboceq:
kızlar benim kızın uzun uzun saçları vardı doğduğunda..
şimdi önlerden ve üstten baya dökülmüş.
bunların hepsi gidecek galiba..
sizde durum nasıl merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?