• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapanların paylaşım alanı

hoşgeldin canım aramıza.. ben de bhk cığıma katılıyorum keşke daha da kalabalık olsak..
ben de zepp gibi hergün akşam 1 fincan rezene .ayı yapıyorum. içine de 1 çay kaşığı kimyon atıyorum. 2 çay kaşığı da kuzuma veriyorum. hem ben hem de o rahat ediyor gibi geliyor bana..
bu arada zepp zeytin yağıyla popişi sildin mi ne yaptın?

evet canim zeytinyagini pamuga surdum ; sildim ...

hoşgeldin canım..
keşke daha fazla kişi olsak ,özellikle de senin gibi doğum tarihlerimiz yakın olan anneler olarak..

ewt cnm daha çok kişi oluruz merak etme ben kasım annelerine de tavsiye ederim
bu arada tşk edermkaydirigubbakcemile5

aha bende düştüm buraya ..topikten topiğe zıplıyoz hadi hayırlısı bakalım ..

eylülcüm hoşgeldin kasım anaları dökülün buraya hadi mmmf

mende burdayim bizde takilalim bari üc sipadan firsat bulursam

kizlar sag gögsüm cok sizliyo ya mastritmi oldum ne birde sanki üc ögün dayak yemis gibiyim hic bir tarafim tutmuyo

Kızlar kaka sorunu için annem bize katı sabundan küçük bir parça alıp yumuşatıp fitil şekline getiriyormuş ve zeytinyağına banıp popomuza koyuyomuş.Yani fitil gibi.Sabun içeride sıcaklıktan eriyomuş zaten.Kolay kaka yaptırma yöntemlerinden en çok kullandıkları buymuş.
Kulak pamuğuyla yapınca pamuğun içeride kalma riski var diyor.

slm kızlar nasılsınız kızlar buradada sorayım kızımın sol gözü sulanıyor doktoru aradım topex diye bir damla söyledi üfffff canım yavrum hafiften ateşide var uyuyor

mende burdayim bizde takilalim bari üc sipadan firsat bulursam

kizlar sag gögsüm cok sizliyo ya mastritmi oldum ne birde sanki üc ögün dayak yemis gibiyim hic bir tarafim tutmuyo
bulursun bulursun canım hadi kasım annelerinden ziyade burayı da boş bırakmayalım ne kadar çok
anne o kadar tecrübe hele ki senn

selamlar bende geldim asortienin yazısını okuyunca..:))

cnm sende hoşgeldin ne zamandır yoktun tabi iki taneden anca dimihihoyyyt

slm arkadaşlar

bende yeni katıldım aranıza..

güzel paylaşımlar yaparız inşallah..

Kızlar kaka sorunu için annem bize katı sabundan küçük bir parça alıp yumuşatıp fitil şekline getiriyormuş ve zeytinyağına banıp popomuza koyuyomuş.Yani fitil gibi.Sabun içeride sıcaklıktan eriyomuş zaten.Kolay kaka yaptırma yöntemlerinden en çok kullandıkları buymuş.

dogrudur ama saglikli bulmuyorum ben sonucta sabun bu oyle degil mi ?

lağvman yapıyosunuz yani :)

aslında kendi kendilerine yapsalar daha iyide insan kıyamıyo kırmızı kırmızı olunca..

benim oğlumda ilk defa bu sabah yapamadı kakasını inanaılmaz üzüldüm...

hoşbulduk kızlar..
asortie doğru diyorsun iki tane olunca zor anca okuyabiliyorum arada yazıyorum ama bu ara annem varda daha sık bakabiliyorum.. şimdilik buralardayım...

edolina cım ben oğlumda çok yapıyordum sabunu faydasınıda görmüştüm kansuk fitilde aynı görevi görüyo
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

arkadaşlar bir ay sonra işe başlayacağım, prensim şu anda sadece emiyor, biberona ne zaman alıştırmaya başlamam lazım ki ben işe başlayınca biberondan süt içebilsin, bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim, çünkü son ana bırakmak istemiyorum, hemen alışmazsa çok zor olur çünkü

Back