- 17 Kasım 2008
- 545
- 1
Neden mamayı çare yada çözüm gbi görüyosunuz anlamıyorum.Bebeklerimizin çoğu mama emiyor bakıyorumda. Tabi mecbur olanlarda var ama mama son sonn çare olmalı.Emsin bebikler emebildikleri kadar.Bizimki gün içinde 2 saatte bir uyanıyor 20dk.emiyor. Doymazsa yani sü az gelirse 1 saat sonra tekrar uyanıyor.Yine emiyor.
İşimiz ne hatunlar emzircez tabi.En rahat şekilde emzirme yolları bulun
Ne bilim yastık koyun kolunuzun altına,sıryınızı yaslayın ama emsinlerrr
Naçizane fikrim...Mamaya çook karşıyıımm,mama alan bebek emmiyor ya da annesinin sütüyle doymuyor...:teselli:
Meltoo'cum hangi cümlemden "Neden mamayı çare yada çözüm gibi görüyosunuz anlamıyorum" deme gereğini duydun bilmiyorum... Ya ben kendimi doğru anlatamadım, ya da sen anlayamadın...
Hepimiz olabildiğince anne sütü vermeye çalışıyoruz, hiçbirimiz kendi rahatını düşünerek birşey yapmıyor, ayrıca hepimiz önemli olanın kilo değil, sağlıklı olmaları olduğunu biliyoruz, benim bebeğim sadece anne sütü alıyor ve kilo alımı da gayet iyi ancak son günlerde miktar olarak oldukça fazla istiyor ve ben doymamasından, sütümün yetmemesinden endişe ediyorum... Bu sebeplede diğer arkadaşlarımın bebeklerinin beslenme miktarını sordum... Eğer yetmiyorsa da mamayla beslenecek tabi... Bu kadar sert yaklaşmamak lazım diye düşünüyorum...