Adacyocum doktorunun ve hastanenin ismi için teşekkür ederim doktor çok önemli 2 gün önce başıma ne geldi daha doğrusu oy kullanamay çıktık deniz kenarındada bir oturup çay içelim dedik ilk defa bebeğimizle tam oturduk çayı içicez bebiş ağladı meme tabi derdi arabaya gittik emzirdim ama nasıl halsizim anlamadım ne olduğumuda tabi oturamadık dışarda döndük eve ,bir titriyorum hemen yattım ama donuyorum ateşim var gibi geliyo eşime anneme diyorum eliyle bakıp yok diyyolar neyse uyudum kalktım derece ile ölçtüler 39 derece ateşim var hemen hastaneye gittik doğum yaptığım hastane erdem hst.gece 11 saat doktor muayene etti bişi olmaz bugün 20-30 kişi aynı şikayetle geldi hava değişimindenmiş dedi ilaçları yazdı bide sezeryan çıktı mertlik bozuldu dedi bana sanki ben istedim o kadar sinir oldumki dedim sizin hastanenizin doktoru karar verdi 8 saaat suni sancı çektim dedim demesinmi bide böyle kıvırtırlar eşimin yanında ,
halim yok zaten yanıyorum antibiyotik ve bitakım ilaçlar verdi prospektüslere bir baktım antibiyotikte emziren anneler kullanrsa emzirmeye ara vermeli yazıyor ,öksürük şurubundada sütü azalttığı yazıyor,2 tane antibiyotik almıştım hemen kestim hepsini ve dr .bunlar hakkında hiç bilgi vermedi durumumu bildiği halde yani kızlar bu dr.lara güvenemiycekmiyiz biz ne biçim iştir bu.