- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
17.sayfada yazmıştım canım.Çünkü senin kv hiç iyi niyetli gelmedi bana,aynı sorunları lohusalik döneminde bende yaşadım çünkü. Düşmanını dostunu iyi bilcen bu devirde."Yokgibiyim" canım bana uzunca bir yorum yazdığını söylemişsin. Okumamı rica etmişsin. En az 2-3 defa dönüp baktım o yorumu göremedim kaçıncı sayfada acaba? Teşekkür ederim ilgilendiğin için.
Chocolita aslında bunu pek tasvip etmem ama sana söyleyeceğim.Eşine bu konuyu okut.Burda yapılan yorumları görsün.Benzerini yapsam ona, annesine karşı onun benim anneme verdiği tepkiyi versem .. Biliyor musunuz belki her geçen gün biraz daha kötü bir insan olmak istiyorum.
O tarafta oğlunu dolduran güçlü bir kaynana varken,eşi bizim yorumları okusada boşChocolita aslında bunu pek tasvip etmem ama sana söyleyeceğim.Eşine bu konuyu okut.Burda yapılan yorumları görsün.
Bu kadar insan yanılıyor olamaz öyle değil mi diye sor.
Alsın çiçeğini gitsin annenin elini öpsün özür dilesin.
Kaç yaşindalar kv ve kp gerızekalılarıBenim oğlum şuanda 1 buçuk yaşında. Ben hala lohusalikta yaşadıklarımı unutamıyorum. Daha da dertlerim çoğaldı.Kaynana kayınbaba hayatimi mahvetti oğlumu benden kıskanıyorlar.Sana anne demicek senin yüzüne bakmıcak seni unutcak,sende arkasından bakcan kalcan dedi kayınbabam.Resmen oğlumu benden kıskanıyorlar.Kaynana da oğlumu kendi doğurmuş gibi davranıyor.Hala dertlerim azalmadı
Ben olsam eşime annemden özür dilemezsen,bende senin ailene gitmem derdim ve gitmezdim. Annem senden yaşça büyük,ben senin annene öyle konuştum mu derdim eşimeArkadaşlar eşimle yine konuştum biraz önce. Yok, adam kararlı. Şimdi ben onun annesinin evine gitmesem onu daha çok gaza mı getirmiş olurum, yoksa doğru mu yapmış olurum. Şu durumda en doğru davranış annesinin evine gitmemek midir..
Arkadaşlar eşimle yine konuştum biraz önce. Yok, adam kararlı. Şimdi ben onun annesinin evine gitmesem onu daha çok gaza mı getirmiş olurum, yoksa doğru mu yapmış olurum. Şu durumda en doğru davranış annesinin evine gitmemek midir..
Kv 63, Kp 65. Daha gençler. Daha çok çile çekcem of AllahımKaç yaşindalar kv ve kp gerızekalıları
Gitme,rest cek nasıl ki seninkiler senin eve gelemiyorsa kv de gelmesin! Bebeğin daha çok küçük senden ayrı annemgil görsün diyede götüremez, herkes huzur icin adım atacak eşininde işine gelmişBaşta öyle yaptım gitmedim. Sonra aylar geçince eşime bir adım atayım dedim gitrim annesinin evine. Her ne kadar bu adımı onun atması gereksede. Ama yine gelmek istemedi.. İyilikten anlamadı
Dolduruşa gelmekten çok haklı olduğuna inandığı için diretiyor bence.O tarafta oğlunu dolduran güçlü bir kaynana varken,eşi bizim yorumları okusada boş
Seni kendime benzettım. Daha kotu ılmasın diye hep tavız veren oldum. Fakat emın ol, sen boyle davrandıkca eşin ( bilinçaltı ve insan dogası geregı sanırım) tepene biner. Sen ne alıyorsan, o kadar ver. Eşin kararlı ise ki artık sen kesınlıkle bu konufa bişey bekleme ondan. Kayınvalıdne asla ama asla gıtme. Inada bındırerek degıl , kendımı ıyı hıssetmıyorum dıyerek yap bunu. O mesajı alır zaten. Ayrıca kv geldıgınde de öesafenı koru. Benden tabsıye, kendıne saygı duy. Ben ıyılık bende kalsın dıyerek davrandıkca, kımse saygı duymadı bana, ve buna musade etmemek bızım elımlzdeArkadaşlar eşimle yine konuştum biraz önce. Yok, adam kararlı. Şimdi ben onun annesinin evine gitmesem onu daha çok gaza mı getirmiş olurum, yoksa doğru mu yapmış olurum. Şu durumda en doğru davranış annesinin evine gitmemek midir..
Canım eşin gerçekten bu konuda bencil davranıyor gibi. Yani bu kadar uzatmamalıydı. Cok hatalı sizin tartışmalarınız konuşmalarınız ne sekildeydi bilmiyorum. Ama gerçekten birinin eşine iyi bir öğüt vermesi lazım. Annene çok büyük saygısızlık etmiş. Niyetini bilmeden sadece söyledigi bir iki cümleyle. Ve hâlâ uzatıyor. Keşke özur dilese annenden keşke barışsalar. Annen nasıl bir insandır affeder mi? Agir şeyler söyledi diyorsun ya.
Umarım eşin en kisa zamanda senin ne kadar üzüldüğünü görüp özür diler ve annende affeder. Allah yardımcın olsun.
Kaynananlarla çok samimi olma sende onun ailesine mesafeli davran her zaman.
Arkadaşlar eşimle yine konuştum biraz önce. Yok, adam kararlı. Şimdi ben onun annesinin evine gitmesem onu daha çok gaza mı getirmiş olurum, yoksa doğru mu yapmış olurum. Şu durumda en doğru davranış annesinin evine gitmemek midir..
Gitme, evindede isteme, herşey karşılıklı şimdi biraz didinki herşey istediğin gibi olsunArkadaşlar eşimle yine konuştum biraz önce. Yok, adam kararlı. Şimdi ben onun annesinin evine gitmesem onu daha çok gaza mı getirmiş olurum, yoksa doğru mu yapmış olurum. Şu durumda en doğru davranış annesinin evine gitmemek midir..
Ben olsam ben da dinlerim ama kocası kadınlar kulübü tabiki kaynanayı kötüler beni kötüler diyebilirDolduruşa gelmekten çok haklı olduğuna inandığı için diretiyor bence.
Kazık kadar adam o kadar kolay dolduruşa geliyorsa karısının doldurmasına da gelsin bi zahmet.
Hem biz üçüncü gözüz taraf tutmuyoruz
E birçok erkektende zekiyiz :)
Ben olsam dinlerim bizi yani :)
Çok tatlısın teşekkür ederim canımDolduruşa gelmekten çok haklı olduğuna inandığı için diretiyor bence.
Kazık kadar adam o kadar kolay dolduruşa geliyorsa karısının doldurmasına da gelsin bi zahmet.
Hem biz üçüncü gözüz taraf tutmuyoruz
E birçok erkektende zekiyiz :)
Ben olsam dinlerim bizi yani :)
Aaa niye kiBen olsam ben da dinlerim ama kocası kadınlar kulübü tabiki kaynanayı kötüler beni kötüler diyebilir
Aynen . Pişkşn pişkin , ikinciyValla arkadaşım kaynanalar kayınbabalar böyle soğuk davranılmayı hakediyorlar.Ben sırf aynı lohusalik sorunlarını kaynana kayınbaba derdini tekar yaşamıyim diye uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyom
ya ver cevaplarını. Hangı cocuk annesıne dusman olur de. Ama dıkkat edın , cocuklar annelerını uzenlerı asla affetmezler de. Bugun anlamaz ama yarın aklı rtdıgınde herseyı anlarlar de. Sen sen ol o zalimlerin önünde eğilme. Dik dur. Cocuk benım, ben dogurdum de. Niye de, senın kglun sana dusman mı oldu de? Offf kurtul ınsallajKv 63, Kp 65. Daha gençler. Daha çok çile çekcem of Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?