Doğum sonrası karnını paylaştı, olay oldu!

oha bu ne
ben 2 ay once dogum yaptım gebelıkten oncekı halım gıbı (sezeryan dogum) eskı formuma 3 haftada kavustum

bu karnı boyle poset gıbı burus burus nasıl yapabılmıs yahu...

İlk defa boyle bir karin gordum. Sezeryan oldum karnim eski halinden farkli degil. Kimse inanmiyor dogum yaptigma. Cevremde kimse de boyle drgil. Bencr bu resimler guven vermekten cok insani hamilelikten sogutur.

oha bu ne
ben 2 ay once dogum yaptım gebelıkten oncekı halım gıbı (sezeryan dogum) eskı formuma 3 haftada kavustum

bu karnı boyle poset gıbı burus burus nasıl yapabılmıs yahu...

Nasil kavustun eski formuna bana da tüyo versene :))) bende de çatlak var ama bu kadar değil. Bir de hic bu kadar kilolu olmamistim :KK43:

Bu nasıl karın ya bnm annem 4 çocuk doğurdu hiçte böyle değil karnı bende 22 kilo aldım karnımda 1 tane çatlak var. Bunun ki bildiğin 1 karış sarkmis

Ozguvenli bence . Iç karın yoksa olabiliyor. Birde bebeğin duruşuyla alakalı tamamen. Kadın fazla zayıf. Deri de esnek değilmiş demek ki.
Böyle bir karın gördüm. 3 çocuktan sonra ameliyat oldu.
Sanatçıların çoğu da doğum anında estetik olup çıkıyor.

Türkiye de ki yorumlar ancak böyle olur. Bu kadın Tr de olsaydı depresyona girerdi.

Ozguvenli bence . Iç karın yoksa olabiliyor. Birde bebeğin duruşuyla alakalı tamamen. Kadın fazla zayıf. Deri de esnek değilmiş demek ki.
Böyle bir karın gördüm. 3 çocuktan sonra ameliyat oldu.
Sanatçıların çoğu da doğum anında estetik olup çıkıyor.

Türkiye de ki yorumlar ancak böyle olur. Bu kadın Tr de olsaydı depresyona girerdi.

Şahsen ben de çatlak var ve ben kendimi kötü hissettim şu an, kendimden igrendim resmen :)))

Ohaa bu ne yaa umarım benim ki böyle olmaz :KK43: :'( gerçi benim göbüşüm yağlı :) bu kadar çökemez çökmemeli :KK70:

Son düzenleme:
Şahsen ben de çatlak var ve ben kendimi kötü hissettim şu an, kendimden igrendim resmen :)))

O zaman bu kadının paylasiminin altındaki yorumları oku. :)

Elbette var çok var hemde böyle karına sahip insanlar..

Öpüyorum bebeğinin yüreğinden. Fizik her türlü duzeltilebilir. Kalıcı hasarlardan korusun Mevlam.

Bu kadında bir tuhaflık var bence. Amerika'da doğum sonrası kadınlara baktım 2 sene, doğum sonrası anne-bebek hemşiresiydim. 100lerce karın gördüm. Birçoğu kötü görünmüyordu, çatlak filan da çok değildi, çatlağı olmayan çok. Tenlerinden mi, aktiviteden mi bilemem. Türk kadınlarını görmedim, ama Amerikalılarda böyle kötü manzaralar pek olmuyor zaten tecrübe ettiğim kadarıyla.

Doğumdan hamen sonra böyle oluo ama emzirdikçe eriyor karın düzelio

Bu kadında bir tuhaflık var bence. Amerika'da doğum sonrası kadınlara baktım 2 sene, doğum sonrası anne-bebek hemşiresiydim. 100lerce karın gördüm. Birçoğu kötü görünmüyordu, çatlak filan da çok değildi, çatlağı olmayan çok. Tenlerinden mi, aktiviteden mi bilemem. Türk kadınlarını görmedim, ama Amerikalılarda böyle kötü manzaralar pek olmuyor zaten tecrübe ettiğim kadarıyla.
Türkiyedekileri de ben test ettim geneli etli butlu yağlı olduğu için çok fazla catlamiyorlar. Ben ilk dogumumda çok kilo almadım aldığım kilonun tamamı bebeğe aitti bacaklarım gebelik öncesi gibi hiç kalinlasmadi. Sadece karnım vardı ve normal doğum yapıp kafamı bir kaldırdım:rolleyes: aynen bu sekildeydi 1 hafta sonra eski haline döndü ama ben 1 hafta kapıyı kilitleyip öyle giyindim kadındaki özgüvene hayran kaldım. Yani gebelikte kilo almayıp sadece karın çıkınca bu şekil oluyor

O zaman bu kadının paylasiminin altındaki yorumları oku. :)

Elbette var çok var hemde böyle karına sahip insanlar..

Öpüyorum bebeğinin yüreğinden. Fizik her türlü duzeltilebilir. Kalıcı hasarlardan korusun Mevlam.

Amin. Eşim bu sana kizimin hediyesi diyerek son noktayı koydu zaten. Çok teşekkür ederim :)

Hemen doğum yaptiktan sonra çıkmıyor ki bu çatlaklar zaten, çünkü daha hamileymissin gibi göbeğin oluyor başta... bu çatlaklar göbeğin indikten sonra ortaya çıkıyor. 1 haftayı buluyor aşağı yukarı

Gerci ben sezaryenle doğum yaptım. Belki normal doğumda böyle olmuyordur

Kasın üstündeki deri öyle görünüyor demekki .. Ben kaslı değilim benim çatlaklar çok hafif mikroskopla falan incelenebilir ... Her vücut farklı sonuçta

Nasil kavustun eski formuna bana da tüyo versene :))) bende de çatlak var ama bu kadar değil. Bir de hic bu kadar kilolu olmamistim :KK43:
gebelık oncesı ve gebelıkte yedıgım abur cuburları tamamen kesıp salata ve corbayla beslenıp sadece emzırdım ve dogum yaptıkdan sonra hıc oturmadım tek basımaydım hep hareket halındeydım
dumduz karnım suan bende catlak da yok ama cunku hamılelıgımı ogrenır ogrenmez krem kullanmaya basladım dogum yapacagım gune kadar
dogum yaptıkdan 1 gun sonra sag tarafımda 3 cm lık 1 tane catlak oldu oda suan beyaz renk bellı bıle olmuyor hemen gectı :)
bızde genetık selulıt ve catlak olmaz ama ben yınede nolur nolmaz dıye bol su yuruyus ve kayısı tuketıyorum o cıldı nemlendırıyor kan dolasımını hızlandırıyor

gebelık oncesı ve gebelıkte yedıgım abur cuburları tamamen kesıp salata ve corbayla beslenıp sadece emzırdım ve dogum yaptıkdan sonra hıc oturmadım tek basımaydım hep hareket halındeydım
dumduz karnım suan bende catlak da yok ama cunku hamılelıgımı ogrenır ogrenmez krem kullanmaya basladım dogum yapacagım gune kadar
dogum yaptıkdan 1 gun sonra sag tarafımda 3 cm lık 1 tane catlak oldu oda suan beyaz renk bellı bıle olmuyor hemen gectı :)
bızde genetık selulıt ve catlak olmaz ama ben yınede nolur nolmaz dıye bol su yuruyus ve kayısı tuketıyorum o cıldı nemlendırıyor kan dolasımını hızlandırıyor
kremin ve suyun faydasını bende çok gördüm. Son aya kadar çatlak olmadı. Son ayda sadece alt kısımda üç paralel çizgi oldu kısa. Anne olmasaydım bu fotoyu görüp dehşete düşerdim bende ama şükür ki anneyim :) Emzirme önemli aslında. Kilo vermede büyük etkisi var.

X