Doğum sonrası karnını paylaştı, olay oldu!

Ben en yediklerime dikkat edeyim dediğimde sütüm azaldı sonra allah ne verdiyse yedim :)))

Benim vücudum zaten catlamaya ve selulite meyilli o yüzden kullandığım kremler işe yaramadi. Hamileyken hem zeytinyağlı krem hem bebe yağı hem de doktorumun yazdigini kullandım bana misin demedi. Gerçi bu kadin kadar değil ama yanlarda var bende çatlak maalesef.

Ben de havaların düzelmesini bekliyorum yürüyüş için. Havalar duzelsin kizimi kangurusuna koyup yürüyüşe çıkacağım nasipse :)

Yok ya boyle olmuyor herkesin yapisi farkli demekki ilk defa gordum boylesini bide hamileyken bir garipmis karni zaten

Maalesef çok uç ve az rastlanan bir karınla kime moral vermeye çalışmış anlamadım... takipçi sayısı artsın sansasyon olsun demiş bana göre... ben de sezeryan oldum ama kategori dışıyım zaten karnım büyümemişti tek bir tane çatlağımda yoktu 29 haftada hastaneye yattım 30 u tamamlayamadan sezeryan oldum... şansımdan doktor çok iyiydi ve karnım aynen eskisi gibi ama tüm bunların ötesinde en önemli şey bebeğinizin ve sizin sağlığınız. görüntü sorun değil düzeltilir bir şekilde.

İki çocuk doğurdum bir tane çatlağım yok,bu kadın Nasıl bi şey anlamadım,yanlız ilk gebeliğimde ilk ayımda acil doktora gitmem gerekti,müşade de bi kadın vardı neteseye bağlı,onun karnını görmüştüm çatlamadık hiçbir yeri yoktu çok korkmuştum,eşime söyledim oda sağolsun en iyi kremi alırız vs Dedi alıverdik bi krem işe yaradı galiba.Ama bu kadın başka bişey :)

Çok da şahane ilham verdin be güzelim, bunu bu kadar göze sokmanın manası nedir?
Reklam kokan hareketler bunlar Mike, sponsor arıyor herhalde.

otuz haftayi tamamlayamamak zaten karninizin icin avantaj bebek icin olmasa da. Cünkü karin zaten son dönemde cok büyüyor bebek o zaman kilo almaya basliyor. Ne kadar karnin büyürse o kadar bozulma oluyor. Karni kücük olanin bozulmasi da olmaz. Benim cok ama cok büyümüstü dedigim gibi 4 kilo sadece bebekti. Tasiyamayacak kadar büyüktü karnim ben de kücük bir insandim. Ahanda ayni böyle oldu.

Galiba yapı o biraz da. Annem de 160 boyunda zayıf ve 18 yaşında hatunmus bana hamileyken. Yaklaşık 4 buçuk kilo bişey çıkmış içerden. Böyle olmadı diyor.
Çok değişiyor demek ki kişiden kişiye.

evet kategori dışıyım demiştim zaten sonuçta karnım bozulsaydı ama o kuvöz süreçlerini yaşamasaydım, 40 haftalık doğsaydı bebeğim derdim tercih yapma şansı olsa şükür ki sağlığımız yerinde ve komplikasyonsuz atlattık o yüzden diyorum zaten en önemlisi sağlıklı olması bebeğin de annenin de ama bu kadının reklam yaptığını düşünüyorum ben

Ben bunun göbek cevresindeki yaglanmayla alakali oldugunu düsünüyorum. Anneizin yapisi gücü anatomisi farklidir belki de. Ben zaten sezeryan olmustum cikaramadim da zaten. Catlak da olmadi bende ama derim aynen ici bosaltilmis gibi oldu. Hatta bu kadindan daha kötüydü ama cok kisa sürdü tabii. Her bünye farkli benim kanim baya bos kalmisti bebekten sonra.
Insanlar baya igrenmis ama sunu bilin bu gecici bir durum. Öyle kalmiyor. Bikini giyebilecek durumdayim yag yok karnimda hic ama bozulma kaldi az da olsa yok diyemem.
Ama var böyle insanlar ya, aziz ama galiba =)

Bu kadin abna yalniz olmadigimi hissettirdi. Ama cok yaygin bir göbek degil herhalde. Ben ilk defa bana benzeyenle karsilastim. Tabi benim hemen düzeldi ama yine de gördük o durumlari. Saglikli hayirli uzun ömürler versin Rabbim evlatlarimiza. Onlari icin katlandik herseye. Benim zaten hicbir dönemi kolay olmadi. O ince bel ve dümdüz göbekten böyle vazgectim =)

ohh bebısınle mıs gıbı havada daha guzel olur yuruyus etkınlıgınız :)

duzelır vucut ya hıc bence kafaya takılcak bırsey degıl... sonucta 9 ayda bu duruma gelıyorsa toparlanmak ıcın 1 seneyı gozden cıkarmak gerek gayet normal

sanırım kadında hem kas hem yağ yok, sıska olmasından kaynaklanıyor olabilir

Valla millet meraktan gebelik topiğine " Hamilelik sonrası göbüşlerimiz" diye konu açıcak kadın yüzünden

2 cocuk dogurdum boyle bi durumla karsilasmadim. Gerci ben cok spor yapan biriyim. Hamileliklerimde yagda kullandim. Dogum oncesi halimle simdiki arasinda hiicbir fark yok. Korkmayin dogurun

Duzelmesini umut ediyordum :))

Karın kaslarım ayrıldı derken

Öyle şişen karna böyle çatlak kalır çok enteresan gerçekten.. Bol su içmiştir eminim ama genetiğinde mi var acaba :)

Karın kaslarım ayrıldı derken

Yani hani paralel durur ya iki tane cubuk gibi, onlar parantez gibi oldu iste, o yüzden kadin elini iceri sokabiliyor yuvarlak bir bosluk olusuyor. Tekrar biraraya getirilmesi yani dikilmesi lazim. Ikinci dogumum olursa ilerde ondan sonra bunu yaptirmayi düsünüyorum. Cünkü daha hassas oluyor karin bölgesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…