Doğum sonrası ilişki korkusu

Sen nerelerdesin Ferhans gel şöyle yorumlarınla sensiz bu forum çok eksik

evet ben de onlardanım. İlk duyduğum an çığlık attım. Dr. Diyorum ki iyi bakın dış gebeliktir bu bence (sanki dr. Dan iyi biliyorum) Boş gebeliktir. Vs. İnanmak istemedim bir türlü. Dediğiniz gibi siz önlem alın, tedbiri elden bırakmayın. Şu an hiç korunmuyoruz şükür bir şey olmadı.

Hap varken kondoma gerek yok bence hap yeterli gelmiyor diye düşünüyorsanız spiral felan taktırabilirsiniz bu süreçte destek almanız daha iyi olur bence bir de konuyla alakalı bebeğiniz küvezde kaldı mı kaldıysa ne kadar kaldı erken olma sebebi neydi

Daha olmaz heralde yani

2 tane bize idealdi 3. Yü asla düşünmüyorduk. Duvarları aşıp geldi
ikinizin de birbirinize denk gelmesi ilginç doğrusu.hem senin hem eşinin üstün bir doğurganlık kapasitesi olmalı çünkü.demek ki böyle birşey yaptırmaları daha geçici yöntemler işe yaramayacaktır.

Tam ortasını gösteriyorlar işte.bu yani.hesaplama deyince toplama, çıkarma, bölme falan yapılıyor sanki.
İnternet soyle diyor; "yumurtlama dönemi hesaplamak için, son adet döneminin ilk gününden itibaren ortalama adet döngüsü uzunluğu çıkarılır ve kalan sayıya 14 eklenir. Örneğin, bir kadının adet döngüsü 30 gün sürüyorsa, yumurtlama dönemi tahmini olarak 16. gün olacaktır"
bu uygulamalar da iste orta riskli günleri ve tam riskli gunleri gösteriyor, senin döngü sürene göre.
isteyen parmak hesabiyla hesaplar, isteyen boyle uyarı olunca daha iyi hissettiği icin indirir. cok cocuk isteyen ovulasyon testlerinden alir her gun kontrol eder yumurtlama doneminde mi diye... secenek cok:)

Sağlık ocağına gitmiştim kontrol için çağırmıştı ebe. Bebeğin kalp atışlarını dinledi, tansiyonuma filan baktı. Dedi ki bebeğin de senin de nabzınız biraz yüksek. Bebeğimin en fazla 160 olması gereken yerde 240 atıyordu kendimi hatırlamıyorum. Acile gittim direkt yatış verdiler 2 kere serum aldım oksijen bağlı vs 5 saatin sonunda bebeğimin nabzı anca 190a düştü. Taşikardi sebebiyle doğuma alındım.. bir sürü test yaptılar bi neden bulamadılar en son covid testi yapıldı covid olmuşum meğer.. bebeğim solunum yetersizliğinden küvöze alındı solunumu normale döndüğünde de eko çekilmesi için bekletiyoruz dediler. Daha sonra emzirmeye gittim emziremedim o yüzden çıkarmadılar en son bize oda ayarladılar bebeğimi de küvözle birlikte yanıma getirdiler sabaha kadar ara ara emzir dediler. Sabaha kilo almış olursa çıkarcaz dediler. Sabahına 30 gr almıştı ve çıktık. Toplam 5 gün küvözde kaldı

Siz lohusa depresyonundayken hamile kalıp duble lohusa depresyonu için yol yapmışsınız zor günler geçmiş daha zor günler yolda gibi bir şeyler.
Eşiniz de çocuksuz hallerdeki gibi ilgi beklemesin bi zahmet kendisi ilgi göstersin iki bebekli anne ne ilgisi verecek kocaman adama.
Doğum sonrası ilişkiden soğumak işin şanında var bir kaç sene içinde normale dönersiniz, o zamana kadar beyfendi size jest hazırlasın masajlar yapsın tatillere götürsün paşa gönlün isterse çocuklardan fırsat kalırsa diğeri olur.
Doğum yapmamış insanların lohusalığı anlamasını beklemeyin erkek ya da kadın. Zor zamanlar onlar. Geçecek.
Gebe kalmamak için en net yol sekssizlik

Ben olsam ben de inanamazdım yani normal bir yöntemle korunuyor olsanız ok ama tüp ligasyonu hiç beklenmeyecek birsey..

Sen doğur gel o zaman libido ve libidoculuk hakkında konuş günde 4 defa isteyen kişiye şap yedir bu sıcaklarda hiç çekilmez yapış yapış. Hissizleşirsin bir şey anlamazsın.

Siz lohusa depresyonundayken hamile kalıp duble lohusa depresyonu için yol yapmışsınız
Hiç lohusa depresyonunda olduğumu hissetmemiştim o zamanlar. Yani bu hissettiklerimin yanında ilk doğumum cacık
Vallahi ne güzel anlattınız keşke kocam anlattığınız gibi gönlümü hoş edecek biri olsaydı hayali bile güzel
Ben de ilişkiden kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışıyorum. Bugün işe giderken diyor bakalım bu akşam bahanen ne olacak dedim dur daha düşünmedim

Gunde 4 defa talep eden partnerin olmasina en fazla üzülürüm
Baska bi hobiniz kendinize özel alaniniz yok mu diye (film izlemek, birlikte yemek yapmak yuruyuse cikmak vs)
Tahriş de cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…