Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özel hastanedeki aşı fiyatları çok yüklü diye biliyorum,mesela pnomokok un tek dozu 100 küsür milyonmuş,hiç değmez bence o parayı vermeye..ben aylık kontrolleri özel hastanede yaptırıp aşıları sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum..
arkadaşlar benim dinledigim doktorlar sadece mamaya yiyen bebeklere su verilir diye biliyorum eger sadece anne sutuyle beslenıyorsa suya gerek yok 6 aya kadar bilgim bu
benim bir arkadasım burun aspiratorunu muhakkak hortumlu olanlardan almami soylemisti, nazal aspirator mu ne deniyor galiba, digeri pek ise yaramiyor demisti, kullandigin serum fizyolojik ise onun da bir sakıncasi yoktur sanmam sonucta tuzlu su...muck
bende hem meme hem mama verıyorum. ıkısını de alıyor bende aptamil kullanıyorum..
kızlar bu arada prima 2 numara kullanıyorum ama huggies 2 numarayı da denemek ıstıyorum.. buyuk ekonomık paket alacam.. memnun olan yoksa bosuna almayayım..
sız ne kullanıyorsunuz?
bende prima 2 kullanıyorum ilk kızımda da prima kullanmıştım ama huggiesi de merak ediyorum elastik bel bandı daha mı rahat olur diye 3 numaraya geçicem ben de şimdi düşünüyorum açıkcası hangisini alsam diye numune istesek vermezler mi ki?
Kızlar ben oğluma mama da veriyorum ama korkuyorum memeyi bırakır diyo herkes.. Kaşıkla yemiyor çünkü aldığımız mama Aptamil Komformil ve tadıda berbat. Ama biberonla verince ne yediğini anlamadan cork cork yutuyo gitsin..
kızlar sütü ne en çok arttırır bilen varmı benim sütüm bazen daha az oluyo sonra düzelirmiki
bende primayı kullanıyordum ama merak edip huggies aldım memnun kalmadım primadan daha kalın birde bel lastiği sıkıyo ve iz yapıyo yapıştırması çok kalın bence prima kadar kullanışlı ve rahat değil ben tekrar prima kullanıyorum.