Doğum Sonrası Cinsel Yaşam

bende doğuma gidene kadar ilişkiye girdik sonra 40 zor saberttim bende de aksine hormonlar yükseldi ama sonraları aalma oldu bebek çok yordu kimse yoktu doğumdan sonra yanımda sezeryanla yapmıştım bide ama 2 aydır gene aynı düzene girdim maşallah

48 gun oldu dogum yapalı daha esımle bır kez beraber olalım dedık sol tarafta ıcte acı oldu ve bıraktk acaba dıkıslerm duruyormu dursa yırtılırdı sanırım deıl mı

valla kızlar bi ara doğumdan sonra bizde bi soğukluk yaşadık ama hemen doğumdan sonra deilde annesi bizdeydi eşimin tartıştık annesiyle.......çok kötü o bana hakaret etti bende ona terbiyesizin teki olduğunu söledim ben haklıydım eşimde biliyo....ama yinede beni suçladı ....nese bu kadın gitti ve aramızda soğukluk başladı....bende ona sıkıtılarımı ve bu soğukluğumuzdan dolayı sıkıldığımı eğer beni sevmiyosa ve böle devam edeceksek boşanmak istediğimi anlatan bi mektup yazdım ve eve gelir gelmez verdim. çok ciddiydim......okudu........şakaya aldı.....annesinin ne cadaloz pislik olduğunu kendide gayet iyi biliyo.............. 8 ay geçti üstünden bu olayın..şu anda gayet iyiyiz.....hemde süperiz....artık o kadını evimin kapısının önüne bile sokmakmı asla.....herkes evine...oğluda çok özlerse gitsin görsün asla karışmama....böle çok huzurluyuzzz:nazar:

Arkadaşlar,
Benim 10 aylık bir oglum var, biz esimle evlendik ve 3 ay sonra hamile kaldim ve bebegimiz dogdu fakat ben daha 2 aylık evliyken seks bitti gibi bir sey oldu :KK43: Ayda bir yapmaya basladık eşim hep yorgun hep yprgundu ben istedıgım zaman o ıstemedı, o ıstemedıkce ben de ıstemedım tabıı, ve hamılelıgımı ogrendıgımızde eşimde tamamen bir psikoloji olustu, ıcımde bebek var dıye bahane buldu yıne beraber olamadık, ben ıstıyordum ama o zora yapmak ıstedı ve bu ayda bır oldu. Hamılelıgımın son 6 ayında zaten hıc bır sey yapmaz olduk ve bebus dogdu , sımdı 10 aydır toplasanız en fazla 6 kere bırlıkte olmusuzdur , ne ben ıstıyorum ne o ıstıyor ; o ıstedıgınde ben yorgun oluyoeum, ben ıstedıgımde o yorgun oluyor ama bu durumun ıkı tarafta da psıkolojık engellendıgını anlıyorum i yanı ısımız yorgunluk degıl ısımız bırbırımızı cekıcı bulmamak ve ıstememekten kaynaklanıyor :KK43:
Ben kocamı cekıcı bulmuyorum artık ve o benı ıstemedıkce ben kadınlıgımı unutuyorum ve hıc de heyecanlanmıyorum. Benım dıledıgım on sevısmelerı de yapmayan bır kocam var , direk olaya girmek ıstıyor, bu konuyu guzelce konusarak actıgımda da bana bagırıverıyor hıc ıletısımımız de yok, evde ıkısı bırbırınden nefret eder dusman seklınde konusmadan ıletısım kurmadan oturuyoruz ben bebekle ılgılenıyorum, o da bana devamlı satasıyor: ben hep ona göre kötu anneyım ben bir turlu yaranamadım ben bebegım ıcın işimi bırkatım 24 x7 bebegımleyım eve kapandım resmen , ama kocam bir kere bana guzel bir soz soylemedı i, bir kere guzel bir gece gecırmedık, hep kavga hep kavga i, dolaysıyla bebek de etkılenıyor ve dogdugundan berı sınırlı bır bebegım oldu bunu engelleyemedım:KK43: Kocamla ıletısım kuramadım, evlılık ve bebek hıc dusundugum gibi olnmadı, daha hamıle degılken de ıletısım sorunumuz zaten baslamıstı sımdı tamamen tavan yaptık:KK43: Ne yapacagımı bılmıyorum; aıle terapıstıne gıdelım dedım bir gun bana " sen delısın sen gıt senın ıhtıyacın var sen deli kadınsın" deyıp durdu, tamamen savunma mekanızması yapıpo tum sınırını sıkıntısını bana yönlendırıyor ama ben de bir yere kadar dayanamıyorum artık, bosanmak istiyorum resmen :KK43:
Bana fıkrı olan varsa lutfen yazsın :KK43:senağlama

Sorunun hala devam ediyor mu bilmiyorum ama ben de evliliğimin başında eşimle ciddi problemler yaşadım (Bizimki cinsel yaşamda değildi sosyal yaşamdaydı daha çok) Psikolojim bozuldu ilaç kullanmaya falan başladım sonra fark ettim ki kendime yapıyorum ben sosyal bir insanken tamamen kendimi eşime adamış gibiyim ev iş arasında gidip geliyorum kimseyle görüşmüyorum. Ben bir bireyim ve kendime ait zamana ihtiyacım var dedim ve önce bir sosyal derneğe gitmeye başladım haftada bir gün bir kaç saat sonra açıköğretimden 2. üniversiteme yazıldım (ben öğretmenim) yazın okullar kapandığında sıkılmayayım diye ders bırakıp bütünleme için dersaneye falan gidiyorum. Anlatmak istediğim işin sırrı kendine ait zaman dilimleri yaratabilmekte. Çocuk var dediğini duyar gibiyim ben çocuğumu eşime bırakıyorum olmadı arkadaşlarıma bırakıyorum ama kendime ait zamanımdan taviz vermemeye çalışıyorum. Tamamen kendini eşine adadığında fark etmeden ona sardırabiliyorsun erkeklerde bundan sıkılıyorlar. Bence bu yöntemi bir dene tabii hala boşanmadıysan.

bende sezeryanlı dogum yaptım.3ay oldu ısteksızlık sızlama yanma kuruluk oldu. kendımı cok kötu hissedıyorum mutsuzum.kadınlıgımı hısedemıyorum kocama yetmıyorum.sorun sorunnn

28. günün kanamam bazı günler az bazı günler çok devam ediyor..

aklıma geldikçe nasıl yapıcam diyorum... inanılmaz bir soğukluk var

Dün 40 ımız çıktı. Bende kendimi hazırlasam iyi olacak. Kanamada durdu. Sezeryan dikişlerim acıyo ama. Göbekten yediğim iğne yerlerini saymıyorum. Rahimağzındaki dikişler temiz diye doktorum almamış doğumda. 2. gebelikte gerek kalmaz diye.
Öffff kendimi çok dikilmiş buldum nasıl olacaksa.

kullanıcı talebi...kullanıcı talebi...kullanıcı talebi...kullanıcı talebi...kullanıcı talebi...

Son düzenleyen: Moderatör:
herkes kötü yazmış ben şuan 5 aylık hamileyim :) evlenelide 5 ay oldu ilk geceden hamile kalmışım :)
artık eşim benden korkuyor :)
ilişkiye en az 2 günde 1 giriyoruz :) biraz kilo aldım yoruluyorum o yüzden yoksa evliliğimin ilk aylarında bi sabah bi akşam
ilişkiye giriyorduk:
eşim çok anlayışlı gece yarısı bile uyanıp beni seviyor dünyanın en güzel annesi vs. die
her sabah işe giderken beni öpüyor :) sonra bebeğini öpüyor yani karnımı :)
çok hoşuma gidiyor özel olarak yanına çağırıp beni ve bebeğini öpüyor
hep böyle değiliz tabi :) akşamları kaplan kesiliyorum :) kendisi korkuyordu ilişkiye girmekten bebeğe zarar veririm diye
doktorun yanına sokup doktora sormasını bir sıkıntı olmadığını söyledim öyle daha rahat ilişki yaşıoruz
benimde canım yanıyordu ilk başlarda oturup ağladığım oluyordu ama eşim çok destek sağlıyor bana
gece yatarken üstümü kapatıyor ( ama ben dağıtıyorum :))
çoraplarımı çıkarıyo su getirip ayak ucuma terlik koyuyo :) rabbim ondan razı olsun en büyük destekçim ve her halimden anlıyor konuşmayı seviyoruz
her konuda konuşabiliyoruz.
Sizede tavsiyem sitres yapmayın hiç bi zaman olumsuz düşünmeyin pozitif olun çünkü her kadın bir erkeğe yetebilir :)

86. GÜNÜM daha hiç denemedim....

geçen hafta sipral taktırdım... 1 hafta ilişkiye girmemek gerekiyormuş...

ama istek sıfırın altında... eşim istedi diye sipral taktırdım ama benim hiç yapasım yok ki....

86. GÜNÜM daha hiç denemedim....

geçen hafta sipral taktırdım... 1 hafta ilişkiye girmemek gerekiyormuş...

ama istek sıfırın altında... eşim istedi diye sipral taktırdım ama benim hiç yapasım yok ki....

aynen hiç istemiyorum bende yazık eşim istiyor unuda zorla yapıyorum o üzülmesin diye oda farkediyo çünkü fazla öpmüyorum neden böyle oldum anlamadım aslında doğumdan önce hep ben isterdim yani sapık durumunda bendim şimdi tık yok bende :)

5 ay oldu doğum yapalı..eşimle kardeş olduk...çünkü ilişki sırasında canım çok yanıyor..böyle olunca da kendimi çok kasıyorum....sezeryanla doğum yaptım...doğumdan önce böyle bir sıkıntım yoktu..daha ne kadar sürecek bu böyle...doğumdan sonra sadece toplasam 5 kez birliktelik olmuştur o da tam anlamıyla değil güç bela..ben de istek falan da kalmadı..dr a gitmeyi düşünüyorum ama bebek olunca değil dr a tuvalete bile gidemez oldum..:KK43:(((

canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı sorun ben de de var benim oğlum da 4 buçuk aylık oldu. Bu sorun devam ettikçe esimle birbirimizden uzaklaşıyoruz ya çok fena

canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı sorun ben de de var benim oğlum da 4 buçuk aylık oldu. Bu sorun devam ettikçe esimle birbirimizden uzaklaşıyoruz ya çok fena

kızlar sezaryen dogumdan sonra mutlaka ilişki de agrı oluyo ben 4 5 ilşkiden sonra zamanla aştım bunu ama geçiyo bebegım 8 aylık ben esimi iterdim git diye istemeseniz de istekli görünün eşinizi sogutmayın çünkü gececek ben sogttum farkında olmadan annelik hislerım agır basar utanırdım bebegımden sonraları eşim istemez oldu ben üzüldüm çünkü ben düzelmiştim artık. şimdi yenı yenı düzeldik eski romantık gunlerımıze dönuyoruz bebegımın de odasını ayırdım bu da cok faydalı oldu o karsı odada sesını hemen duyuyorum am bolelıkle en küçük bi tıkırtıda uyanacak mı korkusu yok...

kızlar yardım ocak ta doğum yapan ablam 19 nisanda hasta oldu ve bu ay olmamış 3 gün gecikmiş ben hemen düzene girmez dedim gel test yapalım dedim korkuyorum dedi aranızda bu durumu yaşıyan var mı yardım

merak etmesin canım bi süre dengesiz gidiyor hemen hamile kalmaz.aynı korkuları bende yaşadım her ay boşu boşuna ama adet düzensizliği 1 yıl oldu hala devam ediyor.ama yine de içi rahat edicekse bi test yapsın.

ARKADŞLAR çok mutsuz ve çaresizim eşimi çok seviyrm değerr veriyrm mükemmel biri ancak oğlum iki yaşına girmek üzere doğumdan sonra girdiğimiz ilişki sayısı bir elin parmakları kadar kilo aldım şişkoyum hiç çekici değilim kendimi çirkin hissedyrm aynalar küstüm bakımsızım çalışıyrm hiçbir işimi yetiştiremiyrm ne çocuğuma ne eşime ne işime yetiyrm kafayı sıyıracağım yaşadığım yer küçük bir yer bazı ihtiyçlarımı gerçekleştirmyrm zayıflayamıyrm yağ tulumu gibiyim bazen eşim diyor çaktırmdan şişkoluğumu ama anlıyrm tatilde bikinili bir bayana bakarken gördüm başımdan kaynar sular döküldü millet bakımlı bense yağlarımı kapatmak için bol ve uzun şeyler giymek zorundayım alıp başımı kaçıp gidecem ama nasıl oda olmuyr beni istemyr artık eskiden romantikdi isterdi beni şimdi sanki asker arkadşıyız çok kötüyüm paylaşıp anlatamıyrum da çok utangacım bu siteden başka ve sizden başka anlatacak destek isteyeck kimsem yok samimi arkadşım yok olanlara anlatsam millet ne der ağzı kese değil ki ama çözemyrm bir türlü kendimi tabiri cazise yeniden yaratamıyrm eşim beni tekrar sevsin arzulasın istyrm incecik bakımlı anneleri görünce özenip gıpta ediyrm birde kendime bakıyorum pejmurde bakımsız şişko biri ne yapacağım ben çıkmazlardayım depresyon yada ne derseniz deyin psikoloğada gidemem Allah aşkına yardım edin ne olur bir çözüm yolu bulun özelime yazanbilrsinz yada mailimi veririm msn mi veririm lütfen birileri yardım etsin bu son çığlıklarım artık ryhen çöküntüdeyim kimsem yok herşeyim olan eşimde benden uzaklaşyor

arkadaşlar,
3 yaşındaki kızımla ilgili deneyimlerimi paylaştığım bloğumu okumanızı tavsiye ediyorum. yorumlarınızı bekliyorum:)
annelik ve annelik ile ilgili tecrübelerim - xxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
normal doğum yaptım hamilelik boyunca son güne kadar ara vermedik lohusalık biter bitmez de başladık evet ilk birkaç seferi can yakıcıydı ama sonra sonra daha iyi olmaya başladı öyle gevşeme falan da olmadı hatta sıkılaşma olduğunu düşünüyorum :p

Aynen canım değiştirmem gereken yer bile yok ben daha çok daraldığini dûşûnûyorum ve ben eşime aşığım

X