Kuzum bende özledim hele o komik ve nahif hallerini
inan aklımdasın, geçen teli elime aldım dedim acep napti bu kızçe doğurdu mu demeye kalmadı benim kız yırttı kendini
biliyorsun çok travmatik bir doğum süreci geçirdim ancak toparlandım , şimdilerde diş çıkarma dönemindeyiz imdatttt diyorum resmen
ya sen büyüdün de anne mi olacan kuzum yaa
bak sana tavsiyem etrafını çok insanla doldurma annen bile olsa sana faydası olmayacaksa uzun süre yanında tutma sinir hastası olursun , bak benim ailem biraz kaoslu bir aile bu yüzden yanımda sadece görümcemi ve eşimi bulundurdum, kız kardeşimi bile istemedim çünkü acemiydi asla bakamazdi bana , hqstahane odasında beni tutup kaldırayım derken resmen canımı acıttı gözlerimden yaşlar süzüldü ama görümcem masallah aslanlar gibi kaldırdı indirdi beni baya ilgilendi Allah razı olsun, yani önemli olan kimin kaldığı değil , önemli olan kimin sana iyi bakacağıdır, annen tez yoruluyorsa kayınvaliden baksın ilk 3 gün, sonraki günler sadece eşin ve sen ol ki bağınız kuvvetlensin hem senle hem de bebeğinizle, kimseyi doldurma eve , hatta ilk 40 gün misafir falan alma , ben bebeğim eve gelir gelmez 40 gün ne kimseyi aldım eve ne de ben gittim , eşimle sıkıldıkça dışarda gezdik , kafelere sakin yerlere gidip sosyalleştik, kahvaltılar, akşam yemekleri yedik kızımızla, çok güzel bir süreç geçirdim, benim bebeğim küvöze girdiği için zorlandım sadece ,o 2 ay kabus gibiydi, rabbim biran önce kavuştursun kızçenle, dualarım seninle ❤