kızlar siz emziriyosunuz ne güzel çabucak verirsiniz ben emzirmiyorum benim bayağı zor olacak kilo vermem tartıya çıkmıyorum bile doğum yaptım ama şişliklerim hala var alyansımı bile takamıyorum hala offffff
bu arada çok alakasız bir baslık altında konuyu degiştirmek istemiyorum ama bir sorum var sana;ben 16 haziranda dogum yapçam yani şimdilik.dogum sonrası ne kadar zaman da toparlanıyor insan.28 hazşranda sınavım var kpss için ve baya da hazırlandım bu sene;bebegi bırakıp girebilir miyim?kafama çok takılıyor bunlar..(2 oturum gircem)
konunuzu böldüm ama beni anlıyorsunuzdur cevabımı alıp çıkarım hemen:)
Betülcüm vibro shape'i benim eşim aldı ama hiçbir faydasını göremedi..Hatta aleti o kadar dandik yapmışlarki biz iki tane bozduk gelir gelmez..En sonunda paramızı iade ettiler..Bence onu almak yerine sende termal sauna şort takımını al..Daha çok faydasını görürsün inan.
Eşime gelince ..Benim eşim zaten şu an sanırım 100 kilonun üstünde..Evde bi tane tombul var başkasına ihtiyaç yok diye düşünüyo heralde :roflol: Kendisine rakip olmamdan korkuyor da olabilir.. En son 85'e dayanınca baya bi tırsmıştı benden..:sm_cool: Hamilelik döneminde yeterince bakımsız dolaşıp onunda göz zevkini bozdum..Aslında suç bende o kadar çok yedimki nasıl olsa doğumdan sonra veririm diye..Ama vermek almak kadar kolay değilmiş malesef..:çok üzgünüm: Normal insanlar gibi yesem 15 kiloyla tamamlardım ve bu kadar fazlam olmazdı..Neyse bunlar bana tecrübe oldu..İkinci kez anne olmaya karar verirsem daha dikkatli olcam
slm
ben de 56 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyla doğum yaptım şimdi 65 kiloyum belki biraz veririm ama iştahım yerinde durmadan yiyorum,görenler sakın zayıflama diyo zayıf halimle nekadar çirkinsem artık:) böyle beğeniyolar ama karnım beni çooook rahatsız ediyo kocaman yakorse falan giymedim hiç faydası olmuyo dediler spor da yapamıyorum üstelik karnımda birsürü çatlak var birde ben esmerim düşünün artık esmer tende beyaz yırtık!!!!!! napcam bilmiyoruuum (
ayperin canım ne güzel eşin çık diyomuş bence çık keşke benimki de dese:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?