Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melekcim aşı takviminde yazar sanıyorum.bana her gitmemde bir sonraki aşının tarihini verdikleri için tam bilemiyorum.
rotavirüs için aşı yaptıracakmısın?
arkadaslar ben mart annelerine mamayla ilgili bir konu açtım mama kullananlar bi bakarsa sevinirim
bide bişi sorcam kızımın dilinin üzeri bembeyaz aa pamkçuğa benzemiyor acaba mama çtği içinmi öle canıda acımıyo yoksa emerken rahatsız olurdu bebeği böle olan varmı
Şimdi arkadaşlar bebişler doğduğunda topuk kanı alıp hepatit b aşısı yapıyorlar ya onları yaptırdım.
1.ayı doldurduğunda hepatit b 2.dozunu yaptırdım.
2.ayı 1 hafta dolduruyor. pentaxim(5li karma), BCG(Verem) ve Previnar(zatüre) aşılarını yaptıracam 1 hafta sonra..
Ve henüz karar vermedim ama belki aşıya gittiğimizde kalça ultrasonunu yaptırırım.
ışitme yaptırmayacağım.. duyduğuna adım gibi eminim. Çıngırağına bile tepki veriyor nerdeyse 2 aylık olduk.
3.ayına kadar bunların dışında birşey yok değil mi? Atladığım yaptırmadığım bişey kalmasın istiyorum..
rota virüs 2. ay dedi doktorumuz mutlaka yaptırmanızı öneririm dedi gerisin zaten devlet sağlık ocaklarında destekliyomuş
Şimdi arkadaşlar bebişler doğduğunda topuk kanı alıp hepatit b aşısı yapıyorlar ya onları yaptırdım.
1.ayı doldurduğunda hepatit b 2.dozunu yaptırdım.
2.ayı 1 hafta dolduruyor. pentaxim(5li karma), BCG(Verem) ve Previnar(zatüre) aşılarını yaptıracam 1 hafta sonra..
Ve henüz karar vermedim ama belki aşıya gittiğimizde kalça ultrasonunu yaptırırım.
İşitme yaptırmayacağım.. duyduğuna adım gibi eminim. Çıngırağına bile tepki veriyor nerdeyse 2 aylık olduk.
3.ayına kadar bunların dışında birşey yok değil mi? Atladığım yaptırmadığım bişey kalmasın istiyorum..
canım linki bulamadım göndersene bakayım.dilinin üstündeki beyazlık için karbonatlı ılık su hazırlayın elinizin baş parmağına gazlı bezi dolayın karbonatlı suya batırıp dilini hergün silin geçiyor.ama karbonatlı suyu sakın yutmasın.
bu canım
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...a-bebegine-takviye-olarak-mama-veren-var.html
merhaba kızlar sezeryan olanlara sorum var benim dikişin tam ucunda hafif kızarıklık ve müthiş bi agrı var oranın acısndan duramıyorum sizde böyle bişeyler oldumu