Doğum sonrası karnını paylaştı, olay oldu!

Ya tamam herkes kusurlarıyla barışık olsun, özgüvenli olsun da bu nedir arkadaş ya, midem kalktı, kusurlarla barışın demenin başka bir yolu yok mu. Kadın mutasyon geçirmiş gibi, benim annem rahmetli 4 tane doğurmuş bunun gibi değildi karnı, git yaptır arkadaş millet mecbur mu bunu görmeye ıyyy yaaaa

Korktum valla iyi ki öyle olmuyor yazmışsınız benim ablamdada hiç böyle olmamıştı benimde olmaz inşallah cidden doğumdan korkutan bi görüntü

kesınlıkle emzırdıkce karnım ıcten toparlanıyordu hıssettım hep

Sabah sabah içim kalktı o ne özgüven o , hamileliği de ayrı ilginçmiş uzaylı arkedaş birazdan karnını yırtıp çıkacakmış gibi görünüyor tövbe tövbe . Özgüven patlaması yaşıyor apla

Bu arada ikide bir çatlağım hiç olmadı demeyin sinirlerim bozuluyor benim yanlar çatladı nasıl çatlamadı sizin ya olur mu öyle şey pıçaklarım kendimi

Aşırı zayıflıktan ütüsüz perdeye dönmüş kadın 9 aylık bebek karnı davul gibi olur zayıf kalma uğruna bebek bile büyümemiş ki karnında azcık yağ olsaydı pörsümezdi ay bi garip geldi bana benim annem de 3 tane doğurmuş daş gibi vücudu var ne çatlak ne bişey
Bu bağyanın ki özgüven değil rahatlık göz zevkim bozuldu yeminlen

Kadının göbeği yağ tutmamış bizde olsa geriye yağ kalırdı çökmede olmazdı çünkü ekmeği çok yiyoruz şekerde yağa dönüşüyor göbek kalıyor böyle çukurlaşma olmuyor

kadının tüm hamilelik kesesi dışarda gibi, hamileyken ki karnıda pek alışıldık değil

kadının kaçıncı çocuğu bilmiyoruz, 3. hamilelikten sonra bu tarz bir karna sahip birini biliyorum.

benimki öyle değil mesela.

bir de kadın atlet, ve gördüğünüz üzere hamileliğinde de koşmaya ara vermemiş, elbette hamilelik görüntüsü bizden farklı olacak.
hatta bir atlet vardı hatırlıyor musunuz haberi, doğum sancısı başlayıp da hastaneye gitmiş ama hamile olduğunu bilmiyormuş. normalde adet düzensizliği problemi yaşadığı için hiç o ihtimali düşünmemiş. ve sadece bebeğe yetecek kadar kilo aldığı için de, bu aralar diyet mi yapsam acaba diye düşünecek kadar kilosu fark edilir durumdaymış.

haberin linkini bulamadım ama, umarım doğru hatırlıyorumdur :)

bebekle birlikte ablanın bağırsaklarınıda almışlar galiba içerisi göçük kalmış. bebişin olduğu karnıda ayrı garip

Genetik faktörlerde önemli ama genelde bizim kadınlarımızın iç yağ oranı fazla böreklerden, pazlamalardan en ucuz beslenme yöntemi sonuçta asgari ücretliler çoğunlukta

Benim karnim da böyleydi. Derinin altinda hic yag olmayinca sönmüs balon gibi büzüsüyor dogumdan sonra yani bana da cok normal geldi, üc ay icinde de boslayan deri toparladi kendini. Atlet degilim. Sadece göbegim dogumdan önce cok kücüktü anormal büyüyünce sisen deri bosluyor bir anda.
Bir tek ben mi bu kadin gibi oldum ya?
Benim iceriden kaslarim bile cok acildi, cok ince kaldi derim. yatinca dümdüz oluyor karnim kalkinca böyle oluyordu ilk zamanlar.
Ya ben de tam tersin kimsede böyle olmamasina sasirdim. Her hamilelik baya farkli demek.
Benim belim neredeyse altmis santimdi hamilelik baslangicinda hatta düsünün kac kati büyüdü bu zarar gayet de olabilecek bir zarar. Ama düzeliyor. Hatta hamilelikte bu kadindan dha büyüktü benim karnim. Son aylarda da böyle asagiya bakiyor.
Kizlar korkmayin su an hic dogum yapmis gibi degilim sadece karin kaslarim ayrildi onu da sonradan estetikle halledecegim. Ayni böyle elimi soksam iceri giriyor. Ama neden korktunuz yahu o kadar. 4 kilo bebek cikarttim ben oradan.

Benim hamilelikten öncede ayva göbeğim (2 kilo ayva poşeti tabii) olduğu için , doğumdan sonra büzüşme sarkma yaşamadım .

Bu kadının gebelik fotosuda tuhaf .

Neyse moral vermek istemiş ama henüz doğum yapmayanları "böyle mi olacak yaa " diye depresyona sokmuş

Benimde catlaklarim var ama boyle degil. Bu baska bir seye dönüşmüş. Hamileykende tuhaf bir göbeği varmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…