- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
gebelık oncesı ve gebelıkte yedıgım abur cuburları tamamen kesıp salata ve corbayla beslenıp sadece emzırdım ve dogum yaptıkdan sonra hıc oturmadım tek basımaydım hep hareket halındeydım
dumduz karnım suan bende catlak da yok ama cunku hamılelıgımı ogrenır ogrenmez krem kullanmaya basladım dogum yapacagım gune kadar
dogum yaptıkdan 1 gun sonra sag tarafımda 3 cm lık 1 tane catlak oldu oda suan beyaz renk bellı bıle olmuyor hemen gectı :)
bızde genetık selulıt ve catlak olmaz ama ben yınede nolur nolmaz dıye bol su yuruyus ve kayısı tuketıyorum o cıldı nemlendırıyor kan dolasımını hızlandırıyor
Ben en yediklerime dikkat edeyim dediğimde sütüm azaldı sonra allah ne verdiyse yedim :)))
Benim vücudum zaten catlamaya ve selulite meyilli o yüzden kullandığım kremler işe yaramadi. Hamileyken hem zeytinyağlı krem hem bebe yağı hem de doktorumun yazdigini kullandım bana misin demedi. Gerçi bu kadin kadar değil ama yanlarda var bende çatlak maalesef.
Ben de havaların düzelmesini bekliyorum yürüyüş için. Havalar duzelsin kizimi kangurusuna koyup yürüyüşe çıkacağım nasipse :)