Ben öyle bir sorun yaşamadım, belki herkeste farklı etki yapıyordur bilemem.Yağlar tüylenme yapıyormuş diye duymuştum abla doğru değil o zaman?
oha bu ne
ben 2 ay once dogum yaptım gebelıkten oncekı halım gıbı (sezeryan dogum) eskı formuma 3 haftada kavustum
bu karnı boyle poset gıbı burus burus nasıl yapabılmıs yahu...
Ozguvenli bence . Iç karın yoksa olabiliyor. Birde bebeğin duruşuyla alakalı tamamen. Kadın fazla zayıf. Deri de esnek değilmiş demek ki.
Böyle bir karın gördüm. 3 çocuktan sonra ameliyat oldu.
Sanatçıların çoğu da doğum anında estetik olup çıkıyor.
Türkiye de ki yorumlar ancak böyle olur. Bu kadın Tr de olsaydı depresyona girerdi.
Şahsen ben de çatlak var ve ben kendimi kötü hissettim şu an, kendimden igrendim resmen :)))
Türkiyedekileri de ben test ettim geneli etli butlu yağlı olduğu için çok fazla catlamiyorlar. Ben ilk dogumumda çok kilo almadım aldığım kilonun tamamı bebeğe aitti bacaklarım gebelik öncesi gibi hiç kalinlasmadi. Sadece karnım vardı ve normal doğum yapıp kafamı bir kaldırdımBu kadında bir tuhaflık var bence. Amerika'da doğum sonrası kadınlara baktım 2 sene, doğum sonrası anne-bebek hemşiresiydim. 100lerce karın gördüm. Birçoğu kötü görünmüyordu, çatlak filan da çok değildi, çatlağı olmayan çok. Tenlerinden mi, aktiviteden mi bilemem. Türk kadınlarını görmedim, ama Amerikalılarda böyle kötü manzaralar pek olmuyor zaten tecrübe ettiğim kadarıyla.
O zaman bu kadının paylasiminin altındaki yorumları oku. :)
Elbette var çok var hemde böyle karına sahip insanlar..
Öpüyorum bebeğinin yüreğinden. Fizik her türlü duzeltilebilir. Kalıcı hasarlardan korusun Mevlam.
Bu kadında bir tuhaflık var bence. Amerika'da doğum sonrası kadınlara baktım 2 sene, doğum sonrası anne-bebek hemşiresiydim. 100lerce karın gördüm. Birçoğu kötü görünmüyordu, çatlak filan da çok değildi, çatlağı olmayan çok. Tenlerinden mi, aktiviteden mi bilemem. Türk kadınlarını görmedim, ama Amerikalılarda böyle kötü manzaralar pek olmuyor zaten tecrübe ettiğim kadarıyla.
gebelık oncesı ve gebelıkte yedıgım abur cuburları tamamen kesıp salata ve corbayla beslenıp sadece emzırdım ve dogum yaptıkdan sonra hıc oturmadım tek basımaydım hep hareket halındeydımNasil kavustun eski formuna bana da tüyo versene :))) bende de çatlak var ama bu kadar değil. Bir de hic bu kadar kilolu olmamistim
Al benden de o kadar! Sonu boyle olacaksa ohoo...Ne cesareti allasen, %20 doğurma ihtimalim vardı o da gitti şu an. Bebek yapmama sebeplerine yenisini ekliyorum. Şu resmi telefona indireyim de bebek diyenin suratına tutayım
kremin ve suyun faydasını bende çok gördüm. Son aya kadar çatlak olmadı. Son ayda sadece alt kısımda üç paralel çizgi oldu kısa. Anne olmasaydım bu fotoyu görüp dehşete düşerdim bende ama şükür ki anneyim :) Emzirme önemli aslında. Kilo vermede büyük etkisi var.gebelık oncesı ve gebelıkte yedıgım abur cuburları tamamen kesıp salata ve corbayla beslenıp sadece emzırdım ve dogum yaptıkdan sonra hıc oturmadım tek basımaydım hep hareket halındeydım
dumduz karnım suan bende catlak da yok ama cunku hamılelıgımı ogrenır ogrenmez krem kullanmaya basladım dogum yapacagım gune kadar
dogum yaptıkdan 1 gun sonra sag tarafımda 3 cm lık 1 tane catlak oldu oda suan beyaz renk bellı bıle olmuyor hemen gectı :)
bızde genetık selulıt ve catlak olmaz ama ben yınede nolur nolmaz dıye bol su yuruyus ve kayısı tuketıyorum o cıldı nemlendırıyor kan dolasımını hızlandırıyor