Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar,
Benim 10 aylık bir oglum var, biz esimle evlendik ve 3 ay sonra hamile kaldim ve bebegimiz dogdu fakat ben daha 2 aylık evliyken seks bitti gibi bir sey oldu Ayda bir yapmaya basladık eşim hep yorgun hep yprgundu ben istedıgım zaman o ıstemedı, o ıstemedıkce ben de ıstemedım tabıı, ve hamılelıgımı ogrendıgımızde eşimde tamamen bir psikoloji olustu, ıcımde bebek var dıye bahane buldu yıne beraber olamadık, ben ıstıyordum ama o zora yapmak ıstedı ve bu ayda bır oldu. Hamılelıgımın son 6 ayında zaten hıc bır sey yapmaz olduk ve bebus dogdu , sımdı 10 aydır toplasanız en fazla 6 kere bırlıkte olmusuzdur , ne ben ıstıyorum ne o ıstıyor ; o ıstedıgınde ben yorgun oluyoeum, ben ıstedıgımde o yorgun oluyor ama bu durumun ıkı tarafta da psıkolojık engellendıgını anlıyorum i yanı ısımız yorgunluk degıl ısımız bırbırımızı cekıcı bulmamak ve ıstememekten kaynaklanıyor
Ben kocamı cekıcı bulmuyorum artık ve o benı ıstemedıkce ben kadınlıgımı unutuyorum ve hıc de heyecanlanmıyorum. Benım dıledıgım on sevısmelerı de yapmayan bır kocam var , direk olaya girmek ıstıyor, bu konuyu guzelce konusarak actıgımda da bana bagırıverıyor hıc ıletısımımız de yok, evde ıkısı bırbırınden nefret eder dusman seklınde konusmadan ıletısım kurmadan oturuyoruz ben bebekle ılgılenıyorum, o da bana devamlı satasıyor: ben hep ona göre kötu anneyım ben bir turlu yaranamadım ben bebegım ıcın işimi bırkatım 24 x7 bebegımleyım eve kapandım resmen , ama kocam bir kere bana guzel bir soz soylemedı i, bir kere guzel bir gece gecırmedık, hep kavga hep kavga i, dolaysıyla bebek de etkılenıyor ve dogdugundan berı sınırlı bır bebegım oldu bunu engelleyemedım Kocamla ıletısım kuramadım, evlılık ve bebek hıc dusundugum gibi olnmadı, daha hamıle degılken de ıletısım sorunumuz zaten baslamıstı sımdı tamamen tavan yaptık Ne yapacagımı bılmıyorum; aıle terapıstıne gıdelım dedım bir gun bana " sen delısın sen gıt senın ıhtıyacın var sen deli kadınsın" deyıp durdu, tamamen savunma mekanızması yapıpo tum sınırını sıkıntısını bana yönlendırıyor ama ben de bir yere kadar dayanamıyorum artık, bosanmak istiyorum resmen
Bana fıkrı olan varsa lutfen yazsın senağlama
86. GÜNÜM daha hiç denemedim....
geçen hafta sipral taktırdım... 1 hafta ilişkiye girmemek gerekiyormuş...
ama istek sıfırın altında... eşim istedi diye sipral taktırdım ama benim hiç yapasım yok ki....
5 ay oldu doğum yapalı..eşimle kardeş olduk...çünkü ilişki sırasında canım çok yanıyor..böyle olunca da kendimi çok kasıyorum....sezeryanla doğum yaptım...doğumdan önce böyle bir sıkıntım yoktu..daha ne kadar sürecek bu böyle...doğumdan sonra sadece toplasam 5 kez birliktelik olmuştur o da tam anlamıyla değil güç bela..ben de istek falan da kalmadı..dr a gitmeyi düşünüyorum ama bebek olunca değil dr a tuvalete bile gidemez oldum..(((
canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı sorun ben de de var benim oğlum da 4 buçuk aylık oldu. Bu sorun devam ettikçe esimle birbirimizden uzaklaşıyoruz ya çok fena
normal doğum yaptım hamilelik boyunca son güne kadar ara vermedik lohusalık biter bitmez de başladık evet ilk birkaç seferi can yakıcıydı ama sonra sonra daha iyi olmaya başladı öyle gevşeme falan da olmadı hatta sıkılaşma olduğunu düşünüyorum