Doğum sonrası yaşanılan gerginlik.

Ancak lohusa bir kadin kayinvalide psikolojisini anlar annende kosa kosa gitmeseydi anasi danasi varken bekleseydi ona kaldi bence annen hicte masum degil insallah sende lohusaligini kayinvalidenle
Gecirirsin cunku baska turlu anlayamazsin yengeni

Yengen cok kotu olsa annene bilet al gel demez dogumuna cagirmazdi bunu unutma bak yine tek tarafli ben de ayni hatayi yaptim kayinvalidem lohusaligimi kabusa cevirdi kiyameti koparir yine getirtmezdi lohusaloginda annen lohusadan com tribe girmis bir aglamalar
Cocugu kucagimdan aldilar ne dedide dunuruyle kavgalik oldu onu dusun hep annenin gozunden anlatiyorsun ben o yengeyle bir kahve icerdim canim lohusa kadina neler yapmista kadin uykusuzu haliyle sesli notlar
Gonderiyor anneni cok savunma
Yarin senin kayinvalidende lohusaligini mahveder canim muhtemeln cocugun yok

Ne dusuncemiz olacakki hersey ortada. Allah ıslah etsin yengeni! Gitmem aramam sormam hicbiseylerine karismam. Ararsa oglum arar gelirsede oglum torunumu alir gelir gelene kapim acik olur. Allaha havale eder gecerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…