Doğum sonrası karnını paylaştı, olay oldu!

hamilelik-sonrasi-karninin-halini-paylasti-6770365.Jpeg

Şu görüntü.:KK45: 80'lerde çekilmiş uyduruk bi korku filminden alıntı görüntü gibi değil mi ya?:KK45:

Neyse çocuk yapmamam için listeye sağlam bi neden daha eklediğin için teşekkürler. :KK45:

O elini batırtığı fotoğrafı görmeyeydim iyiydi. :KK64:Nufüs kontrolü sağlamak için kadınlara gösterilebilecek bir fotoğraf olmuş.

Bence asıl neden kadının atlet olması. Vücudunun yağ oranı çok az olmalı, Kaslarını yeterince güçlendirecek bir spor da olmadığı için, kemik ve deriden oluşmuş bir bedende hamilelik böyle oluyor demek ki.

Edit: Gerçi bir kadına göre de kaslı görünüyor ya bilemedim. Korkutucu biraz.

Google gorsellerden nereye geldim. Hala şok geçiriyorum.

Yağ oranı az ve kuru cilt demissiniz. Arkadaslar. Ben 49 kilo hamile kaldım. Şuan güncel kilom 56.
7kilo aldım şimdiye kadar. Su resimler korkuttu açıkçası beni.

O neydi ya :bicak:
Zaten cesaretm yok bıde böyle şeyler görunce iyice soğuyorum :eek:

Yok ya boyle olmuyor herkesin yapisi farkli demekki ilk defa gordum boylesini bide hamileyken bir garipmis karni zaten
Hamile degilken yazmisim:KK45: gercekten de boyle olmadi yani eski haline dondu sezeryan oldugum halde ama hamilelikte sisen gobegin yapisida onemli ve bakim yapilmali yoksa bu olmasada catlak olusur

zayıf insanlarda böyle mi ya. Nazar değmesin bu hali ile hala çatlağım yok.eğer çok zayıf ve sürekli sıkı kalmaya çalışan bir insan olsam olurdu.inşallah normal yolla doğururum toparlanmam zor olmaz. atlet olmayı hedeflemiyorum. bu tipimden daha çirkin olmayayım.emerse çocuk bi nevi kiloları veririm diyorum.

Yapısında var ilginclik
Zayifliktan oldugunu sanmiyorum
40 kg ile hamile kaldim ben...ne catlak ne burusma bisey yok...
Zaten hamilelik gobeginden belli epey dardi sanirim o yuzden gobek disa dogru iyice atti kendini...
Ayrica ozguven naralari hikaye...dogumdan sonra eskiye donen kadin cogunluktayken bunun ozguvenine inanmiyorum :KK70:
O kadar ozguven de zararli bence :)

Bi korkmadim degil yani.

Benimde şimdilik catlagim yok çok şükür. Bi de ben birden kiloalmamaya özen gösteriyorum. Yani sabah çok yediysem atistirmaligi azaltıp akşamda az miktarda midemi tam doldurmadan muhakkak 1tane meyve yiyip su içiyorum. Böylelikle bedenim birden şişmek yerine yediklerimi sindire sindire devam ediyor metabolizmam.

Bide ben her gun sürümüyorum kremi gobegime. Aklıma geldikçe. Böylesini daha sağlıklı hissediyorum çünkü :KK70:

Yinede bu resim beni düşündürdü.

Doğuma az zaman kaldı ve doğumdan sonra kendimi nasıl hissedecegimle ilgili hiçbbir fikrim yok.

X