Doğum sonrası ilişki korkusu

Sürpriz değil istiyorduk ama çok huzursuz bir hamilelik geçirdim kötüydü yani hatırlamak dahi istemiyorum o yüzden yeni bi hamilelik kaldıramam düşüncesi bile karnımı ağrıtıyor. Aslında çok uzun süre değil ama ben ilk bebeğimi 1.5 yıl bekledim bi kaç doktora gittim falan. İkinci gebeliğimde o düşünceyle korunmadım ne zaman olursa o zaman olsun dedik bu kadar hızlı beklemiyordum o ayrı haram olduğu için kordonlarımı bağlatmadım ama yani bu psikolojiden çıkamazsam sanırım en son o olacak..

Bende tuplerimi baglattim 1 sene önce ksit vardı doktor doğum kontrol hapı kullanımı söyledi onu içmeye başladım 7 gündür regl yaok aynı zamanda bulantım var bu haptan mi yoksa bende mi suphelenmeliyiim

Bende tuplerimi baglattim 1 sene önce ksit vardı doktor doğum kontrol hapı kullanımı söyledi onu içmeye başladım 7 gündür regl yaok aynı zamanda bulantım var bu haptan mi yoksa bende mi suphelenmeliyiim
Tüp ligasyon ile çok zor bir ihtimal ama imkansız değilmiş. Fakat, doktora danışmanızda fayda var. Hekim olmadığım için bilgim yok inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…