Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SebaMed pişik kremi...
Kutunun bir tarafında "Pişik Önleyici Krem" diğer tarafında "Healing Cream" yazoor, geçen gün eczaneden aldım, bizimkinin poposuda kızarmıştı... Hemen geçti... 100ml'lik kutu eczanede 19.50 TL idi...
ben aynı kremi 12 e aldın netten..
emelcim dünürüm hoşgeldin maşallah oğluşuma tüm sorunlarınızı aşmışsınız.kocaman öpüyorum onu.
tesekkur ederım canım sende gelın kızı öp benım ıçın (gerçı son telefon konusmasında dedım senın kız cadı ben bırdaha gozden geçıreyım dunurluk ısınıkaydirigubbakcemile3)
selam mart annişleri bebekler kucağınızda merakınız korkularınız kalmadı ne güzel.inşallah biz de mart sonunua kadar doğuracağız.
kızlar ben bir sürü bebek bakım ürünleri aldıom sanırım gereksiz oldu.sebamedin hem sabununu hem banyo şampuanını ;hem yağ hem losyon aldım.hangisi kullanılır acaba?
iki çocuk annesi olarak hiç sabun kullanmadım sabunun özellikle genital böygeye deydirilmemeli enfeksiyona neden olabiliyor.oğlum 5 yaşında hala sadece şampuan kullanıyoruz.bebe losyonu hiç kullanmadım ama bebe yağını mutlaka kullan bebeği yıkadıktan sonra masajla bebeğine sürersin bebeği rahatlatır cildini nemlendirir.
Adacyo merhaba çocuk doktorunu sorucam sende ümraniyede oturuyorsun yazdıklarını okudum doktorun iyi birine benziyor hangi hastanede birde?
kızlar bebekler 1 aylıkken hepatit b 2. dozu, kalça röntgeni istendi benden. yaptıran var mı?
sağlık ocağına aşı konusunda guvenebilirmiyiz?
5 nisana denk gel,yo bizim tarih. anadolu yakasında önereceğiniz bir yer var mı acaba? tuzla maltepe arası...
denizim şükür canım..ben daha yaptırmadım fenil testini.bunu özel olarak sen mi istediğini söyledin?yoksa her topuk kanında bakıyorlarmı bu değere de?
alkol yetrli olacaktır bence temizlemek için.
ama bizim kızın 40ı çıkacak yakında..
yani kendileri direk bakmıyorlamıymış bu değere..ilk kanı aldıklarında.
zorunlu ise bizimkinede bakılmıştır ozaman.dur sağlık ocağının doktorunu bir arayayım