4 ay oldu ben de dkgum yapalı. Bu kvlerın hiç bişey yapmayıp , gelip şohusa kadını huzursuz etmelerını anlamıyorum. Hastalıklı tipler . Benim annecımde geldi bama yardıma fakat kv de geldi ve sadece oturdu. Yani annem ona da hızmet etmıs oldu, kadın yaslı alzeımer hastası , koca koca cocukları utanmadı kadını gonderdıler bana. Neyse sizi cok ıyı anlıyorum. Eşiniz annenize gotmıyor ise siz de kesknlıkle onun annesını gormeyın tanımayın. Ben oyle yaptım, gercı daha dun eşim bana " boyle devam edersen, sonumuz ıyı olmaz " dedi ama ben baska turlu davranamıyorum. Nefret ettırdıler kendılerınden. Baska zaman yasatmıs olsalar sanırım unytulur az da olsa, fakat en hassas ve en özel gunlerımı aglayarak gecırmeme sebep olan hıc kımseyı hayatımda ıstemıyorum. Kv gelıor, ben bır bardak caylarını veeıyor ve bır daha cıkmıyorum odamdan, yolcu bıle etmıyorum. Sizin mesajınıI okumadan once bebegımı uyuttuö. 4 ay gecmıs ama ben hala aglıyorum. O gunlerı hatırladım ve evladımın koynumdaolacagı gunlerı bencıl ve gorgusuz ınsanlar yuzunden aglayarak gecırdıhım ıcın. Ayrıca demeden edemeyecehhım, eşiniz benkm eşimden bi tık daha iyiyniş, eşim bana asla hak vermıyor. Tesellı asla etmedi. Lazım da dehıl gercı. Offf ınsallah sız atlatırsınız, ben atlatamadım