• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapanların paylaşım alanı

arkadaşlar bir ay sonra işe başlayacağım, prensim şu anda sadece emiyor, biberona ne zaman alıştırmaya başlamam lazım ki ben işe başlayınca biberondan süt içebilsin, bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim, çünkü son ana bırakmak istemiyorum, hemen alışmazsa çok zor olur çünkü

walla biberon öyle bir sey ki alışmama gibi bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum ben bayboranın..
sonuçta cekmesine bile gerek kalmadan akıyor sütler biberonda..
dert etme bence..
connie_32.gif

arkadaşlar bebeklerinize kilotlu çorap giydiriyor musunuz? ben elbise giydirirken birkaç kere giydirdim ama içine bir tane de ayaklı tulum ve üzerine kilotlu çorap onun da üzerine patik, ayakkabı ya da bir çorap daha giydirerek. acaba abartıyor muyum? sizler nasıl giydiriyorsunuz

arkadaşlar bebeklerinize kilotlu çorap giydiriyor musunuz? ben elbise giydirirken birkaç kere giydirdim ama içine bir tane de ayaklı tulum ve üzerine kilotlu çorap onun da üzerine patik, ayakkabı ya da bir çorap daha giydirerek. acaba abartıyor muyum? sizler nasıl giydiriyorsunuz

: )bana abartili geldi canim ben sadece ayaklin tulum onun alitina ek olarak corap ve uzun kollu cit citli alet giydiriyorum ...
bak oyle alistirirsan oyle gider azicik hafif giydirsen bebisin alisik olmadigi icin usur ...
bence bu kadar kalin giydirme ...

: )bana abartili geldi canim ben sadece ayaklin tulum onun alitina ek olarak corap ve uzun kollu cit citli alet giydiriyorum ...
bak oyle alistirirsan oyle gider azicik hafif giydirsen bebisin alisik olmadigi icin usur ...
bence bu kadar kalin giydirme ...

ay ne bilem kı.. annem kız çocuğu sıcak sever ayaklarını özellikle sıcak tut diyo. ben de normalde bi ayaklı pijama üstüne çorap, bir uzun kollu ince iç zıbın üstüne bir alttan çıtçıtlı atlet,bunların üstüne boydan tam tulum giydiriyorum. dr. çok ideal gidirmişsin demişti. aslında seninkinden farklı olarak bi tek atlet ve ayaklı pijama fazla. aslında haklısın alışkanlık konusunda ama ne biliim, büyükler ööle diyince işte.. dr.a bi daha soriyim bare

Merhabalar bende geldim aranıza:)

Dorucum alışır biberonada,benim kız yuvarlak uçluları almadı mesela.Damaklı biberon başlığı aldık.
Emxik kllanıyorsanız ona yakın uçları tercih etme olasılığı yğksek olur.Yinede bi dene kendi sütünü sağıp da bakalım biberona tepkisi ne olacak?

Fas çok giydiriyorsun canım ya.
ben evde bi ayaklı alt.Onun altına kısa çorap giydiriyorum.
üstede atlet üzerine uzun kollu body.Eğer sobam sönmüşse hırka veya yelek.

Dışarı giderken külotlu çorap giydirdim geçen,üzerine içi yünlü pantolon.Üste body üzerine polar mont giydik.

Merhabalar bende geldim aranıza:)

Dorucum alışır biberonada,benim kız yuvarlak uçluları almadı mesela.Damaklı biberon başlığı aldık.
Emxik kllanıyorsanız ona yakın uçları tercih etme olasılığı yğksek olur.Yinede bi dene kendi sütünü sağıp da bakalım biberona tepkisi ne olacak?

Fas çok giydiriyorsun canım ya.
ben evde bi ayaklı alt.Onun altına kısa çorap giydiriyorum.
üstede atlet üzerine uzun kollu body.Eğer sobam sönmüşse hırka veya yelek.

Dışarı giderken külotlu çorap giydirdim geçen,üzerine içi yünlü pantolon.Üste body üzerine polar mont giydik.

hoşgeldin sefa getirdin :)
odamızı çok çok sıcak yapmıyoruz aslında. 23-24 derece oluyo. üşüyüp üşümediğini de anlayamıyorum ki minnoşun. azaltıyım bari ben de...

Edolina benim sağlıkçı bir akrabamda sabun koy demişti bana.Ben cesaret edemedim bi türlü.O hep sabunu yuvarlar koyarmış.En son fitil koydum gliserin.
İşe yaradı ama kızım kabız değilmiş:)) Sadece geç yapcakmış kuzum:)

hoşgeldin sefa getirdin :)
odamızı çok çok sıcak yapmıyoruz aslında. 23-24 derece oluyo. üşüyüp üşümediğini de anlayamıyorum ki minnoşun. azaltıyım bari ben de...
Hoşbuldum canım :1hug:
Odanız ideal sıcaklıklarda.Benim ev sobalı ben 25 in altına düşüremiyorum bi türlü.
Bende ayağı üşümesin diye altan kısa çorabı sonradan giydirdim.Önceleri onuda giydirmiyordum.
Annem izin vermedi bana hiç.Kalın giydirme dedi.Yoksa bende üst üste giydirmeye meyilliydim:DD
Dün arkadaşa uğradık oğlu 10 aylık.üst üste 2 tane uzun kollu giymişti,benim kızda atlet üstüne bi uzun kollu.Korkumdan gittim hırka giydirdim.Şimdi başka ortam olunca cesur olamadım:))
Şimdi mesela ayaklı altlar kısa gelmeye başladı.Yeni altlar aldım.Bunlarda ayaksız ya kısa çorap giydirsem bacağı açılcak,külotlu çorap giydirsem altına bu sefer çok sıcak olcak.
Napcam bilmiyorum.
:uhm:

günaydın fıstıklar..
connie_49.gif

inş herkes ve bebişler iyidir..

ben bugün spor yapmaya başladım en sonunda.
Laie_84.gif

daha fazla dayanamadım.
evde tartı yoktu,bilmiyordum doğumdan sonra ne kadar olduğumu.
dün en sonunda öğrendim.
doğumdan sonra 15 kilom gitmiş.
ama daha var malesef baya..

kasım anneleri,siz neler yaptınız kilolar için merak ediyorum
JC_kilroy.gif

günaydın fıstıklar..
connie_49.gif

inş herkes ve bebişler iyidir..

ben bugün spor yapmaya başladım en sonunda.
Laie_84.gif

daha fazla dayanamadım.
evde tartı yoktu,bilmiyordum doğumdan sonra ne kadar olduğumu.
dün en sonunda öğrendim.
doğumdan sonra 15 kilom gitmiş.
ama daha var malesef baya..

kasım anneleri,siz neler yaptınız kilolar için merak ediyorum
JC_kilroy.gif

ne güzel siz başlamışsınız spora..
ben hamilelikten önce pilates yepıyodum inanılmaz faydasını görüyodum..
şidi ise hiiiç mi hiç zamanım olmuyo..
bebişimi uyutunca işlerimi yapabiliyorum ancek..
hadi sporu yaptım nasıl duş alıcam üfff yaram açıldı yine mirmirmirmir

ama ben doğumdan çıktım ertesi gün kimse inanamadı senmiydin doğum yapan diye hiç fazlalığım yoktu sıkılaşmak için istiyorum ben sporu..

bide emzirirken müthiş tatlı istiyo canım hamilelikte değil ama emzirirken kilo alıcam heralde

way be..
fazlalığın olmaması da ayrı bir güzellik tabi:)

benim prensesim gündüzleri baya iyi uyuyor Allah nazarlardan saklasın :nazar:
o yüzden vaktim olur diye düşünüyorum..

ben de plates videoları indiriyorum.
hergün onları yapıcam kısmetse..

iştahım doğum sonrası azaldı benim çok şükür.
kolay olacak gibi inş
Laie_89.gif

ya kilo bi şekilde verilirde sporu ben çok önemsiyorum..

kilom yok ama (manken gibide değilim tabi:)) sıkılaşmak önemli .. eski sertliğimyok yanii.

hele göbişşşkaydirigubbakcemile3

ayy dün bir nişan davetindeydim..arkadaş bana ay hiç doğum yapmış gibi durmuyosun helal olsun dedi ..yanındaki hatun da ay sizmi doğum yaptınız vallahi söylemese ,genç kız sanıcam dedi..
tabi ben sevindimmi tabiki hayır niye çünkü hiç de öyle değilim ben kendimi biliyorum ama niye öyle dediler anlamadım..

herkeslere selam
ben bişiy merak ediyom. yediklerimiz içtiklerimiz ne kadar sonra süt olur sizce. ya da mesela yediklerimizin sütü etkilemesi ne kadar sonradır. ben kızım geceleri rahat uyusun diye 1 fincan rezene anason karışımı içiyorum. akşam 09:00-10:00 arası içiyorum sonra emziriyorum.. etki edip etmediği konusunda henüz bişiy diyemiyorum. acaba hemen geçer mi yenilenler içilenler. kasım anneleri siz kısır filan bişiyler yiyodunuz, yer yemez hemen gaz yapıyomuydu bebeklere.

fasçım ben hep külotlu çorap giydiriyorum daha rahat patikli alt giydirince durmuyo ayağında hmen çıkıyo içindeki çorabı,elbise giydirincede 2 tane külotlu çorap giydiriyorum

herkeslere selam
ben bişiy merak ediyom. yediklerimiz içtiklerimiz ne kadar sonra süt olur sizce. ya da mesela yediklerimizin sütü etkilemesi ne kadar sonradır. ben kızım geceleri rahat uyusun diye 1 fincan rezene anason karışımı içiyorum. akşam 09:00-10:00 arası içiyorum sonra emziriyorum.. etki edip etmediği konusunda henüz bişiy diyemiyorum. acaba hemen geçer mi yenilenler içilenler. kasım anneleri siz kısır filan bişiyler yiyodunuz, yer yemez hemen gaz yapıyomuydu bebeklere.

cnm bu sorduğun şeyi bende meark ediyorum valla...
cnm ben kısır,nohut,bulgur herşey yiyorum bide şimdi aşure ayıya yediğim aşurenin haddi hesabı yok ama kızımda hiç gaz olmadı ama tabi her bebek bir değil.sadece dün çok gazı oldu kızımın oda sütümü sağıp biberonla vermeyi denedim kızım sadece beni emdiği için biberondan ememedi çok hava yuttu galiba ondan oldu:(

fasçım ben hep külotlu çorap giydiriyorum daha rahat patikli alt giydirince durmuyo ayağında hmen çıkıyo içindeki çorabı,elbise giydirincede 2 tane külotlu çorap giydiriyorum

ben patikli alt giydirince çorabı üstüne giydiriyorum o zaman hiç çıkmıyo. daha da sarıyor. ben de 2 tane külotlu çorap giydiriyim bari ellbise giyerken. malum elbiselere başladık :1rolleyes:
cevap için sağol pirayecim

Back