Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bir ay sonra işe başlayacağım, prensim şu anda sadece emiyor, biberona ne zaman alıştırmaya başlamam lazım ki ben işe başlayınca biberondan süt içebilsin, bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim, çünkü son ana bırakmak istemiyorum, hemen alışmazsa çok zor olur çünkü
arkadaşlar bebeklerinize kilotlu çorap giydiriyor musunuz? ben elbise giydirirken birkaç kere giydirdim ama içine bir tane de ayaklı tulum ve üzerine kilotlu çorap onun da üzerine patik, ayakkabı ya da bir çorap daha giydirerek. acaba abartıyor muyum? sizler nasıl giydiriyorsunuz
: )bana abartili geldi canim ben sadece ayaklin tulum onun alitina ek olarak corap ve uzun kollu cit citli alet giydiriyorum ...
bak oyle alistirirsan oyle gider azicik hafif giydirsen bebisin alisik olmadigi icin usur ...
bence bu kadar kalin giydirme ...
Merhabalar bende geldim aranıza:)
Dorucum alışır biberonada,benim kız yuvarlak uçluları almadı mesela.Damaklı biberon başlığı aldık.
Emxik kllanıyorsanız ona yakın uçları tercih etme olasılığı yğksek olur.Yinede bi dene kendi sütünü sağıp da bakalım biberona tepkisi ne olacak?
Fas çok giydiriyorsun canım ya.
ben evde bi ayaklı alt.Onun altına kısa çorap giydiriyorum.
üstede atlet üzerine uzun kollu body.Eğer sobam sönmüşse hırka veya yelek.
Dışarı giderken külotlu çorap giydirdim geçen,üzerine içi yünlü pantolon.Üste body üzerine polar mont giydik.
Hoşbuldum canım :1hug:hoşgeldin sefa getirdin :)
odamızı çok çok sıcak yapmıyoruz aslında. 23-24 derece oluyo. üşüyüp üşümediğini de anlayamıyorum ki minnoşun. azaltıyım bari ben de...
günaydın fıstıklar..
inş herkes ve bebişler iyidir..
ben bugün spor yapmaya başladım en sonunda.
daha fazla dayanamadım.
evde tartı yoktu,bilmiyordum doğumdan sonra ne kadar olduğumu.
dün en sonunda öğrendim.
doğumdan sonra 15 kilom gitmiş.
ama daha var malesef baya..
kasım anneleri,siz neler yaptınız kilolar için merak ediyorum
arkadaşlar bebeklerinize kilotlu çorap giydiriyor musunuz? ben elbise giydirirken birkaç kere giydirdim ama içine bir tane de ayaklı tulum ve üzerine kilotlu çorap onun da üzerine patik, ayakkabı ya da bir çorap daha giydirerek. acaba abartıyor muyum? sizler nasıl giydiriyorsunuz
herkeslere selam
ben bişiy merak ediyom. yediklerimiz içtiklerimiz ne kadar sonra süt olur sizce. ya da mesela yediklerimizin sütü etkilemesi ne kadar sonradır. ben kızım geceleri rahat uyusun diye 1 fincan rezene anason karışımı içiyorum. akşam 09:00-10:00 arası içiyorum sonra emziriyorum.. etki edip etmediği konusunda henüz bişiy diyemiyorum. acaba hemen geçer mi yenilenler içilenler. kasım anneleri siz kısır filan bişiyler yiyodunuz, yer yemez hemen gaz yapıyomuydu bebeklere.
fasçım ben hep külotlu çorap giydiriyorum daha rahat patikli alt giydirince durmuyo ayağında hmen çıkıyo içindeki çorabı,elbise giydirincede 2 tane külotlu çorap giydiriyorum