oohhhhh valla nasıl rahatladım..hepinizden Allah razı olsun..bizim halkımızı bilirisniz illa olumsuz şeyler söylerler insanın moralini bozarlar..benim karnım 7.ayın sonuna doğru hamile göbeğine benzedi.diyorlardıki bebek çok küçük galiba beslemiyormusun falan filan..halbuki tam haftasında gidiyordu..sonra 6.aydan beri kafası aşağıda duruyor kızmın bende seviniyorum normal yapabilirim diye ona da kulp taktılar..bir yanlışlık var bebek son haftalarda döner acaba erken doğummu yapacaksın dediler..bide bu süt olayı..moral vereceklerine tam bir felaket tellallığı yapıyorlar..cahilliklerine veriyorum artık
bu hepimizin başına geliyor malesef banada çok dediler hamilelikte sadece moral bozuyor bu laflar bende biraz şişkoyum millet bu şişman cocugu olmaz dogum yapamaz sütü olmaz dediler normal dogum yapmadım ama sebebi şişmanlık degildi tansiyon ve korkuydu normal dogum için herşey normaldi yappabilirdim ama korktum ve tansiyonum cok yükseldi sezeryan oldum bu seferde ayaga kalkamaz dediler dikişleri iyleşmez dediler ama ayaga kalktım ve gayet iyiyim sütümde çok hep boş yere akıyor memeden fışkıyor maşallah yiğit alininde karnı doyuyor laflalara kulak asma moralini bozmakaydirigubbakcemile5:1hug: