- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.779
- 163
- 35
- Konu Sahibi tiyatral_34
Ne alaka ya allah askina hanim efendi tasiyan sikintiyi cek3n kim kusmasi suyu buyu derjen herseyi gectim dogum sancisiSiz eşinize aldınız mı? İki kişiyle yapılmıyor mu bu iş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka ya allah askina hanim efendi tasiyan sikintiyi cek3n kim kusmasi suyu buyu derjen herseyi gectim dogum sancisiSiz eşinize aldınız mı? İki kişiyle yapılmıyor mu bu iş![]()
Dogum sancisuni bababiz cekmiyor yada esiniz hamilelik bir surectjr doktorlar her zamn oyle der zorluguda var dogum yapan kadinin mezari 40 gun niye acik kalir hic dusundunuz muBen babanın anneye hediye almasını anlamıyorum. Gerçekten anlam veremiyorum. Dünya binlerce yıldır var, milyarlarca kadın doğum yaptı. Yani bir bebek dünyaya getirebilmek sadece size bahşedilmiş bir özellik değil.
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin, bundan daha güzel bir hediye olabilir mi?
Siz de babaya hediye alıverin madem. Adam olmasa bu çocuk da dünyaya gelmeyecekti malum, spermlerine sağlık![]()
Ay aynı elti gibi konuştunaltın bileklik almıştı eşim, saat kordonu kadar kalındı:)
Aslında çok ilgili bir baba fakat bana karşı ilgisi istediğim kadar değildi.Ben de kendimi çok değersiz hissettim haliyle .Söyledim bu zamanımizda böyle düşünmen hediye beklemen ayıp dedi .Yani hala aynı kafada .Oysaki ben masraflı çok şey istemedim .Alamasa bile alamadım ama aklımdaydı en kısa zamanda elime para geçtiğinde telâfi edeceğim de diyebilirdi .Şimdi mayıs ayında hem annemde günü var hem evlilik yıldönümüz hem de benim doğum günüm .Hiçbirinde hediye istemediğimi belirttim. Madem öyle biz bi kaç yıl hediyelesmeyelim dedim .Bozuldu .Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .Önemli olan bebeğimizin sağlıklı olması tabi .Sizin aradaki mesajlarınıza da baktım da şimdi, Haklısınız. Hediye almayı düşünemediyse de , yeni Doğum yapmış anneye destek vermesi, fiziken çok yardım edemiyorsa dahi, en azından yeni annenin moralini bozmaması lazım ...
fakat ilk babalık tecrübesiyse erkeklerin de, özellikle ablasında, annesinde vs bu süreci hiç görmediyse , odunluk seviyeleri ve anlayışsız Halleri de artıyor haliyle...
İlk Doğumumda hatırlıyorum , ben sancıya bağlanmış yatarken, kafamın dibindeki masada laptop’u ile iş yapıyordu ...
şimdiki aklımla o ana geri dönsem, kalkar paralarım onu da bilgisayarını da ...
ama o zamanlar, ilk tecrübe ; ben de başıma ne geleceğini bilememenin endişesiyle, onunla layıkıyla uğraşamamışım:)
ya da Doğum sonrası bana asla yardım etmeyip, bir de üstüne benim psikolojimi eleştirdiğinde ; çok daha farklı davranırdım... fakat ikimiz de tecrübesizdik ve her şeyde bir ilki yaşıyorduk . İkincide daha farklı oldu herşey . Yine de istediğim kıvamda değildi tabii, üçüncü olsa ancak belki adam olmuştur
Umarım sizin de , zamanla eşinizle birlikte yeni düzene alıştığınız, ondan daha fazla destek göreceğiniz günler gelecek.
Üzmeyin kendinizi.
Yeniden tebrik ederim anneliğinizi.
Sağlıkla büyütün yavrunuzu
Evet sıkışık .Söyledim durunu biliyorsun.Dogun hediyesi de ucuz birşey olmaz o yüzden alamadım dedi .Bu durumda bunu düşünmen ayıp dediBence alması lazım. Sonuçta zor bir dönem hamilelik. Elbette güzelliği var,ama bulantılar halsizlik kilo alma duygu durumunda degisimler. Dogum sancısı vs insan şöyle bir kendine geldiğinde,esinden güzel bir hediye alsa ne mutlu olur. Unutur bütün acıları
Ben esime simdiden söylüyorum,tek olursa bilezik ikiz olursa set ailemizde ikiz geni var. kahkaha atti. Bende sinirlendim yanina gittim oturdum ne yani almaz mısın hediye. Askim sacmalama o kadar da değil yani tabiki alırım dedi. Alır biliyorum da. Ben oyle arada takılıyorum diyelim ki hamile kaldim dogurdum almasa ben acayip bozulurdum. Ayrica bu ciceklik bi durum da degil. Cicek her zaman alınır cocuk her zaman olmuyor. Belkide ben tamahkar imdir bilemedim. Soylesene ağzınla niye bana almadin hediye diye. Sinir oldum bak. Durumu mu sıkışık?
Valla çocugumu kucagıma aldım bana yetti hediye olayına hiç girmedim aklıma bile gelmediMerhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
Bence bunun doğurabilmekle bir ilgisi yok ya. Sonuçta bu süreçte tüm zorluğu eziyeti anne çekiyor bunun üzerine eşin de ona bir jest yapmasından doğal ne var ki
Dogum sancisuni bababiz cekmiyor yada esiniz hamilelik bir surectjr doktorlar her zamn oyle der zorluguda var dogum yapan kadinin mezari 40 gun niye acik kalir hic dusundunuz mu
Üç kızımda da aldı ilk kızımda o zaman ki tazminatının tamamıyla altın almıştı ikinci kızımda 5 burma bilezik aldı 3. Kızımda yine 5 bilezik aldı ama burma değildi gerçi şimdi hiç biri yok ev almak için sattık ev alındı
Tamamı bilezik değildi yazmak istemedim satmadıklarım da var tabii ki
Ayrıca yatırım için çoğu erkek eşine altın almıyor bankaya atıyor dikkatinizi çekerim
Son olarak ev için “ sana hediyem olsun “ dedi ev benim adıma yapıldı
Bu sayılır mı
Ayrica bu ciceklik bi durum da degil. Cicek her zaman alınır cocuk her zaman olmuyor. Belkide ben tamahkar imdir bilemedim.