Doğum Sonrası Cinsel Yaşam

ARKADŞLAR çok mutsuz ve çaresizim eşimi çok seviyrm değerr veriyrm mükemmel biri ancak oğlum iki yaşına girmek üzere doğumdan sonra girdiğimiz ilişki sayısı bir elin parmakları kadar kilo aldım şişkoyum hiç çekici değilim kendimi çirkin hissedyrm aynalar küstüm bakımsızım çalışıyrm hiçbir işimi yetiştiremiyrm ne çocuğuma ne eşime ne işime yetiyrm kafayı sıyıracağım yaşadığım yer küçük bir yer bazı ihtiyçlarımı gerçekleştirmyrm zayıflayamıyrm yağ tulumu gibiyim bazen eşim diyor çaktırmdan şişkoluğumu ama anlıyrm tatilde bikinili bir bayana bakarken gördüm başımdan kaynar sular döküldü millet bakımlı bense yağlarımı kapatmak için bol ve uzun şeyler giymek zorundayım alıp başımı kaçıp gidecem ama nasıl oda olmuyr beni istemyr artık eskiden romantikdi isterdi beni şimdi sanki asker arkadşıyız çok kötüyüm paylaşıp anlatamıyrum da çok utangacım bu siteden başka ve sizden başka anlatacak destek isteyeck kimsem yok samimi arkadşım yok olanlara anlatsam millet ne der ağzı kese değil ki ama çözemyrm bir türlü kendimi tabiri cazise yeniden yaratamıyrm eşim beni tekrar sevsin arzulasın istyrm incecik bakımlı anneleri görünce özenip gıpta ediyrm birde kendime bakıyorum pejmurde bakımsız şişko biri ne yapacağım ben çıkmazlardayım depresyon yada ne derseniz deyin psikoloğada gidemem Allah aşkına yardım edin ne olur bir çözüm yolu bulun özelime yazanbilrsinz yada mailimi veririm msn mi veririm lütfen birileri yardım etsin bu son çığlıklarım artık ryhen çöküntüdeyim kimsem yok herşeyim olan eşimde benden uzaklaşyor

Çoğu anne aynı şeyi yaşıyor, niye üzülüyorsun ki. Ben de aynı durumdayım ve eşimle nasıl yakınlaşırız diye çare arıyorum. Bebeği ortamıza alıp yatmaktan hoşlanıyo eşim. Ben bebeği uyuturken uyuyakalıyorum. Çok yoruluyorum napim. İkimizde de hatalar var. Yaklaşık 2 aydır eşim benim yaklaşmamı bekliyor ama bir türlü buna fırsat yaratamıyorum. Hadi bu akşam uyumuycam diyorum yine kendimi toplayamıyorum.

ben bunu gerçekten anlamıyorum. toplumun bize dayattığı saçma sapan kalıplara girmek için uğraşıyoruz... herkes sıfır beden olmak zorunda değil. eskiden de şişmanlık doğurganlık ve seksapel göstergesiydi mesela... o zaman adamların hormonları farklı mı çalışıyordu?

iş kendine güvenle biter. siz kendinizi ne kadar seksi hisederseniz adama da o sinyali verirsiniz.

40ım çıktığında 76 kilo falandım... karnım hala 7 aylık hamile gibiydi ve kollarımda, tüm karnımda kızılırmak gibi çatlaklar vardı. karnımın altında 25 cm kıpkırmızı kesi dikişim vardı. vs...vs... ama ben o değilim ki.. ben beden değilim. ben kalça , göğüs değilim ki onlar deforme olunca ben de değişeyim.

kusura bakmayın ama kocalarınızın yatağına kalça ve göğüs olarak girdikçe bu sorunlarınız bitmez. ruhunuzla var olabilmeyi öğrenmelisiniz bence. şu yorgunluğu da bahane etmeyin artık. hepimiz yorgunuz. hala yorgunum ki oğlum 8 aylık oldu. hala uykusuzum. kimse de sizden hürremle sülüman gibi tüm gece oynaşın demiyor. eşlerimize de vakit ayırabilmeliyiz. siz dikkatinizi bedeninizin kusurlarına çektikçe, adamın dikkatini de oraya yönlendirirsiniz.

umarım kimseyi kırmamışımdır ama kolik bir bebek ve kocaman çatlak bir göbekle cinsel hayatım tıkır tıkır işlediyse biraz toparlanın demekte hakkım var bence...

bir örnekle olayı açıklamaya çalışayım.

bir yemek yaptınız ama sonuç hoşunuza gitmedi. berbat göründüğünü ve tadının iğrenç olduğunu, kocanızın kesinlikle beğenmeyeceğini düşünüyorsunuz. adam eve girer girince de, " çok kötü bir yemek, biliyorum beğenmeyeceksin, tuzu eksik, löp löp yağ içinde... kesinlikle az yağlı olmasını tercih ederdin.. lokantada falanca yemeğe bakışını gördüm. benim yemeğim berbat. tadı da felaket. sevmeyeceksin" deyip durdunuz.

adamda daha yemeğin tadına bakmadan iştah bıraktınız mı???????????

ARKADŞLAR çok mutsuz ve çaresizim eşimi çok seviyrm değerr veriyrm mükemmel biri ancak oğlum iki yaşına girmek üzere doğumdan sonra girdiğimiz ilişki sayısı bir elin parmakları kadar kilo aldım şişkoyum hiç çekici değilim kendimi çirkin hissedyrm aynalar küstüm bakımsızım çalışıyrm hiçbir işimi yetiştiremiyrm ne çocuğuma ne eşime ne işime yetiyrm kafayı sıyıracağım yaşadığım yer küçük bir yer bazı ihtiyçlarımı gerçekleştirmyrm zayıflayamıyrm yağ tulumu gibiyim bazen eşim diyor çaktırmdan şişkoluğumu ama anlıyrm tatilde bikinili bir bayana bakarken gördüm başımdan kaynar sular döküldü millet bakımlı bense yağlarımı kapatmak için bol ve uzun şeyler giymek zorundayım alıp başımı kaçıp gidecem ama nasıl oda olmuyr beni istemyr artık eskiden romantikdi isterdi beni şimdi sanki asker arkadşıyız çok kötüyüm paylaşıp anlatamıyrum da çok utangacım bu siteden başka ve sizden başka anlatacak destek isteyeck kimsem yok samimi arkadşım yok olanlara anlatsam millet ne der ağzı kese değil ki ama çözemyrm bir türlü kendimi tabiri cazise yeniden yaratamıyrm eşim beni tekrar sevsin arzulasın istyrm incecik bakımlı anneleri görünce özenip gıpta ediyrm birde kendime bakıyorum pejmurde bakımsız şişko biri ne yapacağım ben çıkmazlardayım depresyon yada ne derseniz deyin psikoloğada gidemem Allah aşkına yardım edin ne olur bir çözüm yolu bulun özelime yazanbilrsinz yada mailimi veririm msn mi veririm lütfen birileri yardım etsin bu son çığlıklarım artık ryhen çöküntüdeyim kimsem yok herşeyim olan eşimde benden uzaklaşyor
canım sıkma canını eğer çok kötü durumdaysan önce bi silkelen kendine gel bence gördüğüm kadarıyla sorunlarının farkındasın bu başarınn yarısı demek ..
ben yeni doğum yaptım bikaç gündür çok kötüydüm ama bugün kalktım ve biraz bişilerle uğraştım evimi temizledim kendimi temizledim :)yani yaptığım hiç bişey yok aslında ama bu bile beni mutlu etti çünkü kaçgündür üzerim süt kokulu kucağımda bebek dolanıyodum ...ben bi an önce kırkım çıksın eşimle ilişkimize devam edelim istiyorum hatta takvime bile bakıyorum ne zaman bitcek diye çünkü kendimi böyle daha mutlu hissedicem biliyorum ..
ben hiç yatmadım sezeryan oldum 2. gün ayaktaydım ne ağrım var ne sızım çok şükür dünyalar tatlısıda bi kızım var şükretcek çok şeyim varken neden üzülüyorum neden bu haldeyim diye kendime kızdım ..
bence sen de ufakta olsa kendinde değişiklikler yap ve kilo vermek istiyosan ver spor yap yemene dikkat et bak hayatın nasıl düzene giricek ..
ben lohusayım oruçta tutmuyorum ama okadar az yiyorumki lohusayız diye tıkınıp durmaya gerek yok sıvı içiyorum tatlı şeyler yiyorum deli gibi yemek ekmeğe saldırmıyorum .. bazıları bunu bahane edip salıyo kendisini ve lohusalıkta alınan kilolar hiçte kolay verilmiyomuş..
saçlarının modelini değiştir kendine bi diyet uygula değişik kıyafetler al kendine ve eşine kur yap hepsinden önemlisi sen kendini çektikçe adam uzaklaşıyo senden farkında ol bunun .. erkeklerin çokta bunlara taktığını sanmıyorum biz onlardan daha çok takıntılıyız önemli olan kendini nasıl sunduğun unutma !

daha önce 5 aylık hamile iken yazmıştım şuanda 2 aylık bi bebeğim var :)
vaktim yok die bencede kimse yakınmasın vakit yaratılıyo..
karnımda çatlaklarım koca bi çanağım var 5 aylık hamile iken sahip olduğum göbeğe sahibim ...
sipinal sezeyan oldum ilk gün ayağa kalktım onca ağrımla..
eve geldim 53. günümde ben dayanamayıp eşime saldırdım :)
yani birazda siz isteyin doğumdan sonra eşler geri tutuyo kendini genelde sizede rahat gelip yanaşmıyosunuz.
yani iş istemekte bu kadar şeye ramen kendimi seksi ve çekici bulabiliyorum eşimde öyle.
ben bunu söylüyorum 19 yaşındayım ve siz görüp geçirenlerden daha rahat daha kendine güvenliyim
toparlanın ilk önce kendiniz için yapın sonra eşinizin karşısına çıkın İSTEYİN VE YAPIN....

5 ay oldu doğum yapalı..eşimle kardeş olduk...çünkü ilişki sırasında canım çok yanıyor..böyle olunca da kendimi çok kasıyorum....sezeryanla doğum yaptım...doğumdan önce böyle bir sıkıntım yoktu..daha ne kadar sürecek bu böyle...doğumdan sonra sadece toplasam 5 kez birliktelik olmuştur o da tam anlamıyla değil güç bela..ben de istek falan da kalmadı..dr a gitmeyi düşünüyorum ama bebek olunca değil dr a tuvalete bile gidemez oldum..:KK43:(((

bende 2 ay oldu doğum yapalı bi kere yaptık ilk geceki gibi canım yandı...şimdi bizde kardeş gibiyiz araya ramazan girdi ama benim eşim yanaşmıyo nedense ...

kusura bakmayın ama bazı insanlar bu olayı çok abartıyor yok hamileyken beraber olamıyorum doğum yaptım beraber olamıyorum bana saçma geliyor kendilerinin önüne set çekmişler rahat olun hamilelik öncesinde manken miydiniz sanki eşiniz sizi çatlağınız kilonuz göbeğinizlede sever siz eşinize ben kötüyüm sinyali vermedikçe

ben bunu gerçekten anlamıyorum. toplumun bize dayattığı saçma sapan kalıplara girmek için uğraşıyoruz... herkes sıfır beden olmak zorunda değil. eskiden de şişmanlık doğurganlık ve seksapel göstergesiydi mesela... o zaman adamların hormonları farklı mı çalışıyordu?

iş kendine güvenle biter. siz kendinizi ne kadar seksi hisederseniz adama da o sinyali verirsiniz.

40ım çıktığında 76 kilo falandım... karnım hala 7 aylık hamile gibiydi ve kollarımda, tüm karnımda kızılırmak gibi çatlaklar vardı. karnımın altında 25 cm kıpkırmızı kesi dikişim vardı. vs...vs... ama ben o değilim ki.. ben beden değilim. ben kalça , göğüs değilim ki onlar deforme olunca ben de değişeyim.

kusura bakmayın ama kocalarınızın yatağına kalça ve göğüs olarak girdikçe bu sorunlarınız bitmez. ruhunuzla var olabilmeyi öğrenmelisiniz bence. şu yorgunluğu da bahane etmeyin artık. hepimiz yorgunuz. hala yorgunum ki oğlum 8 aylık oldu. hala uykusuzum. kimse de sizden hürremle sülüman gibi tüm gece oynaşın demiyor. eşlerimize de vakit ayırabilmeliyiz. siz dikkatinizi bedeninizin kusurlarına çektikçe, adamın dikkatini de oraya yönlendirirsiniz.

umarım kimseyi kırmamışımdır ama kolik bir bebek ve kocaman çatlak bir göbekle cinsel hayatım tıkır tıkır işlediyse biraz toparlanın demekte hakkım var bence...

off nihayet iyi şeyer yazan bir bayan gözüm korktu valla hep anneme sorarım normal doğum sonrası ilişkiyi falan 4 çocuk doğurmuş kadın en fazla 2 hafta ara vermişler bu kadar bırakmayın kendinizi kilo kuruluk bu tip şeyer hep geçici ama cinsel hayat olmadan değil

arkadaşlar bu konuda doktorlardan destek alıp pozitif sonuca varan varmı??? doğum yapalı 6.5 ay oldu ve 3 aydır doktora gidiyorum öncelikle kadın doğuma gittim psikiyatriye yönlendirdi ilaç yazamam diyip psikoloğa yönlendirdi oda. sonuçmu? hiçbir gelişme yok denecek kadar yani. doktorumdanda memnun değilim, eşimin yaklaşımındanda. doktorumu değiştirmek istiyorum ama olurmuki acaba??? yardım lütfen

arkadaşlar bu konuda doktorlardan destek alıp pozitif sonuca varan varmı??? doğum yapalı 6.5 ay oldu ve 3 aydır doktora gidiyorum öncelikle kadın doğuma gittim psikiyatriye yönlendirdi ilaç yazamam diyip psikoloğa yönlendirdi oda. sonuçmu? hiçbir gelişme yok denecek kadar yani. doktorumdanda memnun değilim, eşimin yaklaşımındanda. doktorumu değiştirmek istiyorum ama olurmuki acaba??? yardım lütfen

canım tam olarak ne hissediyorsun?

mesela ben ilkinde tekrar hamile kalıp o sezeryan acılarını çekerim diye korkmuştum çünkü travmatik bir doğumdu. çok kasmıştım, korkmuştum. sendeki mesela hamile kalma korkusu mu?

denemeleriniz oldu da canın mı yandı? çünkü öyle olması normal, ilk bir kaç seferde canın yanıyor ama pes etmezsen geçiyor hiç korkma.

bedeninle ilgili kaygıların yüzünden mi kaçıyorsun eşinden? yukarıdaki mesajımı oku:)

anne olduğun için cinselliği artık yakıştıramıyor musun? psikolojik olarak ilişkiden mi soğudun?

sorununu tam olarak ifade edersen daha iyi yardım edebileceğimize inanıyorum.

istersen özelden de yazabilirsin

yeni üye olduğum için özelden yazma şansım yok :))

öncelikle istek yok hiç yok hemde.

isteksizlikten dolayı kasılmalar olup canım yanıyor.

temizlik takıntısı oldu bende günde 2 defa duş almazsam kötü hissediyorum, kızımıda hergün yıkıyorum. e eşimdende bunu istiyorum devamlı. olmayınca yaklaşamıyorum. ve bu yüzden eşimdende soğudum ona karşı hislerim değişti.

kilolarım baya bi psikolojimide bozdu farkındayım. hem kendimi beğenmiyorum hemde eşimin beğenmediğini hissediyorum.

vede yorgunluk...

baya bi açık açık yazdım umarım tanıdık biri çıkmaz burdan :))

yeni üye olduğum için özelden yazma şansım yok :))

öncelikle istek yok hiç yok hemde.

isteksizlikten dolayı kasılmalar olup canım yanıyor.

temizlik takıntısı oldu bende günde 2 defa duş almazsam kötü hissediyorum, kızımıda hergün yıkıyorum. e eşimdende bunu istiyorum devamlı. olmayınca yaklaşamıyorum. ve bu yüzden eşimdende soğudum ona karşı hislerim değişti.

kilolarım baya bi psikolojimide bozdu farkındayım. hem kendimi beğenmiyorum hemde eşimin beğenmediğini hissediyorum.

vede yorgunluk...

baya bi açık açık yazdım umarım tanıdık biri çıkmaz burdan :))

canım kilo ve yorgunluk bence temizlik takıntını kabul edilebilir kılmak için bahanen olmuş.

temizlik takıntın için psikiyatra değil psikologa gitmeni öneririm. işlem sırasında kafanda eşinin duş alıp almadığı ya da kötü koktuğu varsa isteksizliğin normal zaten.

bence temizlik takıntından kurtulunca gerisi kendilğinden gelecektir.

canım kilo ve yorgunluk bence temizlik takıntını kabul edilebilir kılmak için bahanen olmuş.

temizlik takıntın için psikiyatra değil psikologa gitmeni öneririm. işlem sırasında kafanda eşinin duş alıp almadığı ya da kötü koktuğu varsa isteksizliğin normal zaten.

bence temizlik takıntından kurtulunca gerisi kendilğinden gelecektir.

psikoloğa gidiyorum zaten ama dediklerini yapınca işler aksine dahada sarpa sardı :))

kiloya gelince koskoca sülalemde en kilolu ben oldum, herkez zayıftır bizde ve herkez bişiler söylüyor belli etmesemde içim acıyor, canım yanıyor.

ayrıca eskiden beri kokulara hassastım ben hiç sorun olmuyordu orda eşim değişti aslında, e oda bırak değişmeyi aksine ilerliyor.

sizi tebrik ediyor söylediklerinize ekleyecek tek kelime bulamıyorum.

Son düzenleme:
Biz hamılelıkten baslayarak dgum sonrası da 8 ay kardes olduk:KK43:(
Esim eskıden pesımden ayrılmazdı,dogum sonrası cok soguktu..
İşin kötu tarafı benım cınsel ıstegım fecı arttı ,bazen gururu kenara
atıp adımlar attım,cok az da o adım attı..Bebegın verdıgı yorgunlukla
genelde sızardı,zaten 12 onun yatma saatıydı her zaman..Neyse
böyle böyle derken sımdı bosanma asamasındayız maalesef bu
dönemı hafıf sıyrılarla atlatamayanlardanız:KK43:((

Doğum yapalı 2 ay geçti eşimle ben kardeş gibi olduk.Eşim bana doğumdan beri soğuk davranıyor
yanıma yaklaşmıyor beni artık arzulamadığını düşünüyorum bende kendimi eskisi kadar cezbeci bulmuyorum
Eşimin artık beni beğenmediğini düşünüyorum onu kaybetmekten korkuyorum ne yapmalıyım bana yardım edin.

Doğum yapalı 2 ay geçti eşimle ben kardeş gibi olduk.Eşim bana doğumdan beri soğuk davranıyor
yanıma yaklaşmıyor beni artık arzulamadığını düşünüyorum bende kendimi eskisi kadar cezbeci bulmuyorum
Eşimin artık beni beğenmediğini düşünüyorum onu kaybetmekten korkuyorum ne yapmalıyım bana yardım edin.

eşinden bi adım bekleme bence çok ayrıntıya giremicem ama birazda bayanlarda bitiyo iş ..
adımları sen at onu istediğini ona belli et hatta abart atla kucağına bence bu duruma hiç bi erkek hayır demez..
biz kadınlar gurur yapıp cinsellilkte ilkleri hep erkekten bekliyoruz..
hayır bunu yanlış buluyorum ben ..
benimde doğumdan sonra kilom kaldı karnım vallahi 5 -6 aylık giibi hala ve vücüdum baştan aşağı çatlak ama umrumda bile değil benim eşimde ilk zamanlar canım yanıcak diye bebeğin verdiği yorgunlukla filan pek yanaşmıyodu ..
ama ilk adımları ben attım hatta onu çok şaşaırttığım anlar oldu ...
ilk doğum yaptığımda dağınık saçlar lohusa teri vücüt sürekli akan göğüsler sarkık karın ve göğüs vs vs vs kızımın sürekli ağlaması........
bidaha hiç eskisi gibi olamıcaz diye düşünüyordum eşimde itiraf etti hatta oda toparalanamıcam sanmış ama 40ım çıktığı gün tamamen farklı bi kadın oldum ..
eşimi dedğim gibi çok şaşırttım şimdi eşim 2 gün ilişkiye girmesek 3. güne resmen kovalıyo evin içinde eskisinden çokdaha iyiyiz diyebilirim..
yani bu cinsellikte herşeyi adamlardan beklemek yanlış canın istiyosa bi yolunu bulup kocana yaklaşıcaksın arkadaşş
cinsellik evliliğin temel taşlarından bence çok dikkat edin ..

eşinden bi adım bekleme bence çok ayrıntıya giremicem ama birazda bayanlarda bitiyo iş ..
adımları sen at onu istediğini ona belli et hatta abart atla kucağına bence bu duruma hiç bi erkek hayır demez..
biz kadınlar gurur yapıp cinsellilkte ilkleri hep erkekten bekliyoruz..
hayır bunu yanlış buluyorum ben ..
benimde doğumdan sonra kilom kaldı karnım vallahi 5 -6 aylık giibi hala ve vücüdum baştan aşağı çatlak ama umrumda bile değil benim eşimde ilk zamanlar canım yanıcak diye bebeğin verdiği yorgunlukla filan pek yanaşmıyodu ..
ama ilk adımları ben attım hatta onu çok şaşaırttığım anlar oldu ...
ilk doğum yaptığımda dağınık saçlar lohusa teri vücüt sürekli akan göğüsler sarkık karın ve göğüs vs vs vs kızımın sürekli ağlaması........
bidaha hiç eskisi gibi olamıcaz diye düşünüyordum eşimde itiraf etti hatta oda toparalanamıcam sanmış ama 40ım çıktığı gün tamamen farklı bi kadın oldum ..
eşimi dedğim gibi çok şaşırttım şimdi eşim 2 gün ilişkiye girmesek 3. güne resmen kovalıyo evin içinde eskisinden çokdaha iyiyiz diyebilirim..
yani bu cinsellikte herşeyi adamlardan beklemek yanlış canın istiyosa bi yolunu bulup kocana yaklaşıcaksın arkadaşş
cinsellik evliliğin temel taşlarından bence çok dikkat edin ..

seni tebrik ediyorum tatlım bayramı bekliyorum ben bayram sekeri vericem esime simdilik memleketteyim..

herşey çok açıklayıcı çok güzel. ben 3 yıllık evliyim. şuan bebek düşünmüyoruz. ben bi çocuk sahibi olmayı herkes gibi çok istiyorum ama çok fazla endişelerim var. evlendikten sonra 6 kilo aldım. kızken aşırı zayıftım. şimdi normal 52 kiloyum. buna rağmen kilo alımında kalçamda acayip çatlamalar oldu. hamile olduğumda bu çatlaklar dahada artarsa tam bi facia olurum. tüm vücudum yol haritası gibi olur herhalde. bu yüzden çok korkuyorum ve pisikolojik olarak hamile kalmak istemiyorum. bunu nasıl engelleyebilirim. bunu aramızda yaşamış olanlar elbette vardır. bu durum nasıl atlatılabilir yada nasıl önlenebilir. paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Bende senı le aynı endişedeyim veaynı çatlaklar bendee var kalçamda .. Ya doğgumdan sorna göğüslerims arkrsa genişliyor her tarafımız harşta.. off. Ya kalçda gğüsten ibaret değiliz ama kendimi iç öyle ögrmediğim için baya psikoljık tranva yaşarım..

Bende senı le aynı endişedeyim veaynı çatlaklar bendee var kalçamda .. Ya doğgumdan sorna göğüslerims arkrsa genişliyor her tarafımız harşta.. off. Ya kalçda gğüsten ibaret değiliz ama kendimi iç öyle ögrmediğim için baya psikoljık tranva yaşarım..

canım her şey sana bağlı...

o travmayı ben her gün yaşıyorum. ben hep 45 kiloydum. nişanlıyken ilaçlar yüzünden 65 kilo oldum. evlendim 70 oldum. doğuma 84 kilo gittim. 80 beden göğüslerim 105 beden oldu. vs vs

aynaya bakınca eteklerden pörtleyen göbeğimi görünce "bana ne oldu" diyorum. hatta bazen ilişkide istem dışı karnımı kapatmaya çalışıyorum eşim kızıyor, "ben seni seviyorum oranı buranı değil" diyor... demem o ki ben kendim ettim kendim buldum.

hamile kalıp doğurup kız gibi olanlar da var. her gün karnını kalçanı yağlarsın güzelce, her gün hamile egzersizini yaparsın, eğer göbekli hamile kalmazsan doğumdan sonra da göbeğin kalmaz. bunlar da dert mi;?

o meleğin kokusuna, sıcağına, emen minik ağzına kurban olsun hepsi...

X