- Konu Sahibi aysecikcik
-
cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....
ne kadar pozitif düşünsem de sütüm dolup taşmıyor....anneler bebeklerini emziriyorlar ve bazılarının bebekleri fazlasıyla kilo alırken bazılarının bebekleri zayıf kalıyor...oysa her iki anne de yeterince emziriyor....3.sorumu da özellikle bu nedenle sordum....
benim oğlumun doktoru sütümün yağlı olduğunu ve bebeğime yaradığını söledi maşallah her hafta 300 gr alıyorsütümün yağlı olması benim beslenmemle alakalı değilmiş Allah vergisi ,şanslısın dedi ..
bebek daha az kilo alıyorsa sütteki yağ oranı az oluyormuş normal bir bebek ayda 600 gr ile 1000 gr arası kilo alıyormuş bu normalmiş ,biz biraz şanslıyız ..
balık bende hep arttırdı ama kesinlikle sık sık emzirmek ve göğüslerim boş dolmadı yok vs vs düşünme bunları aklından bile geçirmene gerek yok. keyfine bak, sütün miktarını düşünme.
bence 1 ayı bekleme canım git bi çocuk doktoruna kilosunu ölçsün eğer sütün azsa mama takviyesi yaparsınız sonuçta onlar da çok besleyici gerçekten.. biz hastaneden çıkarken oğlumun muayenesini yapan doktor 3. günde çocuk doktoruna görünün sütün yetip yetmediğini anlarsınız demişti.. herhangi bi çocuk doktoru bunu sana söyleyebilir 1 ayın dolmasını bekleyip kendine sıkıntı çektirme bence..
öyle mi yapalım?...doğru aslında...ama gelen giden bitmiyor ki...:mymeka: en kısa zamanda eşimi de alıp doktora götürmemiz gerek bebişimizi....mama olarka hangisini kullanıyorsun canım?....
ben mama kullanmıyorum canım gerek olmadı bizde , ama arkadaşım aptamil kullanıyor..
merhaba canım....yazamadım ne zamandır..doktora gittik ve sütümün yeterli olduğunu söyledi..çünkü bebeğim iyi kilo almış...ben de yettiğini düşünerek mama almadım...şimdilik durum bu....fakat hala bebekler nasıl kendiliinden yatarlar bilemiyorum...ayakta sallamak da istemiyorum....nasıl yatırılabilir şaştım kaldım....
meraba canım, ya ayakta sallamak da iyi bir çözüm aslında benim için çünkü bizimki onuda kabul etmiyo evin içinde turlamamız gerekiyo ayaklarımızda derman kalmıyo keşke ayağımda sallasamda uyusa diyorum valla en azından oturduğun yerden yapılabilir, Allah yardımcımız olsun şöyle bi düzene girmeyi o kadar çok istiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?