Doğum sonrası yaşanılan gerginlik.

Nedenini niyesini dusunmeye gerek yok.
Her ikisinde de bir çiğlik, olgunlaşmamışlik, bir miktar karaktersizlik var. Bunlarin olduğu kişilerin yaptiklarini sorgulayip, üzülmeye gerek yok.

Ailenizin yerinde olsam, evlat demez maddi manevi mesafe koyarim.

Son düzenleme:
Zaten her iki anlamdada mesafe var ki. Uzaktayız senede 1 kere 2 3 hafta gelirler onda da iki aile olduğu için kısıtlı görüşülür. Babam çalışıyor gitmez bende öyle annemde gitse bile 1 gün 2 gündür. Görüntülü aranmaz normal aramalar da uygun düzeyde. Maddi konudada annemle hemfikiriz babama söyleyeceğiz. Ev bulmuşlardı para istediler babamdan. Az da değil 100 bin. Siteden 4 odalı ev alıncakmış abim tek çalışıyor çıkıcak nakitleri yok. Ne aradılar babamı var ya para için babam vermem aklın mı yok araba falan satmadan neyin evi alınıcak daha uygun olanlara bak dedi. Muhtemelen ona da takmıştır yengem.

O Zaman annende bu saatden sonra minimuma indirsin maddi manevi yardimi

Neyse ki dün uğramışsın buraya…
Lalem canım kusura bakma bildirim gelmedi. İyiyim sen nasılsın ? İyiyim demeye utanıyorum. Hastalarımız, aileleri yakınları onlarla ilgileniyoruz. Eşimin askerlik arkadaşı 2 çocuğuyla dışarda kaldı Hatayda. Dalgınız. İşteyim bi yandan hayat devam ediyor bi yandan yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Annem kötü yengem olayından sonra bacakları tutmuyor dün hastaneye götürdüm yanında gittim yürüyemiyor.
Sizler nasılsınız ? Aklım durdu kullanıcı isimlerini bile unuttum. Ben marmara bölgesinde yaşıyorum tek temennim burda büyük şiddetli deprem olmaması. Bitişik olmayan tek bir bina yok. Parklar zaten evlerin yanında. Umarım birdaha böyle bir felaket yaşamayız. Sağolasın

Rica ederim canım.
Allahım anneciğine de eşinin askerlik arkadaşına da tüm hastalara da acil şifalar versin inşallah.

Tek taraflı anlattığınız için yorum yapmak zor. Öz eleştiriyi siz yapacaksınız. Yengenizin annenize attığı mesajı kendi kv me atmak için neler yapmazdım. Ama kv demi görseniz dünya iyisi acıların kadını çilekeş peygamber gibi kadın
Farkında değil, değiller. Beni kötü gelin yaptılar. Eğer abiniz ses çıkarmıyorsa vardır eşini haklı gördüğü taraf. Çünkü eşim bana destek annesini pamuklara sarıp, sırtlayıp gezdiren, dünyayı yakan adam annesini değil beni destekliyor. Haklı olduğum için. Siz kendinizi sorgulayın bence

Annenizde hata ciksin gelsin yuzlerime de bakmasın. Tabiki abinizin yuzune de bakmasın. Ama yok bozim millette oglumdu oglumun cocuguydu der boyle pasif pasif dururlar. Daha parasi olsa anneniz bu olaylardan sonra onlara ev bile alor verir

anneniz anlattıklarınız dışında bişeyler söylemiş olmalı ki bu tepkiyi vermişler. eksik anlattığınız bişey olmasın

Eleştirdim ama yengem annem otursa annen neden oturdu diye abime şikayet eden biri. Sürekli şikayet ve abimi doldurmaktan başka birşey yapmıyor. Hep bir kurban psikolojisinde. Biz sustuğumuz içinde abim sanıyor ki yengem mağdur. Annem kıyamadı da bebek hasta diye aradı size yemin ediyorum annem ölüyor ağrıdan da telefonda suratına bakıp geçmiş olsun demedi. Abim evde annemi aramaya çekinir olmuş durumda sürekli kavga ediyoruz diyor. Anlatamıyorum atmış ses kaydını saydırmış haberim yok söyleyincede annemi kötülüyor dedi. O kadar olay içinde şu duruma o kadar acıyorum ki. Allah akıl fikir versin yengeme bende ki iyi niyet in son damlalarındayım.

anneniz anlattıklarınız dışında bişeyler söylemiş olmalı ki bu tepkiyi vermişler. eksik anlattığınız bişey olmasın
Hayır yemin etti konuştum. Yengem hep böyle. Mesela bana kurban eti getirdi diyelim teşekkür etmedim hemen şikayet ediyor. He ediyorum o ayrı. Annem mesela eline sağlık demesn hemen şikayet edip alıyor. Herşeye söyleniyor herşeye şikayetçi. Annem dünürüyle görüşüyor birbirlerine cuma mesajo atmaya bile başladılar eski arkadaş onlar ama yengem batırdı kendini siz düşünün.

Ozaman silecek önünüze bakacaksınız. Hayatınızda değildi bızamana kadar. Şimdide olmasın. Toruna dayanamazsınız belki abiniz arada getirsin görün. Onun dışında ölse bir bardak su vermeyin

Ozaman silecek önünüze bakacaksınız. Hayatınızda değildi bızamana kadar. Şimdide olmasın. Toruna dayanamazsınız belki abiniz arada getirsin görün. Onun dışında ölse bir bardak su vermeyin
Yazık kendine yazık. Annemi senede 1 görüyor onda bile problem. Abimide doldurup anneme arattırıyor. Annem arasa kızıyor aramasa kızıyor. Evdeki huzursuzluktan abim anneme 3 gün sonra dönüyor. Abime kızdım insanlar ölüyor 3 günde de geri dönülmez diye mesajım üzerine kavga etmiş olmalılar bi hışımla annemi aramış. Suçlamak için annemi. Baya uzun bir konuşma yaptım abimle. Bende bilirdim eşime ailesini kötülemeyi dibimdeler oysaki ama vicdanım var yengem annemden nefret ediyor dedim. Helallik istedi benden.

O çocuk sadece anne tarafinin akrabasi torunu degil yalniz. Kardesi anasi bilmemnesi evdeyken bi babaanne mi batti?

Ya annen neden yeni dogum yapmis kadinin bebegini kucagina alip kucagimdan aldilar
Diye yaygara kopariyor ben uc ay once dogum yaptim kayinvalidem
Lohusaligimda nsler yapti ben 5 gunluk lobisa evi terkettim psikolojim bozuldu sutym kesildi aynen yengen gibi kufurlu mesajlar attim o kadina neler yapti annen acaba? Aynen benim kayinvalidem de bu kotu gelin bana kufur ediyor diyordu en son hikayeyi bir de yengenden duy bence ustekik hic cocugun yokken lohusa ne istenirss oyle oynanir bak benim sutum geri gitti ondan annen artik uzak dursun bu konu senide
Ilgilendirmez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…