Doğum sonrası karnını paylaştı, olay oldu!

Ay şuan çok cahilce bi soru olabilir ama o kaslar hep mi öyle duruyor doğumlardan sonra yoksa bünyesel bişey mi çatlak gibi

Ay şuan çok cahilce bi soru olabilir ama o kaslar hep mi öyle duruyor doğumlardan sonra yoksa bünyesel bişey mi çatlak gibi

Iceride o kaslar disaridan bakilinca belli olmuyor pek nasil durduklari, hissediyorsun sen elleyince falan da anliyorsun. Bu karninin ne kadar büyüdügüyle alakali bir durum. Ne kadar büyürse kaslar o kadar acilir. Genelde kimsede olmuyor. Ancak benim gibi kücücük beliniz ve karniniz varsa ve bebeginiz size göre cüyük olup karniniz de gercekten cok büyürse olmasi muhtemeldir. Benim fikirlerim bunlar. Benim karnim gercekten cok büyümüstü. Benden ayri duruyordu zaten. Ama korkmaniz gerekmiyor normal seyler bunlar. Bünyeyle de alakalidir.Ama cok kolay kilomu verdim hemen de karnim düzeldi en faza dört ay sonra indi sisi falan.

Valla benim kide catlaadi ne yzik ki anneannem korktu 9cocuk dogurnus purussuz resmen ama ben o kadar krem kullandim ki anlatamam yapmadgim kalmadi gene catladi gene catladi .. Boyle degil tabiki ama catlak var baya derim genislemis ,napalim artıkk

Çok alakasız herkesin çatlak olacak diye bir kural yok ki.
Benim tek çatlağım bile yok kaldı ki çevremde hiç böyle görmedim.
Kadının karnı tek fetus gibi değil maşallah 3 üz gibi.

Cevaplar için teşekkür ederim
Ben de zayıfım çatlaktan nasıl korunurum diye düşünürken böyle bir görüntü korkuttu. Gerçi ailem en büyüğünden henüz doğum yapmamış en küçüğüne kadar çatlak ama
Ailesinde böyle genetik olup vucudu da kuru olduğu halde iyi nemlendirdiğim için çatlamadım diyeniniz var mı hanımlar?

karnın böyle büyümüyosa korkma bence, ben normal kiloda hamile kaldım karnım böyle büyümedi, tamam benimkide biraz sivriydi ama bu kadının bebek sanki dışa doğru boyuna durmuş gibi, nasıl oluyosa
aynen yaa, midem kalktı resmn
ben hamileliğimden bu yana 6 kilo aldım.. İnşllh korurum kilomu

Hamile çok insan gördüm de böyle büyüyen bi karnı ilk defa görüyorum damarları bile gozukuyo cildi çok ince ve kuru sanki

İlk defa böyle bi karın gördüm doğumdan sonra benim hiç böyle olmadı çok şükür

Ya vücudu güzel,sporcu bi kadının nasıl olurda göbeği bu kadar kötü olur yada hamilelikte kadar çirkin bi göbek olur anlamış değilim

Chess hamilelikte bu karın normal mi ya bakamadım bile cok hamile gördüm boyle buyuyen bi karni ilk defa görüyorum

bence değil, herhalde nadir rastlanan bişey ki, gazeteye bile çıkmış, tamam çatlak oluyor ama hamileyken çok kilo almadıysan dışardan belli olmaz bile bence o çatlaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…