Doğum Sonrası Cinsel Yaşam

kızlar bebeğiniz bu yaşadıklarınızın hepsini unutturuyordur eminim kokusu bile yeter diye düşünüyorum

bizimde yakinda kirkimiz cikiyor ama sanirim bizde baya baya kardes kardes olucaz gene..cesaretim yok gibi..ondan ziyade esim dogumda yanimdaydi yani olayi karsidan izledi bu yuzden sanirim o da cesaret edemez gibi.. Allah kolaylik versin ne diyeyim...

cok güzel moral oldunuz ha bu ne ya

bu durum yaşanabilir fakat bir bebek sahibi olmak ne kadar güzel bir duygu bunu yaşadığında vücudundaki çatlaklar önemini yitirecektir canım . inan buna.

aynen yazdklarının hepsıne katılıorum ben dogum yapalı 20 gun oldu eşımı şmdıden cıldrtacak laflar edıorum adam 40 ın cıkmasını ıple cekıo şuan :) insan kocasndanda cekınecekse yaşamasn ayol :))

Çok şükür istekliyiz 2 ay oldu sezaryen doğum yaptım ama canım çok yandı yarıda bıraktık,dr a gidicem ilk gece gibi oldu resmen :26:

bizde istek var ama oğluşum tam o sırada bağırıyor ağlıyo bütün istek gidiyo
napıcamızı şaşırdık uyuyuncada biz sızmış oluyrz anlamadım gittii

tuhaf mıyım bilmiyorum ama sanırım bir yanlışlık var. bebeğimiz doğalı neredeyse 5 ay oldu. bir kez denedik, ben zorlanınca bıraktık, 1 ay falan sonra da 1 kez oldu. ama benim hiççç isteğim yok. aklıma bile gelmiyor. 10 senelik evliyim, eşim zaten ezelden böyleydi, illa ben yanaşcam önce, e ben de yapmayınca artık bitti gitti. daha önce ben kovalardım resmen, anlatırdım derdimi ama çok da umurunda olmazdı. kocasından köşe bucak kaçan kadınları duydukça şaşırıyorum, bana da bu denk geldi. yorgunum diyo çıkıyo. ben de eskiden olsa üzülürdüm ama dediğim gibi artık istemiyorum, o yüzden işime de geliyor. bir taraftan da diyorum, böyle evlilik mi olur? annem bile anlamış başka bi konuda konuşurken, lafı geçmişti, çok önemli tabi diyo, çözmeniz lazım diyo. bende diyorum böyle olmayan erkekler de olamaz mı? hayır diyor daha genç bu normal değil. oofff off.

bizde de aynı problem var ama bizde eşim doğumdan önce böyleydi her gün olsun diye tuttururdu..şimdi bebeğim 6 aylık oldu daha 1 kere denedik oda olmadı ..bne istiyorum ama eşimde tık yok ...aklıma başka şeyler geliyo ama şüphelenecek hiç bişey bulamadım bu adama noldu anlamadım

Aslında olumsuz şeyleri çok düşünmemek lazım gelsede,kimi erkekler gerçekten eşinin bir bebeği dünyaya getirmesinden dolayı anlayamadığımız bir travma yaşıyorlar,o seksi vücut bir anda anneye dönüşüyor ,ben bir zaman sonra buna uyum sağlayacaklarını düşünüyorum. Ama çok koyvermemek lazım, evlilikte cinsellik bazen toparlayıcı ,çiftleri yakınlaştırıcı bi unsur olabiliyor. Belki biraz dikkatlerini çekerek istediğimizi alabiliriz.. :) Ben 26 eylülde mecburen sezeryanla doğum yaptım ağrı sızı türünden hiç sıkıntım olmadı neyseki, komik gelebilir ama tam 8 gün sonra birlikte olduk eşimle:) hareket kabileyitm kısıtlıydı fakat duygusal açıdan hiç bir gerileme olmamıştı,.. bu sebepten ben, kimi insanlarda doğum sonrası cinselliğe karşı çok fazla negatif etkilenme olmadığını düşünüyorum. Olacak diye olumsuz düşünmemekte fayda olabilir :)

sezeryan oldu benim ama sonraki ilk demenede çok canım yandı.

Son düzenleme:
Normal doğum oldu, fakat araya başka şehre taşınma vs vs. girdi iyice uzaklaştık. 3. yıla girdikten sonra yavaş yavaş başladık. O yanaşmamı bekledi ben bekledim, arada sırada birkaç kez oldu 3 yıl zarfında. Bizde mi problem var yoksa bukadar uzun ara veren oldumu

Misivam Merhaba,

Ben ergenliğe geçişte çok çatlamıştım. Kalçam basenim ve hatta göğüslerim...
Göğüslerimdekiler neredeyse kayboldu bacaklarımdakiler de... O yüzden google görsellerde gördüğüm
çatlak karın fotolarından sonra ödüm kopuyordu çatlaklardan... Aklım çıkıyordu ya böyle olursam diye...
Ki genelde genetik olduğu söylenir, benim annemin de karnı çok çatlamıştı...
Şuan 39. haftamdayım, doğumuma çok az kaldı ve hamdolsun üç tane birer cm.lik soluk minik çizikten başka karnım hiç çatlamadı.
Bunun sırrını şöyle açıklayayım,
1. her gün en az üç litre su içtim, damacana dayanmıyordu bana... :)
2. çok kilo almadım, sağlıklı beslenmeye ve bol meyve tüketmeye çalıştım. (aldığım toplam kilo 12)
3. ve hemen hemen her gün yağlandım :)
aktardan gidip kendime özel bir karışım yaptım :)
formülü şöyle: 2 şişe kakao yağı, 1 susam, 1 hindistan cevizi,1 fındık, 1 buğday, 1 badem, 1 çilek esansı yağı
(hem kozmetiklerden daha ucuz, hem de doğal olduğu için kesinlikle daha güvenilir bence, hatta bu karışımdan doğum sonrası çatlamasın diye göğüs uçlarıma da sürdüm,
yüzüme de sürdüm, ne gebelik aknesi ne çirkinleşme ne de lekelenme oldu cildeimde aksine daha da parladım, hem de kız bebek anneyi çirkinleştirir dedikleri halde :))
Tüm bunları birbirine karıştırıp sürüp durdum dokuz ay...
Bir de duşta sıcak suyu karnıma tutup yaklaşık beş dk masaj yaptım sadece su ve elimle...
Çok şükür faydasını gördüm...
İnşallah size de yarar, sevgiler...

ihihihihihhiii :) pardon siz bu mesajı ta ne zaman yazmışsınız hiç bakmamışım :)
kusura bakmayın :))))

biiizz
yok ya içimden gelmiyorr, sadece öpüşmek güzel, gerisi gelmiyorrr, zorla da olmuyor ne yapayım
onun da pek yok heralde, belki de üstüme gelmek istemiyor bilmiyorum
geçen aşk romanları okusana işe yarıyomuş diyo, demekki umursuyo
ama yok yani, aklıma bile gelmiyor, normal de değil, istemiyorum böyle olmasını da ama olmuyorrr

sezeryan yada normal doğumla cincel isteksizliğin bir alakası var mıdır acaba sizce..

Bebek nedeniyle oldu bittiye getiriyorduk ilişkilerimizi, ha ağladı ha ağlayacak diye. Çünkü dalmamışsa beşiğini sallamayı bırakınca uyanıyor kuzum. Biz de beşiği yanımıza aldık,hem onu uyuttuk hem.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…