Hepimiz o duyguları hissediyoruz. Bunalıyoruz çocuksuz hayatı da özlüyor insan elbette çünkü çok farklı bir durum sürekli senin bakımına muhtaç. Baba belli şeyleri yapabiliyor vicdanen anne daha çok ilgileniyor bebekle. Buna biraz sosyal medya da neden oldu ama. Sürekli yok kadın önceki hayatının yasını tutar yok artık hayatınız cehennem. Bu videolar zaten zor bir süreci daha da zor hale getiriyor. Bir süre bebeğe göre yaşamak zorundayız bunu kabulleneceğiz.
Elbette yanında birilerini istemen doğal. Ya ben arkadaşımla görüntülü konuşup kahve içtim diye sosyalleştim sanıyorum
hep aynı rutinde olmak bebeğin uykusu beslenmesi yıkanması bunlara kapılıp günümüzün saatlerini unutmuyor muyuz?
Evlat sevgisi dünyanın en güzel şeyi bu durumu katlanabilir kılıyor mu evet. Ama zorlanmak da çok doğal. Bebek de zorlanıyor :)
Zamanla daha iyi olacak keşke sarılabilsem diyorum böyle bunalan anneler görünce. Evet biz de bunalıyoruz ama alışacağız deyip sarılmak istiyorum. Emin ol bebeğine çok güzel bakıyorsun ve anneliğe alışmana az kaldı :)