- 17 Kasım 2008
- 545
- 1
canım..
bende emziremiyorum biberonla veriyorum.geri emmiyor sonra memeye dönmek zor oluyor.bizimki zaten almıyordu şimdi ise hiç almıyor zaten yok göğüs ucum.memeyi ağzına alır almaz sanki acıbiber yalamış gibi cırlıyor çocuk.delikafadulden
silikon uçlarını iyi diyorlar onu bir dene istersen bana yaramadı ya gerçi..benneyaptımki
bende şampuanla değil dalinin sabunuyla yıkıyorum bugün gene banyo yaptık.misler gibi oldu uyudu sonrada..
Gülşah'cım biz aventin küçük silikon uçlarından kullandık, onunla daha rahat ettim... Ama bizim ufaklık sütün tamamını boşaltmayınca, baya şişti göğsüm ve doktorumuz pompayla sağ dedi, sağıp biberonla verince de, biberondaki akış hızını memede aradı... Şimdi memeden emmeye sabrı yok gibi...:1no2:
bızde bırazdan banyo yaptıracaz.. kızlar benım hıc yoktu gogus ucu pompa sayesınde cıktı bıraz. ılk zamanlar sagıp verıyordum bıberonla. ama bı yandanda memeyı vermeye calısıyordum. Sımdı sırf meme alıyor. yılmayın emzırmeye calısın cıkıyor gogus ucları..
Melekcim bizimki biberon varken memenin yüzüne bakmıyor... Böyle ne kadar devam eder bilmiyorum bende...
Bizde az önce yaptırdık ilk banyosunu, misler gibi oldu pamuğum...