Çok sukur hiç catlagim yok..genetik bisey bu annemin de yok, ablamin da..ama nemlendirmek çok önemli..tüplerde olan arko yağlı kremi tavsiye ediyorum
Bir de hamilelikte karnın böyle şişmesi normal mi?
Sağ taraftaki çocuğu doğurmuş hali mi yoksa 3 4 aylık hamile ni anlamadım bile. Çok enteresan bi gebelik geçirmiş abla.Bir de hamilelikte karnın böyle şişmesi normal mi?
Yok ya doğurmuş kadın göbeği değil o. Zaten soldaki hamilelik karnı da fazla dışarıda baksana.Sağ taraftaki çocuğu doğurmuş hali mi yoksa 3 4 aylık hamile ni anlamadım bile. Çok enteresan bi gebelik geçirmiş abla.
Yok ya doğurmuş kadın göbeği değil o. Zaten soldaki hamilelik karnı da fazla dışarıda baksana.
Kadında bir şey var bence
o nasıl bir hamile göbeği, uzaylı mı doğurdun abla
Doğum sonrası deformasyonları artık göstermeye başladı insanlar. Utanacak bir şey değil, kişi kendisi hoşnutsuz değilse saklamasına da gerek yok. Hatta bilakis bence saklamaması güzel, sonuçta bu kadın doğum yaptığı için karnı böyle.Kadınları doğumdan soğutacak bu kadın.3 doğum yaptım,yine de böyle olmadı karnım.Spor yaptığı halde böyle olursa yapmasa ne olacak.Türkiye'de olsa o karnını göstermemek için şekilden şekile girer kadınlar.Geçen günkü haberde de koltuk altı kıllarıyla foto çekinmişti kadın.Biz mi çok önemsiyoruz,onlarda mı anormallik var,bilemedim.
Bu kadının cildi kuruydu ondan çatladı sanırım, yağlı ciltte böyle çatlak olmaz, bende hiç böyle bir görüntü olmadı, korkmayın kızlar herkes böyle olmuyor, yalnız kuru cilt yapısına sahip insanlar gebeliğin ilk ayından itibaren bebe yağı sürsün karın ve bacaklara, deneyin bana dua edeceksiniz