Doğum sonrası yaşananlar

17.sayfada yazmıştım canım.Çünkü senin kv hiç iyi niyetli gelmedi bana,aynı sorunları lohusalik döneminde bende yaşadım çünkü. Düşmanını dostunu iyi bilcen bu devirde.

Canım eşin gerçekten bu konuda bencil davranıyor gibi. Yani bu kadar uzatmamalıydı. Cok hatalı sizin tartışmalarınız konuşmalarınız ne sekildeydi bilmiyorum. Ama gerçekten birinin eşine iyi bir öğüt vermesi lazım. Annene çok büyük saygısızlık etmiş. Niyetini bilmeden sadece söyledigi bir iki cümleyle. Ve hâlâ uzatıyor. Keşke özur dilese annenden keşke barışsalar. Annen nasıl bir insandır affeder mi? Agir şeyler söyledi diyorsun ya.
Umarım eşin en kisa zamanda senin ne kadar üzüldüğünü görüp özür diler ve annende affeder. Allah yardımcın olsun.

Kaynananlarla çok samimi olma sende onun ailesine mesafeli davran her zaman.

Benzerini yapsam ona, annesine karşı onun benim anneme verdiği tepkiyi versem .. Biliyor musunuz belki her geçen gün biraz daha kötü bir insan olmak istiyorum.
Chocolita aslında bunu pek tasvip etmem ama sana söyleyeceğim.Eşine bu konuyu okut.Burda yapılan yorumları görsün.
Bu kadar insan yanılıyor olamaz öyle değil mi diye sor.
Alsın çiçeğini gitsin annenin elini öpsün özür dilesin.

Arkadaşlar eşimle yine konuştum biraz önce. Yok, adam kararlı. Şimdi ben onun annesinin evine gitmesem onu daha çok gaza mı getirmiş olurum, yoksa doğru mu yapmış olurum. Şu durumda en doğru davranış annesinin evine gitmemek midir..

O tarafta oğlunu dolduran güçlü bir kaynana varken,eşi bizim yorumları okusada boş

Kaç yaşindalar kv ve kp gerızekalıları

Ben olsam eşime annemden özür dilemezsen,bende senin ailene gitmem derdim ve gitmezdim. Annem senden yaşça büyük,ben senin annene öyle konuştum mu derdim eşime

Reactions: Rkb

Allah yardimcin olsun canım ya

Başta öyle yaptım gitmedim. Sonra aylar geçince eşime bir adım atayım dedim gitrim annesinin evine. Her ne kadar bu adımı onun atması gereksede. Ama yine gelmek istemedi.. İyilikten anlamadı
Gitme,rest cek nasıl ki seninkiler senin eve gelemiyorsa kv de gelmesin! Bebeğin daha çok küçük senden ayrı annemgil görsün diyede götüremez, herkes huzur icin adım atacak eşininde işine gelmiş
Buarada herkes hatalı, seninde hatan eşine alttan almak azıcık dişini göster cingar çıkar, en güzel geçmesi gereken günlerine bak yazık sana bebeğine

O tarafta oğlunu dolduran güçlü bir kaynana varken,eşi bizim yorumları okusada boş
Dolduruşa gelmekten çok haklı olduğuna inandığı için diretiyor bence.
Kazık kadar adam o kadar kolay dolduruşa geliyorsa karısının doldurmasına da gelsin bi zahmet.
Hem biz üçüncü gözüz taraf tutmuyoruz
E birçok erkektende zekiyiz :)
Ben olsam dinlerim bizi yani :)

Seni kendime benzettım. Daha kotu ılmasın diye hep tavız veren oldum. Fakat emın ol, sen boyle davrandıkca eşin ( bilinçaltı ve insan dogası geregı sanırım) tepene biner. Sen ne alıyorsan, o kadar ver. Eşin kararlı ise ki artık sen kesınlıkle bu konufa bişey bekleme ondan. Kayınvalıdne asla ama asla gıtme. Inada bındırerek degıl , kendımı ıyı hıssetmıyorum dıyerek yap bunu. O mesajı alır zaten. Ayrıca kv geldıgınde de öesafenı koru. Benden tabsıye, kendıne saygı duy. Ben ıyılık bende kalsın dıyerek davrandıkca, kımse saygı duymadı bana, ve buna musade etmemek bızım elımlzde

Mesafe konusunda iyiyim aslında. Olması gerektiği gibiyim onlara karşı. Ama artık zoruma gidiyor. Eşimin ailemin evine gitmemesi ve benim onun ailesiyle sık sık görüşüyor olmam. Yakın oturuyoruz. Annesini sık sık görüyorum. Geliyorlar ikram da bulunuyorım saygıda kusur etmiyorum. Benim karakterim böyle. Eşimden hırsımı alacağım dıye ailesine ters yapamıyorum. Ha şu oluyor, yüzüm asılıyor kv karşı. Gerekmedikçe konuşmuyorum. Eşim diyor ki senin aileme ikramda bulunma, onlarla görüşme gibi bir mecburiyetin yok. Ben gitmiyorsam sende mecbur değilsin ve sana kızamam diyor. Yeter ki ondan annemlere gitmesini istemeyeyim.. Bu mudur yani. Böyle mi yapmalıyım. Boyle mi olması gerekiyor.. Zoruma gidiyor işte.. Yemin ederim annesini sırf bu yüzden görmek istemiyorum. Abisinin düğünü var şimdi. Hepsi toplanacaklar. Hiç içimden gelmiyor gitmek. Sonra onlar bana gelecek. Hayır gitmeyince ben kötü gelin olacağım.

Ben olsaydım onun annesinin yanına da bu saatten sonra gidemezdim sanırım.

Allah yardım etsin zor durum ya. Umarım en kısa sürede her sey düzelir. Allah o kaynanayi da islah etsin. Hepsi onun yüzünden bir insan hiç mi düşünmez ahirette hesaba çekileceğini günah ya gunah seni bu şekilde üzmeye ne hakkı var.

Bir de sen bu kadar ıyiyken güzel düşünürken bunları yaşıyor olman da çok üzücü ya. Kaynana daha ne istiyor ki ıyisin kötü kalpli değilsin. Böyle kötü kalbi olan kaynanalara kötü kalpli gelinler denk gelsin iyiler hep iyilerle olsun istiyorum.

Son düzenleme:
Gitme, evindede isteme, herşey karşılıklı şimdi biraz didinki herşey istediğin gibi olsun
Ayrıca eşine demiyormusun Doğumdan önce böyle konuşmamıstık diye
Yerinde olsam tartışırım ağlarım zırlarım cıngar çıkartırım çünkü eşin konuşmaktanda anlamıyo baksana baban bile adım atmıs

Senin eşinde anakuzusu bu durumda kendi ailene eşin her daim uzak kalacak

Ben olsam ben da dinlerim ama kocası kadınlar kulübü tabiki kaynanayı kötüler beni kötüler diyebilir

Çok tatlısın teşekkür ederim canım

Aynen . Pişkşn pişkin , ikinciy
Kv 63, Kp 65. Daha gençler. Daha çok çile çekcem of Allahım
ya ver cevaplarını. Hangı cocuk annesıne dusman olur de. Ama dıkkat edın , cocuklar annelerını uzenlerı asla affetmezler de. Bugun anlamaz ama yarın aklı rtdıgınde herseyı anlarlar de. Sen sen ol o zalimlerin önünde eğilme. Dik dur. Cocuk benım, ben dogurdum de. Niye de, senın kglun sana dusman mı oldu de? Offf kurtul ınsallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…