Doğum Sonrası Cinsel Yaşam

Bu arada naçizane bir önerim var 'vücudum bozuldu, eşim beni beğenmez diye istemiyorum' diyenlere..

Sakın eşinize 'karnınızdaki,poponuzdaki çatlaklardan, kilonuzdan' dem vurup dikkatini oraya çekmeyin. Daha önce önemsememişse bile ''Hee ya hakikaten öyle'' derse moraliniz daha çok bozulur. Teşbihte hata olmasın bir atasözü vardır, *eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin* :)
Dünyanın en çekici kadınıymış gibi davranın. :)

• Beğen
Reactions: BBD
Bu arada naçizane bir önerim var 'vücudum bozuldu, eşim beni beğenmez diye istemiyorum' diyenlere..

Sakın eşinize 'karnınızdaki,poponuzdaki çatlaklardan, kilonuzdan' dem vurup dikkatini oraya çekmeyin. Daha önce önemsememişse bile ''Hee ya hakikaten öyle'' derse moraliniz daha çok bozulur. Teşbihte hata olmasın bir atasözü vardır, *eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin* :)
Dünyanın en çekici kadınıymış gibi davranın. :)

Tamamen sana katiliyorum :) bende dogum yapali iki ay oldu hersey normal cok sukur esimden yana. Bazen diyorum ay baksana gobege felan diye diyor sen oyle dersen surekli karsindaki de seni oyle cirkin gorur diye her zaman ben guzelim de diyor :KK70: ama genisleme var gibi pisikolojimi bozuyor bu durum ne olcak bu bôyle :KK43:

Tamamen sana katiliyorum :) bende dogum yapali iki ay oldu hersey normal cok sukur esimden yana. Bazen diyorum ay baksana gobege felan diye diyor sen oyle dersen surekli karsindaki de seni oyle cirkin gorur diye her zaman ben guzelim de diyor :KK70: ama genisleme var gibi pisikolojimi bozuyor bu durum ne olcak bu bôyle :KK43:

Eşin takmıyorsa sen de boş ver. :)

normal doğum sonrası cinsellik tam bi korkulu rüya oldu benim için bi kere çok kuru oluyor acıyacak diye kendimi çok kasıyorum eşimde preservatif takıyor çok hassas davranıyor ama yinede çabuk bitsin diye dua ediyorum topu topu zaten 2 ay içerisinde toplam 3 kere beraber olduk:KK4: hamile kalmadan önce olmadığı günler sitem ederdim şimdi halimize bak :KK31: çok seviyorum eşimi ama bu durum ne zaman düzelir bilmiyorum:KK43: şimdi bide bebek var uyanacak diye ödüm patlıyor beşiği odamızda cinsel yaşamımız alt üst oldu Allah yardımcımız olsun....

bu soruyu burada mı sormam gerek bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.. ben hamile kalmayı düşünüyorum ve kafama takılan bir soru var. doğum yaptıktan sonra ilk 6 ay eğer bebek emiyorsa korunmak için doğum kontrol hapı kullanılamayacağını okudum. neden kullanamıyoruz ne gibi zararı olabilir diğer yöntemler hiç güvenilir değil hapa göre ?:26:

slm afrodit
sen hamile kal hayirlisiyla, hele birde cocuk gelsin..onun sevinci stresi ve yogunluktan emin ol 6 ay seksi hatirlamazsin

slm afrodit
sen hamile kal hayirlisiyla, hele birde cocuk gelsin..onun sevinci stresi ve yogunluktan emin ol 6 ay seksi hatirlamazsin

valla sanmıyorum 6 ay süreceğini allah sağlıklısını versin tabi onun mutluluğu ayrı bişey ama kendimi garantiye almadan da korkuyorum acıkcası

6 ay beklemek haklisin zor:) bende dayanamamistim ama bebek sevinci bazi seyleri erteletebiliyor ama 6 ay da cok...

ya bunları okuyunca çok mutlu oldum bi bendim zannediyordum isteksiz:) hamileliğimin 3.ayında bırakmıştık seks yapmayı şimdi 4 aylık oğlum var hala bende tık yok.doğurana kadar her gece bizimki yanaştı ben kaçtım, hatta yataktan düştüm. eşimin 3 eşli arkadaşı var, bazen git o sana ayarlasın birini evlen diyorum, gitmiyor adam:) ya bende sevgi de kalmadı, saygı da,istek de.vicdansız da oldum galiba, adam her gece elizabetle takılıyor sanırım, salonda tablet elinde,aklıma bu geldi:) valla param olsa ayrılırdım bu adamdan gitsin evlensin biriyle yazık, benden hayr gelmez ona artık.sırf bu yüzden ayrılan var mıdır?

Lohusalık dönemi tıbbi olarak 6 hafta denmiş ama dinimiz 40 gün diyor. Bu yüzden 40 gün hiçbirşey yapılmamalı.

ya bunları okuyunca çok mutlu oldum bi bendim zannediyordum isteksiz:) hamileliğimin 3.ayında bırakmıştık seks yapmayı şimdi 4 aylık oğlum var hala bende tık yok.doğurana kadar her gece bizimki yanaştı ben kaçtım, hatta yataktan düştüm. eşimin 3 eşli arkadaşı var, bazen git o sana ayarlasın birini evlen diyorum, gitmiyor adam:) ya bende sevgi de kalmadı, saygı da,istek de.vicdansız da oldum galiba, adam her gece elizabetle takılıyor sanırım, salonda tablet elinde,aklıma bu geldi:) valla param olsa ayrılırdım bu adamdan gitsin evlensin biriyle yazık, benden hayr gelmez ona artık.sırf bu yüzden ayrılan var mıdır?

:))) sanki beni anlatmışsın.benim oğluş 8 aylık oldu hala böyleyim.eskiye dönebileceğimi de hiç sanmıyorum!

yoo :))bana da herşey çok normalmiş,böyle olmalıymış gibi geliyo.

eşin ne diyor? benimkine aile psikoloğuna gidelim dedim, kabul etmedi. bana yanaşacak diye her gece bi bahaneyle ondan erken veya geç yatıyorum ama bu nezamana kadar böyle devam eder bilemiyorum

Son düzenleme:
eşin ne diyor? benimkine aile psikoloğuna gidelim dedim, kabul etmedi. bana yanaşacak diye her gece bi bahaneyle ondan erken veya geç yatıyorum ama bu nezamana kadar böyle devam eder bilemiyorum

eşim de farkında herşeyin ama hala umudu var sanırım benden :) açıkça reddediyorum.o da kendi başının çaresine bakıyo seninki gibi :) işi pişkinliğe vuruyo sürekli peşimde,söyleniyo hayatımdaki önem sırası 1 den 20 ye düşmüş,oğlunu çok sevse de hayatımızın içine etmişmiş vs..snırım bu tripleri her erkek yapıyordur.bizim durum biraz daha ciddi olabilir sizden.farklı konuları bahane ederek büyük kavgalar ediyoruz ve eşim kabul etse hemen boşanabilirim,bırakmıyo bi türlü yakamı.güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum.garip bi hayatım var anlayacağın :KK43: bu yaşanması gereken doğal bi süreç mi bilmiyorum zaman gösterecek.ya eskiye döneceğiz ya da evliliğimiz böyle böyle sona erecek!!

X