dogum sonrasi kemik erimesi:(

Benim bir de sakrum bölgemde kemik iliği ödemi görmüslerdi ona da sakrum yetmezligine bagli stres kirigi dediler simdi.. Aslinda onlarin gorduklerinden cok daha fazla yerde agrim var Ilqci ertelediler simdilik emzirmeyi kesip duzelme olucak mi diye beklicez

İnş düzelir

Ben de prolia kullanmaya basladım..ilk ignemi gecen hafta oldum hayırlısı.. Bu ilactan sonra agrilarim hafilicek mi merak ediyorum biraz fazla ayakta durayim sirtim belim cok fazla agriyor

Merhaba arkadaşlar, ben de yeni doğum yaptım. Hamileliğimin son haftalarıhda başladı bel tutulması gibi, ama şiddetli bir ağrı, kıpırdatmıyordu, yataktan kalkamıyordum. Uzun bir süre oturarak uyudum. Doğumdan 2 hafta sonra daha da kötüleşti. Mr da anlaşıldı ki omurgada kemik erimesi var, omurlarda 2,3 belirgin çökme var, t skor eksi 3,1 . Bebeğim şu an 2 aylık, kucağıma alamıyorum, belim çok acıyor.Doktorda çok ağladım, çocuklarıma bakamayacak mıyım diye, doktorum öyle bir şey yok, geçer, geçecek dedi. kalsiyumve dvit kullanıyorum, 3 ay emzir, sonra kemik ölçümüne bakıp, ona göre ilaca karar vereceğim dedi. Başka bir doktora da gittim, o da emzirmeyi kes, su şekilde 6 ay takip edelim dedi. Bu durumda olanlar lütfen yazın birbirimize destek olalım

Merhabalar bende 1 sene önce dogum yaptım yapmadan 1 ay kala agrılarım çogaldı ne sagıma ne soluma dönebiliyordum söyledim doktora hamilelikten olan seyler deyip kestirip attılar herneyse dogum yaptım sezeryan ile eve geçtim fakat 1 gün sonra yerimden kalkamadım iğnenin oldugu yer uyusturdukları yer uyuşmaya başladı kalkamaz oldum nefesim kesiliyordu yerlere yıgılıyordum sürekli gittim 1 ay boyunca bulamadılar sorunu oysaki ben o 1 ay içinde çocuğumu kucağıma almayı bırakın ellerimi birleştirip yıkayamiyordum akşam yatıyorum sbah 1 saat yerimden kalkmaya çalışıyordum mümkün değil aniden kalkmak neysr 1 ay oldu hastaneye yattım hamileliğe bağlı kemik erimesi ve kırıklarınn oldugunu söyleşiler omurgada 3 tane çökme kırıgı sırtımda 1 2 tane krık oldgnu söylediler ameliyatlık olmadıgnı söylediler ve korse verdiler çocuğu emzrdm 9 ayy boyunca ilac tedavisi olduğnu söylediler fakat ilgilenmediler rezil ettiler 4 ay yerimden kalkamadımm sürekli yattım zor tuvalet banyo oldu ondan sonra ayaklandım yaavs yavas suann 1 sene oldu sırt ağrım fazlasıyla ayakta durayım yatmadan kendime gelemiyorum çocgmu alamıyorum hallla ilaca basladım hap FOSAMAX diye haftada birkere alınıyor kprseyi çıkartım kullanmıyorum artk yardımcı olrmusnz nezaöana kadar igleşme süreci nezaman normale dönüyoruzzz bilgili birisine benziyorsun lütfen yardımcı olurmusunuz bana

Bende doğum yapalı 6 ay oldu ve kemik erimesi ve kırılmalar başlamış benimde -3.4 iğneye başlayacağım ama emin olamadım faydalı oluyor mu olmuyor mu bilemiyorum. Bebeğimi tutamaz haldeyim emzirmeyi 3 gün oldu keseli k kadar mutusuzum ki… o ağladıkça dayanamıyorum. Bi kitleniyorum 2 saat kımıldayamıyorum acı içinde. Ne yapacağım bilemiyorum

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…