- 17 Şubat 2015
- 8.183
- 22.096
- 548
- Konu Sahibi herseygizlisakli
Doğum hediye alınması gerektiğini yine burda bir kere daha okumuştum o zaman şok olmuştum, bu iki oldu.Sayılır galiba :)
Gerçi bi araba ev hediye edilse kim hayır der yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum hediye alınması gerektiğini yine burda bir kere daha okumuştum o zaman şok olmuştum, bu iki oldu.Sayılır galiba :)
Doğum hediye alınması gerektiğini yine burda bir kere daha okumuştum o zaman şok olmuştum, bu iki oldu.
Gerçi bi araba ev hediye edilse kim hayır der yaniakşam gelsin de kocamdan 3 sene evvelki araba hakkımı istiyim
nasil bir cevren varmis, masallahBenim kocam mücevher taktı. Çok severim.
Bir arkadaşıma kocası araba diğer arkadaşıma kocası ev aldı.
herkes mutlu ne güzelGram ve ceyrek biriktirenlerdenim adam yıllardır alışmış tüm özel günlerde altın alıp gelıyorhediye düşünme derdim yok die de seviniyor
![]()
Yoo neden mücevher dışı olmasınGünaydın hanımlar, doğumda eşiniz hediye olarak ne aldı? Bir arkadaşıma bileklik, birine gerdanlık, birisinde tam altın almışlar. Hep mücevher ancak ben de pek mücevher takmıyorum, olanlar da kasada duruyor. Ama doğum hediyesi de mücevher dışı olmaz diyenler var. Eşim de birşeyler araştırıyor farkındayım ama bilemedim. Sizde nasıldı bu süreç?
Sonrasında Kurtulup sakinleşmek için mi kullandınızKoca bir kova papatya :)
maşallahHayır çok severim papatyaları
Mücevver alsa bu kadar değerli olmazdı benim için.
Her biri özenle kurutulup çerçeve yapıldı.
Yaklaşık 25 yıldır evimin en güzel yerinde asılı
Bazı değerler altın v.s. gibi şeylerle ölçülmez ki
Almasa da canı sağ olsun.
Rabbim o gün dünyanın en güzel hediyesini vermiş bize
Daha bana ne istemek düşer ki.
Her biri sağlıkla büyüsün inşallah
Sonrasında Kurtulup sakinleşmek için mi kullandınız
maşallahlohusada depresyona geriliyor ya o nedenle şaka maksatlıydı. Alınmadınız umarım
Mücevher dışı olmaz mığğğ?Günaydın hanımlar, doğumda eşiniz hediye olarak ne aldı? Bir arkadaşıma bileklik, birine gerdanlık, birisinde tam altın almışlar. Hep mücevher ancak ben de pek mücevher takmıyorum, olanlar da kasada duruyor. Ama doğum hediyesi de mücevher dışı olmaz diyenler var. Eşim de birşeyler araştırıyor farkındayım ama bilemedim. Sizde nasıldı bu süreç?
Evet o sırada en büyük odak yenigelen insanda oluyorBeklenti hiç benlik bir şey değil
eee sen anne oldun o da baba
o zaman ona da sen alacaksın
Dünyaya gelen yeni misafire isteyen istediğini alsın.