Doğum Yapan Annelerle Bilgi Paylaşımı

Hep Diyorum Ya Yeter ki İste..
Yapamayacağın Hiç Bir Şey Yok..

Anne Olmak Evet Farklı Bir Duygu Ama Kesinlikle Anlatılmaz Bir Duygu..
Yalnızca Yaşayan Anlar..

En Kısa Zamanda Yaşaman Dileklerimle..

teşekkür ederim makarakukara :16:
Rabbim hayırlı zamanda nasi etsin banada anne olmayı...
umarım senin kadar şanslı olurum :nazar:
hayırla büyüt evladını :16:

maşallah subhanallah :nazar: :emir_bebek:
Rabbim huzur ve mutluluğunuzu devam ettirsin inşallah :nazar:
sormak istedim.
sebebi,
artık yavaş yavaş bebek düşünmeye başladık.
konularımda var bununla ilgili,orda çoğu bayan yapamazsın deyince geri çektim kendimi,korktum.
şöyleki kpss ye hazırlanacağım seneye ve 2014 te gireceğim sınava.
eğer bir aksilik çıkmazda hemen hamile kalırsam kışa doğar.
6 aylık olduğunda da sınava girmiş olacağım.
zorlanır mıyım sence?
yani bebekten fırsat bulup günde 4 5 saat çalışılabilir mi?

uzmanlığı devam eden ve tez yapmakta olan 4 aylık bir bebeğe sahip bir anneyim. tamam annelik çok güzel fakat aynı zamanda ders çalışman gerekiyorsa her şey çok zorlaşıyor. bebek gününün büyük kısmını ve geceni alıyor. bebek uyuduğunda ders çalışırım desen bile seninde uyuman gerekiyorki dinlenmen ve bebeğe daha faydalı olman için artı dinlenmek anne sütünü çok arttırıyor. yanında sürekli bir yardımcı olsa bile( benim yanımda kayınvalidem var allah razı olsun kendi annemden farksız) bebek sana bağımlı olduğu için ve onunla daha çok zaman geçirmek istediğin için ders çalışmak istemiyorsun. yaşın ise daha 22 bırak çocuk yapmayı evlenmek için bile çok gençken bence önce mesleğini maaşını eline al sonra bebek düşün. kocan zengin mi bilmiyorum ama elinde maaşın olduğunda çocuğa çok daha rahat istediği şeyleri alabileceğini düşün. Benden sana tavsiye önce meslek ve iş sahini olma sonra çocuk. İnsanın ne zaman ne olacağı bilinmez

Back