- 23 Ekim 2010
- 96
- 19
Ay şuan çok cahilce bi soru olabilir ama o kaslar hep mi öyle duruyor doğumlardan sonra yoksa bünyesel bişey mi çatlak gibiYani hani paralel durur ya iki tane cubuk gibi, onlar parantez gibi oldu iste, o yüzden kadin elini iceri sokabiliyor yuvarlak bir bosluk olusuyor. Tekrar biraraya getirilmesi yani dikilmesi lazim. Ikinci dogumum olursa ilerde ondan sonra bunu yaptirmayi düsünüyorum. Cünkü daha hassas oluyor karin bölgesi.
Ay şuan çok cahilce bi soru olabilir ama o kaslar hep mi öyle duruyor doğumlardan sonra yoksa bünyesel bişey mi çatlak gibi
Cevaplar için teşekkür ederimIceride o kaslar disaridan bakilinca belli olmuyor pek nasil durduklari, hissediyorsun sen elleyince falan da anliyorsun. Bu karninin ne kadar büyüdügüyle alakali bir durum. Ne kadar büyürse kaslar o kadar acilir. Genelde kimsede olmuyor. Ancak benim gibi kücücük beliniz ve karniniz varsa ve bebeginiz size göre cüyük olup karniniz de gercekten cok büyürse olmasi muhtemeldir. Benim fikirlerim bunlar. Benim karnim gercekten cok büyümüstü. Benden ayri duruyordu zaten. Ama korkmaniz gerekmiyor normal seyler bunlar. Bünyeyle de alakalidir.Ama cok kolay kilomu verdim hemen de karnim düzeldi en faza dört ay sonra indi sisi falan.
aynen yaa, midem kalktı resmnkarnın böyle büyümüyosa korkma bence, ben normal kiloda hamile kaldım karnım böyle büyümedi, tamam benimkide biraz sivriydi ama bu kadının bebek sanki dışa doğru boyuna durmuş gibi, nasıl oluyosa
Artık çocuk doğurma fikrini geçtim buna sebep olabilecek eylemi gerçekleştirmekten bile soğuttun beni chess, teşekkür ederim.
Artık çocuk doğurma fikrini geçtim buna sebep olabilecek eylemi gerçekleştirmekten bile soğuttun beni chess, teşekkür ederim.
Bunu bize neden yaptın
Bunu bize neden yaptın
Kuruyup kalırsam genç yaşımda sebebi bu topik ve chesstirrica ederim görevimiz
Chess hamilelikte bu karın normal mi ya bakamadım bile cok hamile gördüm boyle buyuyen bi karni ilk defa görüyorumama eklemediğim resimler kalmış, bi kaç tane daha var
Chess hamilelikte bu karın normal mi ya bakamadım bile cok hamile gördüm boyle buyuyen bi karni ilk defa görüyorum
Yok o hamilelikteki karnı da bi acayipbence değil, herhalde nadir rastlanan bişey ki, gazeteye bile çıkmış, tamam çatlak oluyor ama hamileyken çok kilo almadıysan dışardan belli olmaz bile bence o çatlaklar