Doğum sonrası karnını paylaştı, olay oldu!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Stephanie Rothstein Bruce isimli Amerika'lı atlet hamilelik sonrası çatlak izlerini sosyal medyada dürüstçe paylaşarak kendisi gibi birçok kadını özgüvenli olmaları konusunda cesaretlendirdi.

• Daily Mail'in haberine göre 2 çocuk annesi atletin oldukça dürüst ve ilham verici fotoğraflarını paylaştığı Instagram hesabında 22000 takipçisi bulunuyor. Birçok kadın onun bu dürüst paylaşımlarında kendi deneyimlerini ve vücutlarını görüyor.

32 yaşındaki kadın sosyal medya hesabında "Aşağı baktığımda, hiç geçmeyecek yırtık izleri, güçlenmesi gereken karın kasları, güçlü bacaklar ve uçmaya hazır ayaklar görüyorum." dedi.

Annelik ve koşmak üzerine oldukça pozitif mesajlarını paylaşarak diğer kadınlara da güven aşılıyor. Biri 21 diğeri 6 aylık 2 çocuğu olan Rosthein Bruce olimpiyatlarda ülkesini temsil etmek için sürekli antrenman yapıyor.

"Maraton koşabilirim ancak hamilelikten sonra hala altıma kaçırıyorum, çatlaklarım ve birçok hamilelik sonrası problemim var. Anneler ve annelik hazırlığı yapanlar kendinize güvenin, kusurlarınızdan utanmayın. Tekrar eski vücudunuza kavuşabilirsiniz, yeter ki kendinize büyük hedefler koyun." diyen atlet diğer kadınlara ortak problemleri hakkında tavsiyelerde bulunuyor ve onları cesaretlendiriyor.

http://www.milliyet.com.tr/hamileli...pembenar-galeri-kadinsagligi-2214115/?PAGE=12

Ay yeni dogum yaptim cok sukur bu hale gelmedim bi tane cizik yok karnimda bi tek yanlarda var o kadar bu kadinin bebekle birlikte karin kaslarini yaglarini falanmi almislar cokmur bu boyle anlamadim

Bu kadının cildi kuruydu ondan çatladı sanırım, yağlı ciltte böyle çatlak olmaz, bende hiç böyle bir görüntü olmadı, korkmayın kızlar herkes böyle olmuyor, yalnız kuru cilt yapısına sahip insanlar gebeliğin ilk ayından itibaren bebe yağı sürsün karın ve bacaklara, deneyin bana dua edeceksiniz

Bir de sanırım yağ oranı çok çok düşük. Doğumdan sonra da yağ oranı çok düştüyse ondan deri gerilmemiştir, Kısacası pasta börek yiyeydi böyle bir sorunu olmazdı

O ne ya dogum yapmayanlar korkmasin dogurdugum gun bile boyle degildim.bende de yag yoktur cildim de kupkuru allahtan dogumdan once gormedim bu fotoyu

Abovvv bu nasıl göbek yaa..altı çocuk doğurmuş ninemin bile böyle değildir eminim..çatlak değil bu göçük olmuş resmen zor düzelir..deri sarkmış ameliyat şart

Sanki bebekle birlikte iç organları da alınmış gibi duruyor
Çevremde doğum yapan akrabalarımın hiç biri böyle olmadı . Hemde spor falan bilmezler .

Çok sukur hiç catlagim yok..genetik bisey bu annemin de yok, ablamin da..ama nemlendirmek çok önemli..tüplerde olan arko yağlı kremi tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…