ARKADŞLAR çok mutsuz ve çaresizim eşimi çok seviyrm değerr veriyrm mükemmel biri ancak oğlum iki yaşına girmek üzere doğumdan sonra girdiğimiz ilişki sayısı bir elin parmakları kadar kilo aldım şişkoyum hiç çekici değilim kendimi çirkin hissedyrm aynalar küstüm bakımsızım çalışıyrm hiçbir işimi yetiştiremiyrm ne çocuğuma ne eşime ne işime yetiyrm kafayı sıyıracağım yaşadığım yer küçük bir yer bazı ihtiyçlarımı gerçekleştirmyrm zayıflayamıyrm yağ tulumu gibiyim bazen eşim diyor çaktırmdan şişkoluğumu ama anlıyrm tatilde bikinili bir bayana bakarken gördüm başımdan kaynar sular döküldü millet bakımlı bense yağlarımı kapatmak için bol ve uzun şeyler giymek zorundayım alıp başımı kaçıp gidecem ama nasıl oda olmuyr beni istemyr artık eskiden romantikdi isterdi beni şimdi sanki asker arkadşıyız çok kötüyüm paylaşıp anlatamıyrum da çok utangacım bu siteden başka ve sizden başka anlatacak destek isteyeck kimsem yok samimi arkadşım yok olanlara anlatsam millet ne der ağzı kese değil ki ama çözemyrm bir türlü kendimi tabiri cazise yeniden yaratamıyrm eşim beni tekrar sevsin arzulasın istyrm incecik bakımlı anneleri görünce özenip gıpta ediyrm birde kendime bakıyorum pejmurde bakımsız şişko biri ne yapacağım ben çıkmazlardayım depresyon yada ne derseniz deyin psikoloğada gidemem Allah aşkına yardım edin ne olur bir çözüm yolu bulun özelime yazanbilrsinz yada mailimi veririm msn mi veririm lütfen birileri yardım etsin bu son çığlıklarım artık ryhen çöküntüdeyim kimsem yok herşeyim olan eşimde benden uzaklaşyor
Çoğu anne aynı şeyi yaşıyor, niye üzülüyorsun ki. Ben de aynı durumdayım ve eşimle nasıl yakınlaşırız diye çare arıyorum. Bebeği ortamıza alıp yatmaktan hoşlanıyo eşim. Ben bebeği uyuturken uyuyakalıyorum. Çok yoruluyorum napim. İkimizde de hatalar var. Yaklaşık 2 aydır eşim benim yaklaşmamı bekliyor ama bir türlü buna fırsat yaratamıyorum. Hadi bu akşam uyumuycam diyorum yine kendimi toplayamıyorum.