E
EU1
Ziyaretçi
selam arkadaşlar doğurduğumdan beri giremiyorum nete...
arkadaşlar kızım grip oldu burnu akıyo öksürüyo daha 13 günlük gece burnu tıkanıyo uyuyamıyo 7 günlükken kontrole gitmiştik doktor bu kadar küçük ilaç veremeyiz demişti bugün de doktora götürdük antibiyotik öksürük şurubu ve burun damlası verdi napıyım simdi.........
canım geçmiş olsun.inşallah tez zamanda iyilrşir bebişlerimiz.
kızımı doktora götürdük dün aşısını oldu çok ağladı bebişim
4300 olmuş boyu da 56 cm
misafirim vardı bu gün ,şimdide kayınvalidemler burda ,akşama yine misafir gelicek bi uğrıyayım dedim
bütün bebişler ve anneleri iyidir inşallah
canım maşallah kızına sağlıkla büyüsün.maşallah.
Arkadaşlar merhaba, ben haziran anne adayıyım, hepinizin bebişini Allah analı babalı büyütsün,
Ömürleri uzun, sağlıkla geçsin
Size bşey sormak istiyorum, benle uğraşacak vaktiniz yoktur gerçi ama ,Ben 31. haftadayım, bugün sabahtan biraz sancılarım oldu ve koyu sarı, kahverengi bir akıntı geldi, sümüksü böyle ama çok koyu değil, acaba erken doğummu yapacağım, şimdide hafif hafif karnım ağrıyor, korkuyorum ,sizin başınıza böyle bişey geldimi?
lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
canım inşallah kötü birşey değildir.ama erken doğum tehlikesi olabilir benim öyle olmuştu.doktorunun dediklerini uygula canım.inşallah sağsağlim doğar bebişin.
Enelcim çok geçmiş olsun canım yaa.... Umarım düzelir artık Ayliz'in kaka problemi. Biz de yaşamaya başladık kabızlığı... Dün bütün gün dereceyi zeytinyağına bandırıp poposunu dürtükledim kızçemin... Gece 2 kocaman kaka yaptı, beline kadar sıvandı ama o saatten beri yine tık yok... Durup durup ağlıyo yavrum, ıkınıyo, kızarıyo ama yok, çıkmıyo kakalar. Ben yine dereceyle tetiklemeye devam ediyorum. bakalım gece yapacak mı yine? Sanırım 50. gün civarı sona eriyormuş bu kabızlık durumu, umarım geçer en kısa zamanda...
Bu arada ne sorcam size; 40 uçurken, tam 40. gün mü çıkıcaz dışarı? 41. gün değil di mi, 40. gün... ????
canım inşallah kısa zamanda geçer.çok aşırı gaz çıkarıyor ama kaka yapamıyor.bende sürekli uyarmak istemiyorum kendisi yapmaya çalışsın diye bugün fitil vermedim erimiyor zaten.bugün az biraz yaptı.
bu arada 40 ında gezmeye gidilmesi gerek ama o gün banyo yaptıracağın için hava güzel değilse ertesi günde gidebilirsin.ben hasta olmasın hava soğuk diye ertesi gün gitmiştim.