Doğum sonrası yaşananlar

Olayda tek suçsuz siz değilsiniz. Annenizin gelmesini isteyen sizsiniz, planı yapan sizsiniz. Plan tutmuyor kvde de evinizde kalıyor. Annenize iş buyuyor, laf vurup duruyor, yaptigini yemiyor hiç sesiniz cıkmıyor.

Annenizden önce sizin, bu olaylar olmadan esinizle konusmaniz gerekirdi. Kadın sizin icin isinden izin almış. Önceden konusulmuş plan yapılmış. Bunu yapmamissiniz anneniz katlansin istemissiniz kac yasinda kadin zoruna gitmistir. Esinin annesi sultan gibi oturup is buyurcak, birde kadinin yaptigi isi begenmicek...

Haklı olarak kadın masada bunu dile getirmiş. Eşinizden bir güzel fırça yemiş, evinize de gelemiyor ama esinizin annesi istedigi gibi geliyor yine sesiniz cikmiyor, esiniz annenize gitmiyorken siz kvye gidiyorsunuz. Çok pasifsiniz.
Evet eşimi bende seviyorum, ama haklıyı haksızı ayırt edebilirim.
Koca aşkına annemi bu kadar paspas ettirmezdim ben kimseye.

Annenin babanın evine gitmeyecek olması senin için büyük sorun olmaz mıydı? Tamam aileler gelsin gitsin de, kendisi aileni sayıp evlerine gitmiyorsa maalesef onun evine de gelmezler..

Canım benim yorumun için teşekkür ederim. En azından yaşadığım durumu anlayan birilerinş görmek beni rahatlatıyor. Zaten eşimden de tek beklentim beni anlamasıydı. Anladığını söylemesi değil..

Alkışlıyorum seni.Bende seninle aynı düsüncedeyim

Ben burda cok hata yapıyorum, biliyorum. Cunku ben boule ogkelı davrandıkca, eşim bana karsı daha uzaklasoyor ve aılesını haklı buluyor. İnatlasıyorsun onlarla diyor. Benim sadece kv degıl , ondan daha da zarar verısı ıkı grumcem var. Offf polıtık olamıyoruö. Gururum devrete gırıyor. Ay nasıl napayım bılrmıyorım.

Benim oğlum şuanda 1 buçuk yaşında. Ben hala lohusalikta yaşadıklarımı unutamıyorum. Daha da dertlerim çoğaldı.Kaynana kayınbaba hayatimi mahvetti oğlumu benden kıskanıyorlar.Sana anne demicek senin yüzüne bakmıcak seni unutcak,sende arkasından bakcan kalcan dedi kayınbabam.Resmen oğlumu benden kıskanıyorlar.Kaynana da oğlumu kendi doğurmuş gibi davranıyor.Hala dertlerim azalmadı

Allah yardımcın olsun.Valla sıkıntı bastı okurken.Babaannelerin ilk zamanlar bu konuda kesinlikle anlayışlı olması gerekiyor.Herkes yanında annesini ister haliyle.Hayatında annene en çok ihtiyacın olan zamanı,lohusalığını,evladının sütünü burnundan getirmişler.Hatalı olan eşin.Yaptığı hainlik resmen.Annesine durumu çok da rahat kabullendirebilirdi.Onunla konuşabilirdi.Yok benim annemde kalsın bilmemne abuk subuk ergen tripleri.Ailenle aran açılmış mevzu uzamış.Çok zor durumlarda kalmışsın.Bir daha bu cesareti eşine de kayınvalidene de verme.

Çok üzerlerine geldiklerinde güzel dille kalbimi kirmayin dersin. En son kaynana geldi 40 gün kaldı. Bu süre içinde hoşuma gitmeyen tavırlar oldu. Sabrım tasana kadar sabırla yaklaştım sabrımin sonunda uyardım. Eşime de aşkıcim şöyle iken şöyle oldu bende bunu söyledim. Daha önceden sabrettim dedim. Belki yine sabretsem iyi olabilirdi ama sinirlendim o anda dedim. Eşim biliyor ki anında parlamiyorum öncesinde sabrediyorum. Ben konuştuktan sonra tamam canim haklısın dedi güldü konu kapandı. Sen eşine kendini göstermem lazım. Karşı taraf ne kadar kötü yaklaşırsa yaklassin sen inadına doğru yaklaşırsan eşin dicek ki aaaa bak eşime ne söylediler ne yaptılar ama o olumlu yaklaşıyor. Bu tavrınıza düzenli bir şekilde devam edersiniz. Karşı taraf daha da üzerinize giderse güzel dille uyaririrsiniz baktınız hala anlamıyorlar o zaman sinirle yüzlerine konuşursunuz.eee sabır da bir yere kadar yani. Ama bu süre içinde eşiniz en başta olumlu yaklaştığınizi gördüğünde belki de sizi kendi koruyacak.

Benzerini yapsam ona, annesine karşı onun benim anneme verdiği tepkiyi versem .. Biliyor musunuz belki her geçen gün biraz daha kötü bir insan olmak istiyorum.

Valla arkadaşım kaynanalar kayınbabalar böyle soğuk davranılmayı hakediyorlar.Ben sırf aynı lohusalik sorunlarını kaynana kayınbaba derdini tekar yaşamıyim diye uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyom

Annenin babanın evine gitmeyecek olması senin için büyük sorun olmaz mıydı? Tamam aileler gelsin gitsin de, kendisi aileni sayıp evlerine gitmiyorsa maalesef onun evine de gelmezler..

Ah güzel arkadaşım eşin benim için en başından problem zaten ama şu noktada yapılabilcek olanlardan bahsetmiştim ben. Öncelikle ailemin evine yalvar yakar gelmesini istemem. Evet gelsin isterim ama gelsin annemden özür dilesin isterim. Gelip de burnundan kıl aldırmayacaksa istemem yani. Annem özür dilemiş, adam bunu kabul etmemiş üstüne bir de hala zaman ver zaman ver. Ben de onun annesinin evine gitmezdim şahsen. Ama çok da yıkıcı bir şeyler söylemek istemediğim için bunu söylemedim.

"Yokgibiyim" canım bana uzunca bir yorum yazdığını söylemişsin. Okumamı rica etmişsin. En az 2-3 defa dönüp baktım o yorumu göremedim kaçıncı sayfada acaba? Teşekkür ederim ilgilendiğin için.

Ben olsam,eşime derim ki:yaptığın terbiyesizliği temizle!!!(her ne hatası olursa olsun bir eş kv ile böyle KONUŞAMAZ. )hıı yok ben annenden özür dilemem, derse bende onun annesini asla eve sokmam.3-5ay süründürür sonra hala adam olmadıysa bo-sa-rim.
Bazı arkadaşlar annen eve gelsin zamanla konuunsurlar felan ,demişler. Sakın böyle bişey yapmayın. Bir anne bu kadar ayaklar altına alınamaz! O adam kim oluyor da annemi ona ısındiricam.
Birde şunu söylemeden geçemeyeceğim:benim kalbim o koca olacak adama aslında bir daha isinmazdi.

Kaynana çok cok hata yapmış. Benimki de hata yaptı. Anlıyorum sizi. Ben olsaydım eşimi karşıma alır güzel güzel konuşurdum. Şu an icimden ne geçiyorsa güzel dille içinde aşk cümleleri ile. Annemle aranda mesafe olması hoşuma gitmiyor. Hata yapmış olsun ve ya olmasın o benim annem. Kaynananin ismi x ise x annem de hatası oldu yalnış anlama şikayet etmiyorum ama kalp kırıklığım var ama ben görüşüyorum hiçbir şey olmamış gibi davraniyorum lütfen senden de aynı şeyi bekliyorum. Anlayışlı olmani istiyorum. Üzülüyorum beni üzmek istemezsin sanırım dersin. Konuşurken aglarsin erkekler ağlayan kadına dayanamiyorlar.

Umarım en kısa sürede her şey düzelir ve mutlu olursun canım benim.

Allah bu kaynanalar icin de bize sabır versin inşallah

Iki kere Dogum yaptim ikisindede annem yoktu yanimda saglik sorunlarindan dolayi kv burnumdan Getirdi herseyi En guzel gunlerim zehir oldu sonuna kadar haklisin En basin Dan biliyor mus senin annenin gelecegini hep bir mudahele cabasinda bulunmus bilmiyorum belki kv desiyle cok Iyi olanlar vardir Ama Ben hic sevmiyorum kv demi konuyu gorunce yasadiklarim geldi gozumun onune esine tepkini ver bu kadar tepene cikarma

Söylemeden geçemeyeceğim, konu sahibi ne kadar kibarsınız, yani fake diyeceğim o kadar. Umarım tez zamanda huzur bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…