Henüz hamileyim, yakın zamanda bebeğimi kucağıma alacağım. Bir kedim var, kedimden önce beni onun kadar zorlayan hiç bi sorumluluğum olmadı, şöyle ki;
Kedimi bırakacak birini bulamazsam şehir dışına çıkamıyorum,
Kedimi bırakacak birini bulsam da en fazla 5 gün şehir dışına çıkabiliyorum,
Eğer 1 haftadan uzun kalacaksam onu da yanımda götürüyorum ve arabada anamı ağlatıyor
,
Eğer gece arkadaşımda vs kalacaksam kedimin ihtiyaçlarını önceden karşılamak zorundayım ve manyak gibi ev kamerasından onu röntgenleyip tek bıraktığım için vicdan yapıyorum
.
Tabi ki kedi ve bebe aynı şey değil ama aslında aynı şey, ben kedim için bile bişeylerden vazgeçebiliyorum. Bebeğim için neden vazgeçemeyeyim? Mevzu gerektiğinde vazgeçebilmek bence, eğer böyle bir karaktere sahip biriyseniz zorlanmazsınız. Eğer yok illa benim hayatım diyecek kişiyseniz orada burada ‘ay hayatın bitecek’ diye milleti tilt eden tiplerden olursunuz.
Ve tabiki eşin de babalık yapması önemli. Biz kadınlar herşey için kendimizi öne atıyoruz ama özellikle çocuk konusunda öne atmamamız gerekiyor, o çocuğu ben emziriyorsam babası gazını çıkartmalı diye düşünüyorum. Eğer bütün sorumluluk kadında olmazsa çok bunalma durumları olacağını düşünmüyorum.