- 31 Aralık 2013
- 241
- 29
- 34
eşim de farkında herşeyin ama hala umudu var sanırım benden :) açıkça reddediyorum.o da kendi başının çaresine bakıyo seninki gibi :) işi pişkinliğe vuruyo sürekli peşimde,söyleniyo hayatımdaki önem sırası 1 den 20 ye düşmüş,oğlunu çok sevse de hayatımızın içine etmişmiş vs..snırım bu tripleri her erkek yapıyordur.bizim durum biraz daha ciddi olabilir sizden.farklı konuları bahane ederek büyük kavgalar ediyoruz ve eşim kabul etse hemen boşanabilirim,bırakmıyo bi türlü yakamı.güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum.garip bi hayatım var anlayacağın bu yaşanması gereken doğal bi süreç mi bilmiyorum zaman gösterecek.ya eskiye döneceğiz ya da evliliğimiz böyle böyle sona erecek!!
of ya, bazı kadınlar kocalarından şikayetçi ya benimle olmak istemiyor diye, bende onlara özenir oldum:) benimki de bir umut yanaşıyor ama bende zerre kadar kalmamış istek.sen ilaç falan kullandın mı? yani cinsel gücü arttırıcı? hakkınızda hayırlısı olsun tabi ama bebeğinde çok küçük, kıyamıyorum annesi babası ayrı çocuklara.benimde 2 oğlum var, ayrılsam ilerde büyüdüklerinde "anne babamla niye ayrıldınız" diye sorduklarında verecek cevap mı şimdi bu isteksizlik