Doğum sonrası yaşanılan gerginlik.

Başınız sağolsun.

Evet canım öyle olmuş. 1 haftalığına gitti annem onlarda 3 4 kişi olunca annemin herşeyi batmış. Telefonla konuşsam gözleri bende kalkıp çocuğu sevsem gözleri bende dedi. Mesela kendi annesi gelinine çocuk emiyormu dese bişey olmuyor ama annem sorsa şikayet ediyor. Hadi alınır normaldir ama mübarek neden kadına saydırıyorsun ? Geldi işte tek başınasın aylarca da öyle kalıcaksınız herkesten uzakta değdimi ? Annem kımıldayamadım oturduğum yerden dayanamadım artık dedi.

Kız doğum yaptı o yüzden sustum kızım bozulmasın huzurları napıyım diyor.

Ne olursa olsun kimse kimseye terbiyesiz diyemez. Koştura koştura gitmedi kendi annesi çocuk bakmayı beceremem uzun zaman oldu dediği için annemi istediler.keyfinden gitmedi yani.

Annemler abime ev almıyor diyede laf sokuyor abim taksit ödeyemeyince insan sorar diyede.
Yıllardır uzaktalar. Aldıkları 20 binlik takımı ödeyememiş abim de annemi arayıp neden sormuyorsunuz diye laf ediyor.
Dertleri ne anlamıyorum kardeşide x e ev verdiler neden verdiler ki demiş anneme.
He neymiş benim köyde evim varmış yani eşimin ailesnin babam yazlık alırsa üstlerine yapsınlarmış.
Gelin, bdv'de kayinailem bize almıyor, para göndermiyor diye konu acan gelinlerden biri mi? Diye düşünüyorum şuanda
Arkadaşlar, lohusa kafasi demisler ama hadi gelin lohusa, anasiyla kardesi de mi lohusa?
Bunlar ailenizden gelen doğum hediyesinden daha büyük bir maddi beklenti icerisine girmişler, beklentileri gerceklesmeyince de gerçek yüzlerini göstermişler.
evlerden ocaklardan ırak

Bu gelin seni kiskaniyor bence.. yani esinin ailesinin evi varsa sen napabilirsin yani? Herkesin evi yazligi yok ki.. ayrica bir borcun altina sokuyorsa kocasini gitsin calissin.. 20 bine alana kadar daha ucuza alsin ne aliyorsa

Hadi o gelinde safinaz neden eşini doldurursun ki ? Abimin dolup söylendiği o kadar aşikar ki. Yahu kurban eti getirmişsin eyvallahta abim hemen yengene teşekkür et diyor. Edicem zaten de bu şu demek sonra ben laf işitiyorum sizi kötülüyor.

Bu gelin seni kiskaniyor bence.. yani esinin ailesinin evi varsa sen napabilirsin yani? Herkesin evi yazligi yok ki.. ayrica bir borcun altina sokuyorsa kocasini gitsin calissin.. 20 bine alana kadar daha ucuza alsin ne aliyorsa
Ben ev istemedm ki. Kayınvalidemle eşimle sevgili değilken tanışırdık hep anlatırdı köydeki evi oğlum çok destek çıktı o olmasa yapamazdık bu evde o oturcak derdi. Benim maaşımda var çok şükür evlendikten sonrada çalıştım. Eşim yaptı düğünümüzü altınlarımı herşeyi. Kalan borçları birlikte ödedik. Babamı uyarıcağız zaten ama konuyu bilmiyor söylemedik. Ay inanırmısınız bundan seneler önce yengem babamı arayıo annemi şikayet etmiş. Annemede sadece gelinin psikolojisi hakikaten iyi değil demiş. Ne olduğunu söylemedi ama annemle ilgili söylenmiş. Sen kimsin dimi ?

Üzgünüm ama çok yüz vermişsiniz. Sen nasıl böyle konuşursun demek lazım aslında. Ama işte o da ipleri koparmak için bahaneleri oluyot. Bizde de var böyle bir yenge , olay çıksın da bir daha gelmeyin diye ya da huzursuz olsunlar diye yaptığı davranislar var onunda. Desen bir dert demesen bir dert anlayabiliyorum

Sizin abinizde iş yok. Annenizin yerinde olsam her şeyi oğluma anlatır, destek falan da vermez, g.t gibi ortada bırakırım onları. O zaman kıymetli olur anneniz.

Siz sustukça daha da artıracak, dozu. gerçi bu çirkeflikle abinizede yol verir.
Güncelleme yapayım. Dün annemle görüştüm detaylı ses kaydındaki abarttığı noktaları sordum annem yalan öyle olmadı ben o kadar manyakmıyım dedi. Olaydan değil haksızlıktan üzgün. Yazmadım yengeme bişey he tabi hala instagramdan laf sokmalı durumlar atıyor.
Abime yazdım anneme gidiyorum naber diye öyle konuştuk doktora gidiyoruz falan dedi sonra görüntülü aradı bak halası diye anneme gösterdi kapattık. Abimle aramı bozmam yengemin işine gelir gibi geliyor. O yüzden anneme de derdin yengemle şuanlık dedim. Biraz zaman geçsin konusu açıldığında konuşabiliriz.

Ve israrla ses kaYdini abine dinletmemeniz...... Ne diyim bilmiyorum ki.....
Ses kaydını abime atıcağımız için manipule kullanmış. Olayı annem üzerinden kusurlu anlatmış. İşte mesela annem diyelim normal bi cümle kullanmış ama sanki dişmanına küfür etmiş gibi anlatmış o yüzden abime atılması sağlıklı olmayacak şuan.

Herkes yaşattığını yaşar bu hayatta. İçim rahat istedikleri gibi yapsınlar.

Owwww baya baya Plan yapmis yani..simdi icindekileri tek tek saymis olsa dicem lohusa kafasi..ama yok bu gelin bildigin fena.

Birisi daha yazmisti, annemde kesin maddi olarak bekledigi daha farkli biseydi, olmayinca cirkeflesti

Owwww baya baya Plan yapmis yani..simdi icindekileri tek tek saymis olsa dicem lohusa kafasi..ama yok bu gelin bildigin fena.

Birisi daha yazmisti, annemde kesin maddi olarak bekledigi daha farkli biseydi, olmayinca cirkeflesti
Ben eşitsizliğe karşıyım. Mesela annemlerin durumu daha iyi olabilir ama bu sömürülcek anlamına gelmez ki. Kendi ailesnin durumu yoksa o zaman eş ailesnden de laf sokmalı beklentiye girmemeli. Evet annem doğum parası götürdü birde takı takılcak ama kendi annesi ne takı ne yardım getirmedi anneme teşekkür bile etmediler.
Annem mutfak alışverişi yaptı ordayken masraf olur diye peynir çay gibi. Mama da aldı harçlıkta verdi. Peki yengem ne yapıyor ? Annemin yanında abime “anneme para harcattırma, alma ondan para “diye söylenmiş durmuş. Ben anneme bilet alsam eşiminde almasını isterim ikiside aile. Kaynanama hediye alsam annemede alırım o da anne. Yiğenime hediye alırken eşiminde alırım. Abimede kendi annesi için “ onun parası yok onun harçlığı yok seninkinin var” diye doldurmuş olmalı ki abim anneme sizin durumunuz iyi onun durumu kötü diyor. Annemin temizliğe gidip para kazanması dışında sorun yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…